Banner for dyner.dk

dyner.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Servicen var god, men desværre er jeg ikke tilfreds med produktet, som jeg har købt. Det er en anti-skrid måtte, men den fungerer slet ikke som forventet. Det føles som spild af penge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dynen Ringsted Dun “Svinedrengen”, og alt var helt perfekt fra start til slut. Hurtig ekspedition og super god levering til Færøerne med PostNord. Dynen kom sikkert frem, og alt var præci... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når en oplevelse er god, så er den værd at gøre opmærksom på. Lagde en simpel order på webshoppen til afhentning i butikken. Ordren var straks klar og da jeg hentede varen var ekspedienten yders... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine lagener kom hurtigt, og fin venlig hjælp til returnering, da jeg fandt ud af at jeg havde bestilt forkert.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de cama
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de lino textil
  4. Tienda de seda

Sobre dyner.dk

Escrito por la empresa

dyner.dk er en dansk webshop, der forhandler særligt udvalgte dyner, hovedpuder, sengesæt, lagner m.m. med øje for at kunne tilbyde god kvalitet til lave priser ✨🌙

Vi forhandler mærker såsom Ringsted Dun, TEMPUR®, Dunlopillo®, Høie of Scandinavia, Quilts of Denmark, Temprakon og mange flere.

På dyner.dk får du altid:
🌙 Fri fragt ved køb over 700 kr. (til brofaste øer i Danmark)
🌙 Fast lav fragtpris på 29 kr. (ved køb under 700 kr.)
🌙 Altid hurtig levering af lagervarer
🌙 Mulighed for Click&Collect i Slagelse

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakken kom for sent og med en ødelagt…

Pakken kom for sent og med en ødelagt emballage

1 de diciembre de 2025

Hej Lala

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af, at du har modtaget pakken med beskadiget emballage – det er selvfølgelig ikke i orden, og det vil vi gerne undersøge nærmere.

I forhold til leveringstiden vil jeg gerne præcisere, at din ordre blev lagt en lørdag, og vi afsendte den allerede om mandagen. Det er den hurtigste ekspedition, vi kan tilbyde, da fragtselskaberne ikke afhenter i weekenden.

Emballagen skal selvfølgelig være i orden, når den når frem. Hvis varen har taget skade, må du meget gerne sende os et billede, så vi kan tage hånd om det med det samme 🙏

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Kender ikke kvaliteten af varen, da det er en julegave!

1 de diciembre de 2025

Hej Anne Marie

Tak for din anmeldelse og de 5 ⭐️ Det er godt at høre, at leveringen gik hurtigt – det betyder meget for os, især når varen skal bruges som gave.
Vi håber, at modtageren bliver glad for julegaven, når den bliver taget i brug 🎁

Super hurtig levering

Super hurtig levering - fra dag til dag👍

28 de noviembre de 2025

Hej Mikke

Det er en fornøjelse at læse din anmeldelse – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for, at leveringen nåede frem fra dag til dag, som det er hensigten med vores afsendelser 👍
Vi håber, du bliver rigtig tilfreds med dit køb.

25 de noviembre de 2025

Hej Tina

Tak for din anmeldelse og de 5 ⭐️ Det er rigtig positivt at høre, at leveringen var hurtig – det prioriterer vi højt i vores daglige drift.
Vi håber, du bliver glad for dit køb.

hurtigt og effektivt

17 de noviembre de 2025

Hej Lars

Tusind tak for de 5 ⭐️ og din korte, men præcise anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv proces – præcis sådan vi ønsker, det skal være 🙏
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb 💤

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Returnering, kvalitet og kundeservice

Deres returnerings process er til at lukke op og… vil man returnere noget skal man selv betale for porto hvilket er fair, dog koster det via deres egen label tæt på 100kr og og 70kr direkte via PostNord…

Derudover så er kvaliteten på det jeg købte bare ikke noget at råbe hurra for - sengetøj til 700kr som hvor syningerne er skæve, det er fyldt med løse tråde som var det en kat der skifter pels om foråret. Generelt føltes det ikke som noget kvalitets produkt…

27 de octubre de 2025

Hej Kian

Tak for din besked og for at dele din oplevelse. Jeg er ked af, at du har været utilfreds med både produktet og returprocessen – det skal selvfølgelig være en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig: Vi behandler din retur som en reklamation, så snart pakken modtages hos os. Hvis det viser sig, at der er tale om en reel reklamation, refunderer vi naturligvis portoen for returforsendelsen sammen med købsbeløbet 🙏

Du skal blot sende varen retur til os, og så vender vi hurtigt tilbage, når vi har haft mulighed for at gennemgå den.

5/11-2025

Hej Kian,
Vi har nu modtaget og gennemgået sengesættet – og du har helt ret, kvaliteten levede ikke op til vores standard.

