Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Opiniones 262

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend goed geholpen door Dynamiet Nederland bij het ongedaan maken van mijn BKR-registratie. In het bijzonder wil ik drs. V. van Vliet bedanken voor haar begeleiding tijdens het trajec... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen door Lisa ! Krachtig en slagvaardige, duidelijke aanpak , als je de juiste stukken goed aanlevert. Dank voor de geslaagde actie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super goed geholpen vanaf dag 1. Tijdens het intake gesprek werd alles super duidelijk uitgelegd waar door ik ook geen vraag tekens meer in mijn hoofd had na het gesprek. Ik had 2 bkr meld... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is betrouwbaar mijn AH bkr is verwijderd maar hou wel rekening dat bij sommige gevallen er wel bepaalde documenten worden verwacht vraag eerst ernaar

Información sobre la empresa

1. Servicios legales

Sobre Dynamiet Nederland

Escrito por la empresa

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

successful cooperation

We had a very smooth, correct, efficient and empathic collaboration with Dynamiet Nederland team, who has proven each time seriousness, openness and curiosity in fully understanding the client's needs and position. Working with the institution does not feel like a cold bureaucratic activity, but rather as team work, the jurists being all time available and supportive. This led to a successful cooperation in completely and relatively quick removal of an unjust BKR registration. Thank you once again!

22 de abril de 2026

Fast

They deliver on what they promise, however it's not cheap.

14 de abril de 2026

Top geholpen door Dynamiet Nederland – duidelijk, rustig en professioneel

Ik ben ontzettend goed geholpen door Dynamiet Nederland bij het ongedaan maken van mijn BKR-registratie. In het bijzonder wil ik drs. V. van Vliet bedanken voor haar begeleiding tijdens het traject.

Wat mij vooral opviel was haar rustige en duidelijke werkwijze. Ze nam de tijd om alles helder uit te leggen, hield me goed op de hoogte en gaf mij vanaf het begin vertrouwen in het proces. Daardoor ging ik met een prettig en zeker gevoel het traject in.

Professioneel, deskundig en betrokken. Absoluut een aanrader voor iedereen die in een soortgelijke situatie zit.

10 de abril de 2026

Top!

Top!! Geweldig contact... na slechts een paar weken was ik van het faillissementsregister verwijderd. Heel erg bedankt voor je hulp..

23 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden met Dynamiet…

Ik ben zeer tevreden met Dynamiet Nederland, ik bedank Lisa met haar hulp. Ze heeft me uit mijn registratie geholpen.
Eerste instantie was het een twijfel geval of het zou lukken en inderdaad het is gelukt.

18 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.