Jeg bestilte en drage kl. 21:56 onsdag aften, og skrev i kommentaren den skulle bruges til gave søndag. Allerede 22:15 tikkede beskeden ind om at dragen var pakket og afsendt. Det er en helt utrolig s... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fik bestilt en drage hos dragecity, og var vildt spændt, men blev meget nervøs da jeg læste alt den dårlige kritik der stod om dem. Jeg skrev en mail til dem og fik svar en time efter, i maile... Ver más
De var flinke og på tilbuds-siden. De havde lige det jeg skulle bruge og fik lov at komme at hente på deres adresse, så jeg kunne komme videre med mit projekt :-) Kan varmt anbefales !!!!!!
Información sobre la empresa
- Tienda de cometas
- Tienda de hobbies
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
- Tienda de deportes
- Juguetería
Escrito por la empresa
DrageCity er en af Danmarks bedst udstyrede dragebutikker med et stort udvalg af færdige drager, styrbare drager, sportsdrager, hobby artikler og andet tilbehør til drageflyvning. DrageCity er en gammel webshop og kan spores helt tilbage til 2003. Der har været skiftende ejerskaber igennem årene. DrageCity har været en del af TeeAr Shops siden april 2022. Vi udvikler og udbygger løbende sortimentet, hvorfor DrageCity er i en positiv udvikling. DrageCity er en lagerførende webshop. Vi har ikke et showroom, men det er muligt efter aftale at komme og se på en drage på vores lagerlokation i Aalborg. Go' vind til alle!
Información de contacto
Dalstrøget 2, 9240, Nibe, Dinamarca
- info@dragecity.dk
- www.dragecity.dk
Very good quality of products and quick…
Very good quality of products and quick delivery, highly recommended!
Varen levede op til mine forventninger…
Varen levede op til mine forventninger hurtig levering
De var flinke og på tilbuds-siden.
De var flinke og på tilbuds-siden.
Kan varmt anbefales !!!!!!
er ikke pakket ud endnu, men 5 stjerner for lev.
er ikke pakket ud endnu, da det er en fødselsdags gave. men leveringen kan man ikke sige noget til, den var hos mig under 48 timer efter jeg bestilte den.
Meget opmærksomme
Meget opmærksomme på at min bestilling også gav mening, jeg blev kontaktet om ordren var korrekt forstået. God service 👌
God drage mit barnebarn på 11 fik…
God drage mit barnebarn på 11 fik hurtigt styr på den
Fik forkert drage tilsendt
Fik forkert drage tilsendt. Ikke den der blev bestilt. Måtte bruge tid på at få den forkerte sendt retur og vente på min bestilling kom frem til mig. Nåede ikke at blive en julegave.

Respuesta de DrageCity
Super god hjælp og vejledning
Super god hjælp og vejledning, hurtig afsendelse og meget fin service.
Hurtigt og problemfrit
Hurtigt og problemfrit. Ordre afgivet lørdag aften og varerne modtaget tirsdag morgen. Luftballon vindspillet er overraskende finere og sjovere end forventet. De små børnedrager (sommerfugl og vandmand) virker spinkle hvilket er ok hvis de skulle ende i hoveder på nogen.
Vi glæder os til at afprøve trick-dragerne :)
Fine drager til rimelige priser
Fine drager til rimelige priser - og hurtig levering.
Hjemmesiden er svær at finde rundt i.
God kvalitet
Fin service/levering. God kvalitet. Flotte og brugbare instruktioner via QR koder.
Topmål af service!
God, hurtig og venlig service, der havde øje for mit behov. Det var over mål til, hvad man kan forvente!
Så total god oplevelse at handle her - jeg vil vende tilbage :-)
God vejledning da jeg ringede for at…
God vejledning da jeg ringede for at høre hvilken drage jeg skulle købe til 5 årig.
Fin og hurtig service....
God og hurtig service
God og hurtig service. Stort udvalg af drager til konkurrencedygtige priser.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.