Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er ovenud tilfreds med servicen som e-studio.dk leverer. Skiftede fra One.com webhotel til e-studio.dk for at bibeholde mine mailadresser på eget domæne, men uden behov for webhotel. E-studio.dk hjalp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem service at bruge, deres interface til selve brug af de forskelige dele kan være lidt forvirrende, pga rigtig mange valgmuligheder brug ai til hjælp. men er nok generelt standard for området. pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sublim kundeservice! Jeg har fået helt utrolig god og hurtig service af Kenneth L. til at få alt op at køre i forbindelse med et mailhotel. Der har været maaange ting at få på plads, da jeg ha... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

prisen og den personlige service for mig var god. For andre som måske ikke er så tekniske er det lidt forvirrende i portalerne og opsætningen. Jeres spam filter detection er ikke særligt godt, selvom... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor de soluciones para eCommerce
  3. Proveedor de servicios de email

Sobre e-studio.dk

Escrito por la empresa

Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En klar anbefaling herfra!

Jeg skulle flytte mailhotel, og tog chancen og valgte e-studio da de havde fået nogle fine anmeldelser.

Jeg er bestemt ikke blevet skuffet; super service, hurtige svartider (selv på skæve tidspunkter) god og forståelig hjælp, fint kontrolpanel og rigtig godt indhold i mailhotelpakken - jeg er ovenud tilfreds med både service, pris og kvalitet og kan klart anbefale at flytte hertil! :-)

7 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

E-studio har været en rigtig god oplevelse…

E-studio har været en smertefri overgang fra de sidste tre år med udbydere, der har et billigt tilbud første år og så skruer prisen flere hundrede procent op. For en ganske fornuftig pris har jeg nu tre år, hvor jeg bare kan slappe af og bruge min tid på noget andet end at holde øje med priser. Selvfølgelig er det ærgerligt at der ikke er telefonsupport på de billige løsninger, men foreløbig har jeg klaret mig med tutorials på youtube og E-studios eget meget omfattende kontrolpanels muligheder.

21 de octubre de 2022

Respuesta de e-studio.dk

Hej Martin, tak for dine ord :0)
Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores egen vidensdatabase mere fyldest gørende hver eneste dag.
Så du forhåbentlig snart finder svar på alt, direkte hos os uden telefonsupport. :)
Vi håber du er kunde i mange år endnu ;)

E-studio -en meget positiv oplevelse

En utrolig positiv oplevelse at være skiftet til E-studio,
jeg har modtaget en fantastisk tålmodig hjælp til at forstå hvordan jeg skulle gå frem og forstår nu en del mere af IT jeg aldrig har fattet. Tak for en fremragende behandling. Elisabeth Rygård

11 de mayo de 2022

Hej Elisabeth,
Tak for det!
Vi er her for at hjælpe ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega tilfreds med e-studio.

Kan helt sikkert anbefale e-studio. Jeg har aldrig savnet hjælp/support.
Får desuden udtømmende forklaringer på hvorfor tingene fejlede for mig.
Så laver man ikke den samme fejl to gange.
Det fungerer bare.

26 de abril de 2022

Superb support

Bruger kun webhotel som mail domæne - men det er til markedets billigste pris og næsten helt sikkert den bedste support. Og små uopfordrede tips som de gerne hjælper videre med.

18 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super glad for mit skift til E-Studio

Skiftede til E-Studio fra en af deres konkurrenter, og kan kun sige at jeg er ovenud tilfreds.
Supporten er fantastisk, og systemet kører problemfrit.
Jeg har bestemt ikke fortrudt, og kan kun anbefale andre at gøre det samme :-)

4 de febrero de 2022

5 stjerner er ikke nok

Nu har jeg været kunde i nogle år og jeg har intet at sætte fingeren på. Jeg har altid adgang til mit produkt (mailhotel).
Den ene gang jeg har været i kontakt med e-studio, sendte jeg en mail torsdag aften. Fredag morgen klokken 8.45 var alt i orden. Og svarmailen jeg fik var kortfattet og klart forståeligt. Perfekt!
Siden mange firmaer får 5 stjerner, for hvad jeg vil kalde almindelig og forventelig service, smider jeg lige lidt ekstra stjerner her: * * * * * * * * * *.

11 de septiembre de 2021

Hej med dig,
Mange tak for den fine anmeldelse. <3

fantastisk support

Der ydes en fantastisk support nærmest døgnet rundt.
Man skal dog være opmærksom på, at langt fra alt i kontrolpanelet er oversat til dansk, men med et webhotel til en flad 10’er tilgives dette hurtigt.
Kan kun anbefale dette lille fynske firma

2 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Out-standing performance og service!

Jeg har det svært med it folk, mest fordi der er så mange brodne kar iblandt og når man ikke ved en skid om det, kan de bilde mig alt ind.

Men e-studio er reelle og de giver out-standing service, de gør sig altid umage for at jeg kan forstå hvad der foregår og tager de "dumme" spørgsmål seriøst. Jeg føler mig tryg og ved at jeg altid for hjælp til det jeg har brug for - nogen gange endda meget mere end forventet

8 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nicolai er en meget klog mand

Nicolai er en meget klog mand. Det er dejligt altid at blive mødt med en venlighed og tålmodighed, når man kontakter jer. Selvom man ikke er den mest erfarne bruger, behøver man ikke at føle sig alt for dum, når man spørger om noget.
Det er nok derfor du kun har gode anmeldelser på Trustpilot.
Jeg er meget glad for at være kunde hos jer og kan varmt anbefale jer, især efter jeg hos et andet webhotel fik en ualmindelig dårlig support.
Desværre kan jeg kun give jer fem stjerner.

19 de mayo de 2021

Høj kvalitet, lav pris

Jeg har haft en del webhoteller gennem årene, som er endt med at blive pengemaskiner, der lukrerer på, at det er bøvlet at flytte hotel, og at man ikke bemærker, at prisen stiger. E-studio.dk står i skærende kontrast hertil: seriøse, rørende billige og upåklagelig kvalitet.
To konkrete eksempler:
1. Et mailproblem i opstarten, som teoretisk set kunne ligge et andet sted, blev alligevel taget dybt seriøst.
2. Mine hjemmesider loader nu klart hurtigere end på mit tidligere - fire gange så dyre - webhotel. Ikke at det betyder noget for mig, men det siger bare noget om at pris og kvalitet langtfra altid følges ad.
Kan varmt anbefales.

8 de mayo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var let og ubesværet at bestille et…

Det var let og ubesværet at bestille et nyt webhotel og det var let at vælge den løsning jeg har brug for. Opsætning af dns var også let. Vejledningerne kan godt tilrettes så uerfarne brugere guides lidt lettere gennem opsætningen af websiden især når denne skal flyttes fra et andet webhotel.

6 de mayo de 2021

Respuesta de e-studio.dk

Hej Niels, Vi er glade for du er med ombord!

Tak for din konstruktive feedback. :)
Vi er klar over vores guides mangler et nyk op ad stigen og vi er faktisk allerede i gang over hele linjen med både at tilføje flere samt forbedre de eksisterende.

Sig endelig til hvis der i mellemtiden er noget supporten kan være dig behjælpelig med.

Aften hilsen fra Nicolai, kundeansvarlig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.