Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og professionel service og håndværk. Jeg er SÅ tilfreds med mit 'nye' afhøvlede og oliebehamdlet fyretræs plankegulv. Tak til Dennis (42629342) og teamet... Det er godt gået, drenge!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis og co. har høvlet gulve og lakeret 3 gange i vores store lejlighed med gamle gulve - de er blevet super flotte! Og ordnet bordpladerne i vores køkken med slibning og olie, de er også blevet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10. Havde et gammelt gulv fra 1932 der var malet grønt, og på den anden side smurt ind i mørk lak - maler pletter og lim. Jeg ringede til DKS Gulvmænd tirsdag, de kom torsdag. Sød og tålmodig på t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos

Escrito por la empresa

DKS Gulvmænd har 18 års erfaring inden for gulvbranchen; gulvservice, gulvafslibning og gulvafhøvling. Hos os udfører vi altid professionel arbejde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hold jer væk!

Hold jer væk! Tilfredshedsgsgarantien udløber det øjeblik pengene er betalt. Dennis (chefen) er uvederhæftig og fuldstændig utilregnelig. Overholder ikke aftaler, lover guld og grønne skove og kommer ikke og retter op på de fejl der bliver begået selvom han erkender dem. Efter to uger har jeg stadig ikke fået en aftale i stand. Han har simpelthen blokeret mit nummer.
Magen til useriøs håndværker skal man lede længe efter.

1 de julio de 2025

Dukkede aldrig op!!!!😡

Ringe kundeservice. Dukker aldrig op, som aftalt. Ringer hverken til os eller skriver tilbage på sms.
Virkeligt et dårligt firma. Jeg kan ikke anbefale dem.

21 de junio de 2025

Kan ikke anbefale DKs gulvmænd

Kan ikke anbefale DKs gulvmænd. Fik slebet to gulve og det ene gulv blev sådan set ok (ikke perfekt men ok), men det andet var fuld af pletter og striber i lakken. Sendte billeder af resultatet og Dennis kom ud med 2 af sine ansatte og gensleb gulvet. Så langt så godt. Resultatet blev dog værre 2. gang, for træet blev så ru, at min datter ikke ville gå på det med bare tæer. Det lykkedes at få Dennis ud og genslibe, og tredje gang lykkedes det nogenlunde. Godt nok er der sokkesnulder nede i lakken og det er ikke 100% glat, men det går an. Fliserne og måtten i entreen har til gengæld også fået sin del lak, så det har krævet en kærlig efterbehandling, som Dennis tilbød at komme og lave, men jeg ville hellere klare det selv! Faktura skulle efterspørges nogle gange, men kom til sidst. Alt i alt to det nogle uger at få slebet 2 gulve. Årsagen til fejlene kunne de ikke udtale sig om.
Stjernen er givet ud fra at kvaliteten er så ringe og det føltes som en meget usikker proces, hvor jeg ærligt talt var bange for at få ødelagt mine gulve. Nå ja, så fik jeg desuden prisen i telefonen med moms, men den viste sig at være uden moms. Kunne være en misforståelse, men jeg spurgte ret konkret ind til det.

12 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kvalitet og uprofessionel service

Jeg hyrede DKS Gulvmænd til at slibe og behandle mit helt nye sildebensparketgulv. Resultatet var mildest talt katastrofalt: Der var tydelige slibespor og cirkulære mærker over hele gulvet, og træet var flere steder flosset. Da jeg gjorde opmærksom på problemerne, blev jeg ignoreret, selvom jeg gentagne gange forsøgte at kontakte dem via telefon, sms og deres hjemmeside.

Betalingen skulle falde med det samme, og der var ingen reel mulighed for at gennemgå arbejdet i ro og mag. DKS Gulvmænd har heller ikke givet mig en kvittering eller faktura for det arbejde, de udførte, hvilket er dybt kritisabelt.

