Vi har haft Nordea bank over 30 år, men den er bare blevet ringere og ringere. Djurslands bank er nærhed, personlig betjening af kendte ansigter, lokalkendskab, god service og behandling
La empresa ha respondido
Det er god bank, og i Hinnerup afdelingen, kan man komme ind fra gaden, der er åben alle hverdage, hele dagen.
La empresa ha respondido
Djurslands Banks IT systemer fungerer simpelthen ikke. Når man er uden for Europa, bliver både app og hjemmeside nærmest ubrugelige – ekstremt langsomme og med hyppige crashes. Der er jævnligt ne... Ver más
La empresa ha respondido
Djurslands Bank reagerer ikke på henvendelser om møde for at oprette konto. Svarer, at de snarest ringer op for at aftale møde, men du hører aldrig fra dem. Har utrolig dårlig kommunikation. Når du så... Ver más
Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.
Torvet 5, 8500, Grenaa, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Godt tilfreds
Har ikke oplevet nogle problemer og får en god service, når jeg ringer.
Jeg elsker deres ungbank koncept, betaler ingen gebyrer :)

Respuesta de Djurslands Bank
Fantastisk Bank. Mega god ombording. Glæder mig til samarbejde.

Respuesta de Djurslands Bank
Blev modtaget rigtig godt, god gennemgang af økonomi og gode råd til fremtiden 😊

Respuesta de Djurslands Bank
Fik en flot modtagelse og en dejlig seriøs samtale.

Respuesta de Djurslands Bank
Professionel venlig forberedt førstående medarbejder

Respuesta de Djurslands Bank
God positiv og venlig modtagelse, da vi mødte op i banken. Rådgiveren gav en god og letforståelig genemgang af de muligheder, vi havde ønsket belyst.

Respuesta de Djurslands Bank
Fantastisk bank! De lytter altid og gør deres bedste for at finde løsninger, der passer til mine behov. Samtidig er de ærlige omkring rammerne og gode til at rådgive.
Jeg føler mig i trygge hænder og kan kun anbefale dem.

Respuesta de Djurslands Bank
En bank der gør meget for sine kunder og en bank med fantastiske rådgivere.

Respuesta de Djurslands Bank
Har kun gode og positive oplevelser. Go’ service og imødekommende personale

Respuesta de Djurslands Bank
Lydhør bankrådgiver og villig til at finde løsninger

Respuesta de Djurslands Bank
Professionel hjælp til køb af ejerbolig i København selvom det er en lokal bank i Djursland.

Respuesta de Djurslands Bank
Djurslands bank i Rønde, et godt råd hvis du søger en rådgiver, i Rønde afdelingen finder du absolut ikke en kunde rådgiver, men massere af bank rådgivere.

Respuesta de Djurslands Bank
Stadig ikke logge ind efter over 1 time. For dårligt.

Respuesta de Djurslands Bank
Más información sobre otros tipos de reseñas.