I was supposed to rent an apartment through Domus Nova but found another apartment before the move in date. Annette from Domus Nova was super helpful and I got the full deposit and prepaid rent back.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi lever på Klokkestøbervej i Skævinge stadig med mangler og huller i vejen der hvor man kører ind , fortove der ikke er færdige nyplantede træer der er væltet, affalds containere og sortering blev... Ver más
Pia Johansen made us think that we were about to get the contract for an apartment and asked about our personal information and explicitly wrote that she was gonna send a contract. After 24 hours of t... Ver más
Tak for hjælpen. STOR anerkendelse skal lyde til hele holdet for service/hjælp/menneskelig forståelse i vores lejeperiode. Jeg fremhæver især Allan og Thomas Dem kan man sgu da regne med.... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Penge maskine, der intet godt vil dig!
Forfærdelig service, man skal kæmpe for at få sit depositum tilbage, og de vil gøre alt for at hive hver krone ud af dig. og ikke at over holde de aftaler man laver med dem. Få alt på skrift og tjek alle kviteringer så man ikke bliver trukket for ydelser der ikke bliver leveret!
Forgæves fremvisning
Blev inviteret til fremvisning på lejlighed og mødte op til det aftalte tidspunkt. Der stod ca 25 mennesker udenfor ejendommen som ligeledes skulle bese lejemålet, men der var ingen fremvisning. Ingen fra Domusnova mødte op. Jeg gik efter en halv time da jeg havde andre gøremål. Dette firma er skideligeglade!
Absolute scammers
Absolute scammers! Do NEVER transfer a deposit before you get a contract signed. This company has terrible communication, service, policies, everything. They only care for making money. Don‘t bind on a contract with them.
Ditekte til huslejenævnet, det er en pengemaskine!
Dårlig kommunikation fra kontoret og virker som en pengemaskine, der blot forsøger at hive så meget depositum ud af deres lejer, men mens man bor der kommer de ikke og ordner de mangler der er på indflytningsrapporten (en indflytningsrapport som sjovt nok også var væk da den skulle bruges ved udflytning, godt jeg selv havde den) og på fraflytningsrapporten forsøger de at få sat ting på som ikke er ordnet fra indflytningsrapporten. Maling af 1 fodpanel er fakturer med 1200 kr, det havde været billigere at skifte det ene fodpanel! Direkte i huslejenævnet med dem! Det er en anden person der var ved fraflytning og når der blev kommenteret på ting som helligdage i maling som der også var ved indflytning, lød svaret bare ja men ham fra indflytningenssynet er her ikke mere.
Over lejepriser for boliger der også er voldsomt dyre i forbrug. Jeg har betalt rengøring efter håndværkere trods der på min indflytningsrapport er 5 punkter hvor der var malingspletter fra håndværkere.
Dårlig service
Får fremvist en lejligheden og tildelt en mail jeg skal skrive på hvis jeg vil have lejligheden. Jeg skriver 25 minutter efter jeg har fået fremvist lejligheden og venter derefter spændt på svar fra Domusnova. Jeg skriver, efter 2 dage, til en anden mail tilknyttet til firmaet og hører om hvorfor jeg ikke har fået svar.
De havde så givet mig en mail til en medarbejder som er gået på ferie pågældende uge og derfor ikke svarer på mails.
Dermed mistede jeg/mine kammerater lejligheden, da nogle andre havde fået tildelt en persons mail der ikke lige havde ferie pågældende uge.
Ringe oplevelse og bare ikke ok.
La experiencia Trustpilot