Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem service at bruge, deres interface til selve brug af de forskelige dele kan være lidt forvirrende, pga rigtig mange valgmuligheder brug ai til hjælp. men er nok generelt standard for området. pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sublim kundeservice! Jeg har fået helt utrolig god og hurtig service af Kenneth L. til at få alt op at køre i forbindelse med et mailhotel. Der har været maaange ting at få på plads, da jeg ha... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

prisen og den personlige service for mig var god. For andre som måske ikke er så tekniske er det lidt forvirrende i portalerne og opsætningen. Jeres spam filter detection er ikke særligt godt, selvom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var i gang med at afvikle, optage og blogge tekst/billed/video/lyd fra det 2. af 24 arrangementer hen over Bogforumweekenden, da det gik op for os at vores wordpress-opsætning ikke var blevet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor de soluciones para eCommerce
  3. Proveedor de servicios de email

Sobre e-studio.dk

Escrito por la empresa

Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

72 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Det bliver ikke bedre!

Hvorfor gå og betale til dyre udenlandske hosting firmaer - når du kan få meget mere for mindre, og samtidig støtter du et mindre dansk firma.

Jeg har fået hostet hos e-studio i 12 måneder. Sød og venlig service. Nul nedetid og du får max. værdi for pengene. Jeg siger tak for de første 12 måneder - og har netop forlænget med 3 år mere :)

8 de septiembre de 2025

teknisk relevans i øjenhøjde

Pålideligt service og klar kommunikation hvad angår ens forrenings digitalisering eller teknisk understøttelse af ens set-up. Så jeg ved at være godt (selv) hjulpet og er videre med dagens mål.

12 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået meget god support

Jeg har fået hurtig og meget god support i forbindelse med opbygning af min hjemmeside - på en måde, jeg ikke har oplevet med større firmaer.

På den baggrund kan jeg kun give fem stjerner til e-studio.

16 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og kundeservice i top

Jeg skulle have flyttet min mailadresse til et andet mailhotel og valgte e-studio pga. prisen og nogle meget venlige svar på mail på nogle forespørgsler jeg havde. Jeg var lidt nervøs for, hvorledes jeg skulle flytte alle mine mails fra det famle mailhotel - men alt det klarede e-studio for mig som en service hvis jeg tegnede et abonnement. Det var en kæmpe lettelse.
Jeg er så tilfreds og vil anbefale e-studio til alle, der har behov for mailhotel med god service 😊👍

6 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega hurtig og hjælpsom support

Mega hurtig og hjælpsom support fra E-studio.
Det var primært pga. langsom og tvær support fra tidligere webhotel der gjorde at jeg flyttede.
Jeg troede at jeg selv skulle gøre det hele, men blev meget positivt overrasket over hvor meget e-studio gjorde for mig ift. flytning af ca.10 hjemmesider.
Plus det bliver gjort med godt humør :)

1 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.