Otroligt snabb och professionell service! Jag hade råkat skicka in fel fil. Det uppmärksammades direkt och jag blev kontaktad så jag kunde skicka in rätt fil. Vi beställde två stora banderoll... Ver más
Vår erfarenhet är att E-rollup har sina kunders bästa i åtanke. De hade teknikstrul i samband med en omformning av verksamheten. Men vi är ändå jättenöjda med leverans och bemötande och vänder oss gär... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket nöjd. Inom nån timme efter lagd beställning fick jag mail om att rollupen är skickad. Jag beställde på en fredag, och hade produkten på måndag. Och till superpris! Jag kommer definitivt att bes... Ver más
Än en gång får jag lovorda E-RollUp för leverans och deras professionella bemötande. Förtroligt tar de sig tid till mig, och det viktigaste ser till att leveransen är framme i god tid och med bra resu... Ver más
Escrito por la empresa
E-Rollup Som en av Sveriges mest erfarna Rollup tillverkare är vårt mål att erbjuda lägst pris och högst kvalitè, som om inte det skulle räcka skall vi erbjuda leveranstider som slår alla konkurrenter. Detta lyckas vi med genom ett enormt engagemang och drivkraft - Vi älskar Rollup´s och att göra våra kunder nöjda dagligen.
Nordens snabbaste RollUp & mässmaterial
Escrito por la empresa

- Snabba leveranser
- Har du bråttom? Lägg din order innan 11.00 och välj till express hantering så skickar vi garanterat samma dag!
- Lägst priser
- Sedan 1997 har vi tryckt RollUps och erbjuder lägsta pris.
Vi garanterar!
Många garanterar lägst pris! Det tycker vi är för enkelt.
Boktryckargatan 1, 374 32, Karlshamn, Suecia
- 0454-171 00
- info@e-rollup.se
- www.e-rollup.se
Invita a los clientes a opinar
Snabb och bra service på mail
Snabb och bra service på mail. De svarar alltid direkt när man skriver till de på mail. Enkel hemsida.
Jag fick hjälp med att göra min…
Jag fick hjälp med att göra min beställning så bra som möjligt jättesnabbt och den levererades dagen efter helt perfekt.
Snabb och smidig leverans
Snabb återkoppling och väldigt snabb leverans. Väldigt nöjd!
Bra produkter men ganska hopplös…
Bra produkter men ganska hopplös kundservice. Snäll när man väl får tag i dem men när det är akut så går det inte att få tag i dem via telefonnummer. En av paketen hade inte levererats trots express-bud och kundservice svarar inte när man ringer dem.
Snabb respons på beställningen och…
Snabb respons på beställningen och snabb leverans
Oerhört snabb och bra service
Oerhört snabb och bra service. Leverans dagen efter 👌🏻
Snabbt och effektivt
Levererade två dagar före utsatt tid…
Levererade två dagar före utsatt tid och dessutom trevliga att ha att göra med.
Snabb återkoppling och personlig…
Snabb återkoppling och personlig service. Leverans i tid med gott slutresultat.
Snabba och duktiga
Snabbt utfört arbete och snabb leverans, utmärkt jobb, kan varmt rekommenderas.
Beställd på måndagen och levererad på onsdag em.
Snabbt, bra produkt och prisvärt.
Väldigt snabb produktion med valt Expressalternativ. Bra produkt till rätt pris och trevlig kundtjänst!
Toppenservice och supersnabba!
God kvalitet och fin support
Más información sobre otros tipos de reseñas.