DogCity.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej. Vore to små- meget gøende- cocker spaniels, 1 år gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent træningehalsbånd. MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved min... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej Jeg var ikke særlig tilfreds med personen der demonstrede. For det første kom hun ikke alene. Hun havde sin mand og søn med. Det ville også have været i orden, hvis hun havde ringet og give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for en superfin behandling over telefon i går. Varene er modtaget som aftalt og hunden leger med rebbolden allerede. Altså når hun har samlet kræfter i varmen. Forstår allerede komandoen: "F... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik god og behagelig service og hurtig levering...hundetegnet, som vi bestilte, tog forståeligt nok en x-tra dag pga. gravering. Ellers god oversigt på hjemmesiden, og god idè med den "personlige"... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Tienda de hobbies

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitets hundeudstyr til din hund. Vi håndplukker varer hos grossisterne udfra vores krav til kvalitet og vores viden om hunde. Køb alt dit hundetilbehør hos DogCity.dk, og vær sikker på at din hund får de bedste ting.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jullegaven til dejlige lille Hanna

Hannah er familiens dejlige lille bomuldshund. Kun det bedste er godt nok til hende, så i julegave skal hun have en stor pakke fra DogCity. Pakken kom hurtigt, og er nu pakket ind og ligger under juletræet (bare hun nu ikke kan snuse sig frem til den før juleaften :o)
Vi ved at hun vil elske hver en ting der er i pakken....!

19 de diciembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

JEg har kun været glad for at handle med Dogcity.dk.
Selv om min første pakke aldrig kom frem gjorde de alt hvad de kunne for at finde den og endte med at sende en ny til mig, som heldigvis nåede frem :)

18 de diciembre de 2012

Nem og bekvem

Købte en Dirty Door måtte og fik varen leveret efter få dage - nemt og bekvemt - gode produkter. Kan absolut anbefales hvis du har 4-benede venner

12 de diciembre de 2012

Super Kundeservice

Jeg bestilte mine varer og desværre var nogle af tingene udsolgt.
Der gik ikke mange minutter før jeg fik en mail fra dogcity og der blev fundet nogle alternativer. Handler der gerne igen.

helt iorten

jeg har kun ros til DogCity.dk har man nådet der skal rertur så sender man det bare og så kommer pengene tilbage
det er svært at skrive hvorfor at jeg syndes at i skal bruge DogCity.dk men det bliver IKKE den siste gang at jeg bruger dem.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Reklamer med gratis gave. Men jeg glemte selv at lægge den i kurven

Glemte selv at lægge den i kurven. Købte for over 700 dkr. Og så levere men pr automatik ikke den gratis gave med. På trods af jeg skrev med det samme. Men kunne ikke modtage det. Da pakken var pakket.

Jeg vil mene. Lige meget hvad. Og når du køber bare for over 500 dkr. Burde man som firma bare leverer dn gratis pakke Oveni.

Det dårlig service. Og man finder hurtigt andre steder at handle

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg hedder Yrsa og eeeelsker dogcitu.dk vov vov

Vov vov med jer alle!!!
jeg elsker når min mor en gang imellem køber ting til mig i dogcity, jeg kan lugte når pakken kommer, og bliver helt vild af spænding, så jeg både hopper og danser af glæde, det er det bedste legetøj og godbidder i hele verden. prøv om i kan logge jeres far eller mor til at kikke ind på deres hjemmeside.
kærlige vov fra Yrsa (sort labrador 5 år)

6 de diciembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste gave hunden kunne få.

Noget af det bedste jeg har gjort for vores 3 år gamle tæve, Rikki. Hun er en korthåret blandingshund som ryster af kulde når vi er ude i det kolde vejr. Samtidig har det ikke været nemt at finde en jakke til en tæve på knap 40 kg. Men DogCity.dk var til stor hjælp. Mange størrelser, modeller og farver at vælge imellem. Ikke sidste gang jeg handler her.

19 de noviembre de 2012

EN HUND EFTER DOGCITY...

Ellers god oversigt på hjemmesiden, og god idè med den "personlige" hundeklub, hvor man uploader et foto af sit
kære "kræ" og bl.a. får en hilsen på hunden`s fødselsdag :-).

1 de noviembre de 2012

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.