Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er ovenud tilfreds med servicen som e-studio.dk leverer. Skiftede fra One.com webhotel til e-studio.dk for at bibeholde mine mailadresser på eget domæne, men uden behov for webhotel. E-studio.dk hjalp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem service at bruge, deres interface til selve brug af de forskelige dele kan være lidt forvirrende, pga rigtig mange valgmuligheder brug ai til hjælp. men er nok generelt standard for området. pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sublim kundeservice! Jeg har fået helt utrolig god og hurtig service af Kenneth L. til at få alt op at køre i forbindelse med et mailhotel. Der har været maaange ting at få på plads, da jeg ha... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

prisen og den personlige service for mig var god. For andre som måske ikke er så tekniske er det lidt forvirrende i portalerne og opsætningen. Jeres spam filter detection er ikke særligt godt, selvom... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor de soluciones para eCommerce
  3. Proveedor de servicios de email

Sobre e-studio.dk

Escrito por la empresa

Fremtidens billig og stabile webløsning. Vi tilbyder både web & mailhosting, webudvikling, rådgivning i forbindelse med udvikling, serviceaftaler og meget mere.
Oppetidsgaranti på hele 99,9%

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er godt og billigt

Det er godt og billigt, og siderne er nemme at finde rundt i, men dog kunne spanfilter for mails godt blive bedre. Der kommer for meget spam igennem

24 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Host, Til den helt gode pris !

Webhoteller kan man få alle steder.
men webhoteller med de samme muligheder som her er ikke så nemt at finde. At de så oven i købet har øje for detaljen gør det bar helt fantastisk.
da jeg havde et spørgsmål om noget kompliceret DNS relateret var de super hjælpsomme og kunne forklare det tekniske meget simpelt,

1 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og hurtig support

Altid god og hurtig support. Det er som om, at det er en konkurrence om, hvor hurtigt og godt man kan hjælpe sine kunder. Jeg er utrolig tilfreds med alle mine websites - og mine kunders websites - hos e-studio.dk. :-)

27 de agosto de 2024

Det fungerer bare

Det fungerer bare, og er billigt.
De enkelte spørgsmål ved starten blev besvaret hurtigt og kompetent.

28 de mayo de 2024

Utrolig hjæpsomme

Kenneth burde have lønforhøjelse. Jeg er ny kunde og er ikke rigtig bevandret i alt det teknologiske. Så jeg kan drive den mest hardcore supporter til vanvid. Jeg skal da love for Kenneth mestrede at bukke det i neon og skære det ud i pap, hvad jeg skulle når jeg skulle have overflyttet mine mails. Hold da op en service.

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

e-studio.dk lever fuldstændig op til…

e-studio.dk lever fuldstændig op til hvad de skriver og lover vedr. deres super service. Jeg har været og er stadig deres kunde da de til fulde opfylder mine behov.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

17 de julio de 2024

Glimrende DNS-tjeneste

Jeg har ikke oplevet nogle problemer overhovedet. Interfacet til zoneregistreringerne er en smule langhåret, men trods alt velfungerende.

23 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.