Vi har derfor tilbagebetalt både købsbeløbet og returportoen. Det skal naturligvis være trygt at handle hos os, og vi tager den slags sager meget alvorligt.

Vi håber, du har lyst til at give os en ny chance en anden gang – vi vil gerne vise dig, at det normalt ser helt anderledes ud.

Jakob – Dyner.dk

Hej Sverre

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 ⭐️ Det glæder os at høre, at du fik en hurtig levering, og at puden virker godt 👍
Vi vil selvfølgelig gerne stræbe efter at give en oplevelse, der føles til 5 stjerner – så hvis du på noget tidspunkt har idéer eller ønsker til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig 🙏

Rigtig god fornøjelse med din nye pude 💤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med min babydyne

Er meget tilfreds med min babydyne, kom i en sød pose og blev hurtigt leveret

24 de septiembre de 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for de 5 ⭐️ og din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med din babydyne, og at den både kom hurtigt frem og i en sød pose 🙏
Vi håber, den kommer til at give mange gode og trygge nætter 💤

Den bedste kundeservice ever

Den bedste kundeservice ever!
Jeg havde åbenbart glemt at skrive husnummer på adressen og de opgav ikke før de havde fået fat i mig for at tilføje det, og de var så søde også.
Alt kom til tiden og produkterne er virkelig gode.

17 de septiembre de 2025

Hej NK

Tusind tak for de 5 ⭐️ og din virkelig flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet vores kundeservice som den bedste – og at vi fik løst udfordringen med adressen, så dine varer kunne komme godt frem 🙏
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du også er tilfreds med produkterne 👍

Rigtig god fornøjelse med dit køb 💤

Jakob Dalgaard

Nem bestilling

Nem bestilling - men manglede mail om lidt sen levering.

30 de julio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Else – og for din ærlige feedback. Vi er glade for, at du fandt bestillingen nem, men vi beklager, at du ikke modtog besked om den lidt forsinkede levering. Det tager vi til os, da tydelig kommunikation er vigtig for os. Vi håber, du ellers er tilfreds med dit køb, og at vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang!

Hurtig og nem levering

Hurtig og sikkert levering

29 de julio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Lars! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og sikker levering. Det betyder meget for os – vi håber at handle med dig igen snart hos dyner.dk!

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Dorte! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både den hurtige ekspedition og dine nye dyner. Vi håber, de bringer dig masser af komfort og gode nætter. På gensyn hos dyner.dk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin tlf support og hurtig levering

Købte en dyne. Lever fuldt op til forventningerne. Let handel, hurtig forsendelse, god rådgivning på telefonen. Emballage af pakken var fin. modtog varen ubeskadiget.

24 de junio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Singh! Vi er glade for, at du er tilfreds med både dynen, rådgivningen, og den hurtige levering. Det glæder os, at alt levede op til dine forventninger!

Med vnlig hilsen
Jakob, Sejs Dyner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med produkt og pris

Meget tilfreds med produkt og pris. Hurtig levering.

7 de julio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lene! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og prisen. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, samtidig med at leveringen altid er hurtig og pålidelig. Din tilfredshed betyder rigtig meget for os. Tak fordi du valgte dyner.dk – vi ser frem til at betjene dig igen ved din næste bestilling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en rigtig dejlig sval sommerdage…

Fik en rigtig dejlig sval sommerdage som jeg vil nyde meget

30 de junio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Jytte! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med din sommerdyne, og vi håber, den vil give dig mange behagelige, kølige nætter, især på de varme sommerdage. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos dyner.dk, og vi håber at kunne hjælpe dig igen, når du får brug for nye dyner eller andet sengetøj. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At i var hurtig til at sende det

At i var hurtig til at sende det, ind til nu lever det til forventningerne.

1 de julio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Bjarne! Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig levering, og at produktet indtil videre lever op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af det og ser frem til at betjene dig igen!

Godt sted at handle

Godt sted at handle

28 de mayo de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din anmeldelse, John! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på dyner.dk!

Rigtig gode hovedpuder

Rigtig gode hovedpuder, nem hjemmeside, hurtig levering

16 de junio de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Liselotte! Vi er glade for, at du er tilfreds med hovedpuderne, og at både hjemmeside og levering levede op til dine forventninger. På gensyn hos dyner.dk!

Fremragende kommunikation med…

Fremragende kommunikation med virksomheden. Meget hjælpsom og venlig. Ekstremt hurtig levering. Vil helt sikkert købe fra dem igen.Fremragende kommunikation med virksomheden. Meget hjælpsom og venlig. Ekstremt hurtig levering. Vil helt sikkert købe fra dem igen.

8 de mayo de 2025

Respuesta de dyner.dk

Tusind tak, Sandra, for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for, at du sætter pris på vores kommunikation og hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart hos os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.