Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik prøvet mit nye padeltøj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevægelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker T-shirten og shortsene. Materialet er ekstremt lækkert, åndbart og let - det er gået hen og blevet mit absolutte yndlingssportstøj til fitness og padel. 🎾👟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækker kvalitet og pasform. Der er tænkt over mange detaljer som mærkes når det bruges, feks indershorts i både nederdel og shorts. Vild med udtrykket og farverne. Super service ved kontakt o... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har flere kortærmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt. Nu bestilte jeg langærmede T-shirts i samme størrelse og de er for små. Irriterende, at der er så stor forskel på størrelserne.

Información sobre la empresa

1. Fabricante de ropa y elementos deportivos

Escrito por la empresa

We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Elsker T-shirten og shortsene

30 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de DODOOC

Tak fordi du giver dig tid til at beskrive din begejstring. Det betyder mere end du aner :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at bestille og lynhurtigt…

Let at bestille og lynhurtigt ekspedition. Bestilte produkt søndag og kunne hente pakken tirsdag eftermiddag.

23 de marzo de 2026

Respuesta de DODOOC

Det er godt at høre at vores fragtleverandører er lige så hurtige som os :-) Vi gør os umage med at pakke samme dag, og så er det jo fedt at fragtfirmaet også er hurtige.

Hurtig levering godt produkt

Hurtig levering godt produkt

20 de marzo de 2026

Respuesta de DODOOC

Vi er glade for at du er tilfreds med levering og dine varer. Vi gør os umage for at finde de bedste kvaliteter til en fornuftig pris, som vi selv gidder spille i.

Super hurtig levering 👌🏼

Super hurtig levering 👌🏼
Lækker kvalitet ❤️👌🏼
Super let at returnere til anden størrelse🤗

3 de marzo de 2026

Respuesta de DODOOC

Tak for at give dig tid til at anmelde os :-) Vi gør os umage for at give en god kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og lækker kvalitet

De lavede forkert levering. Men var lyn hurtige til at sende med dao også havde jeg dem 2 dage efter. God service søde og hjælpsomme. Tøjet er super lækkert.

18 de enero de 2026

Respuesta de DODOOC

Vi er glade for at få muligheden for at rette op på de fejl vi uundgåeligt kommer til at lave. Skønt du kan lide tøjet. Vi gør os umage.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt 4 svedbånd

Jeg havde bestilt 4 svedbånd, men modtog kun 2.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de DODOOC

Hej Bjarke. Det beklager vi meget. Vi sender selvfølgelig 2 mere til dig. Vi kan godt se du har bestilt 4 pakker. Man kan altid skrive til vores info@dodooc. com hvis dine varer eller ordre ikke er som forventet. Så har vi muligheden for at udbedre det. God jul.

Thumbs up

Nem bestilling, hurtig levering og top kvalitet varer. Er meget tilfreds 👍😊

28 de noviembre de 2025

Respuesta de DODOOC

Tak for din fine anmeldelse. Godt at høre at vores bestræbelser bliver mærket. Det betyder mere end man måske tror :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varen er helt ok men det tog lang tid…

Varen er helt ok men det tog lang tid at få leveret

17 de noviembre de 2025

Respuesta de DODOOC

Hej Lonni. Tak for din feed-back. Vi er glade for at du kunne lide varen, men det var da ærgeligt den var længe undervejs. Vi pakker samme dag som varen bliver bestilt på alle arbejdsdage og leverer 1-3 hverdage efter. Så tak for at informere os. Skriv gerne hvor mange dage den var undervejs.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.