Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender uopfordret sms, med teksten tryk yes og vi trækker 150kr, har ingen anelse om hvad de vil trække for og har aldrig haft noget med dem at gøre, så nr blev straks blokeret.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har også fået en sms fra dem, som så mange andre. Jeg har bare ikke tastet mit nummer ind nogen steder, og mit barn har ikke mit nummer, så hvordan de får fat i det er mig en gåde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja så blev min 11 årige også snydt og bedraget af dette fup firma - Vi har skrevet adskillige mails og har ringet hele dagen, for at blive bedt om at ringe til andre numre, men ingen svarer.. Det... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SVINDEL - de snyder primært børn med at indtaste tlf nr for at få adgang til forskellige spil. Barnet bliver bedt om at indtaste tlf nr og derefter bekræfte at det er det rigtige nr, men trækkes så 15... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

La gente también ha visto

1,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bondefangeri af værste skuffe.....

Det ville i den grad klæde dette fup firma at straks sende penge retur - det er børn og de er under 18 år og det er bondefangeri at de "blot" kan sige ja til en SMS og så er man 150 kr fattigere .

Vi overvejer seriøst at tage kontakt til kontant.

14 de noviembre de 2018

SCAM SCAM SCAM!!!

SCAM SCAM SCAM!!!! Føj hvor er det bare en lousy latterlig måde at prøve at snyde folk på. Kommer bare ud af det blå. Nummeret er nu blokeret, men tænk, at sådan noget kan lade sig gøre nu om stunder .......

22 de julio de 2018

1963 er scam.

Hvis det er MEVIDA der har sms nummeret 1963 - så stjæler de penege fra folk og I vores tilfælde fra vores barn. De skriver at der gratis point til FORTNITE og så skal barnet bare sende en sms med OK til 1963. Så er du så heldig at de trækker 150 hver måned. Jeg vil få mit teleselskab til at blokerer denne betaling og i øvrigt have de penege tilbage der ER trukket. det er simpelthen for nemt at narre penege fra små børn på dem måde. De tror de får noget i et spil -
Normalt spørger han om alt på telefonen men her så det ud som om, at når det var gratis, så skete der ikke noget. Nu ER der blokkeret for betalingsrelaterede smser på hans nummer, men jeg vil klart have de penge tilbage ellers anmelder jeg firmaet til politiet.

18 de junio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet har hævet kr 150 !

Firmaet har hævet kr. 150 via Telenor abonn. har gennemset min 10 årige søn's mobil og der er ikke sendt sms eller bekræftet noget. Har nu skrevet til firmaet omkring dokumentation men forventer ikke de svarer. Har fået sat børnespærring på ved Telenor. Frugter dog at det er en løbende abonnement som først lukkes efter de har hævet en del penge :-(

11 de junio de 2018

Scam

Scam. Tror min 9-årige søn har spillet et spil på nettet og har indtastet sit telefonnr. Derefter modtag han 2 sms'er fra 1963, den første (mevida) svarede han JA til og blev trukket 150 kr, den næste (shoopadoo) svarede han YES til og blev også trukket 150 kr fra mobilkonto. Han misforstod sms-teksten og troede ikke han betalte for noget. Har nu skrevet mails til begge firmaer om at vi vil benytte os af de 14 dages fortrydelsesret. Og har kontaktet mobiludbyder og har fået installeret børnesikring, så det ikke kan ske fremover. Og sidst men ikke mindst, haft en snak med min søn ;-)

6 de marzo de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.