Jeg bestilte keyboard/mus kombo under Black Friday Nov.2025. Etter over én måned uten at varen ble sendt, valgte jeg å kansellere bestillingen 05.01.2026, noe som gjorde at jeg mistet alle kampanje... Ver más
La empresa ha respondido
Bestillingsprosessen og nettløsning er meget bra. Utrolig raskt behandling og utsendelse av bestilte produkter. Nettbutikken viser mange bilder av produktene, samt utfyllende informasjon som teknisk i... Ver más
Brukte prisjakt for best pris på produktet jeg ønsket kjøpe, Dustin kom best ut og jeg valgte derfor Dustin. Første kjøp herifra for min del og har veldig positiv erfaring fra dette kjøpet. Gjorde kjø... Ver más
La empresa ha respondido
Utrolig raskt ekspedert. Fikk melding om at pakken var klar for henting allerede første virkedag etter bestilling. Var også i kontakt med Dustin for å få kvittering for kjøpet og fikk denne tilsendt... Ver más
La empresa ha respondido
Dustin Home har blitt permanent stengt. Vi er takknemlige for deres tillit og støtte gjennom årene.
Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
2 dager etter bestillingen fikk vi pakken.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Rask og grei ekspedering i nettbutikken og rask levering. Kjøpte original HP utstyr og regner med at det er OK.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
pris vs spesifikasjoner jeg fikk på lapptopp var ikke til og sammeligne med noen andre plasser var riktig nokk kampanje

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Dere har en veldig bra kundeveileder. Produktet kom når det skulle.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Alltid god erfaring fra Dustin. Dette er grunnen til at jeg stadig kommer tilbake.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Lynrask levering og brukbar pris. Veldig fornøyd.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Eneste butikk som hadde varen på lager. Ble levert på 2 dager så servicen er upåklagelig. Veldig fornøyd.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Varene kom raskt og greit + at det er mulig å snakke med mennesker på kundservice

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Raskt levert. Betalte for henting på post i butikk, men kom på døra. Kabinettet var pent og skadefri.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Jeg hadde en reklamasjonssak, som ble håndtert på en god måte. Dustin utbetalte pengene raskt, da de ikke kunne levere tilsvarende produkt som det ble reklamert på.
Ny Router ble bestilt fra Dustin. Rask levering!

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Fikk varen jeg skulle ha og den ble sendt fort.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
grei bestilling og leveranse av en vanskelig å oppdrive vare til en god pris

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Rask levering og god hjelp fra kundeservice

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Rask tilbake melding, kunne ha fått 5 stjerne om de gjorde endringer i produktet jeg spurte om.

Respuesta de Dustin Home Norge (Permanent stengt)
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.