Hele forløbet har været en dyr og tidskrævende oplevelse, hvor DKS Gulvmænd har vist sig både upålidelige og uprofessionelle. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at benytte dem, da min oplevelse med både kvalitet og kundeservice har været ekstremt skuffende.

3 de enero de 2025

Varmt anbefale

Dennis tog telefonen kl.18.10 (super service) og vi aftalte allerede en tid 3 dage efter til ca 50m2 gulvslibning + hvidmat lak. De kom 3 mand, havde alt med og det tog kun 1 dag (alt rengjort). Det er blivet rigtig flot. Kan varmt anbefale

22 de noviembre de 2024

Tak til Dennis fra dk’s

Tak til Dennis fra dk’s. Gulvmænd jeg fik slebet 100 m2 de leveret et super flot resultat og jeg kan varmt anbefale dem videre de kom til tiden og var færdige til tiden og til den helt rigtige pris 1000 herfra mvh Alexander

18 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vælg alle andre end DK's Gulvmænd...

Min oplevelse med DK's Gulvmænd har været intet mindre end rædselsfuld. Fra start til slut har Dennis Møller løjet, fuppet og svigtet enhver form for tillid.

Fra første snak lovede Dennis et færdigt og perfekt resultat på kort tid, men intet kunne være længere fra sandheden. Deadlines blev gentagne gange overskredet og hver gang jeg rykkede dem, fik jeg en ny undskyldning. Først var maskinen gået i stykker. Sidenhen fik jeg fat på 'Jeppe', der fortalte Dennis var kommet alvorligt til skade og lå på hospitalet. Men hvis man ringede fra et nyt nummer, var det pludselig Dennis, der tog telefonen igen. Det var åbenlyst, at de aldrig havde tænkt sig at levere det de lovede.

Det arbejde de lavede var simpelthen sjusket og uprofessionelt. Det var tydeligt, at de ikke lagde vægt på kvalitet.

Jeg forsøgte flere gange at komme i kontakt med dem for at få svar på, hvornår arbejdet ville blive færdigt, men de undgik konsekvent mine opkald og SMS'er. Når jeg endelig fik fat i nogen, blev jeg mødt med undskyldninger og ingen konkret information.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så elendig service og så groft uprofessionel opførsel. Jeg kan kun advare andre mod at bruge dette firma – det vil være spild af tid og penge.

Hold jer langt væk fra Gulvmænd A/S, hvis I vil undgå frustrationer og dårlig behandling!

1 de octubre de 2024

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.
Kundeservice eksisterer ikke. Efter deres arbejde opdager vi, at de har været i køleskabet og drikke vores øl mv. Stikkontakt er flået ud af væggen, flere dørstoppere og radiatorskjulere er gået i stykker / smidt ud. Man får en ekstremt ubehagelig fornemmelse af, hvordan de har behandlet ens lejlighed.
Selve arbejdet med gulvet var ok. Der var nogle håndfuld skønhedsfejl efter første omgang, som vi bad dem udbedre. Det gjorde de også, men det gik lidt for hurtigt, så de fik kun nogle af fejlene med. Da vi fremhæver dét er der en ret aggressiv tone mht. at komme tredje gang, så vi har opgivet.
Det lave prisniveau er bestemt ikke pengene værd.

19 de agosto de 2024

Flotte ‘nye’ gulve

DKS Gulvmand har afhøvlet og lakeret gulve i vores sommerhus, som var ødelagte og uens i lakken. Alle gulve fremstår som nye nu, og vi er super tilfredse med resultatet! Kan kun gives vores varmeste anbefalinger!!

2 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik slebet min nye lejlighed på 80m2…

Fik slebet min nye lejlighed på 80m2 med 3*mat lak som blev super flot.
De mødte op til tiden og holdte tidsplanen🙌🏻
Vil helt sikkert bruge dem igen.

Tak til Dennis og Mikhail for deres gode arbejde

17 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.