EASYSTEEL A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan varmt anbefale EASYSTEEL A/S. Super god oplevelse hele vejen igennem. Varerne er i rigtig høj kvalitet, priserne er meget konkurrencedygtige, og leveringen var både hurtig og problemfr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig høj kvalitet på varen, hurtig og god kundeservice. Kunne desværre ikke bruge de beslag jeg havde bestilt men der var ingen bøvl med at refundere ordren. Eneste punkt der kunne overvejes var m... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sådan en lidt-af-hver oplevelse. Først blev varen sendt til den forkerte adresse og det blev løst rigtig fint. Da mureren kom og skulle mure mine nye støbejerns grif gelændere fast påpegede han at “... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte nogle smådele online. Efter blot 2 timer blev jeg ringet op og meddelt, at varerne var klar til afhentning. Alt var pakket og klart ved mit fremmøde. Modtaget og behandlet med et smil. Handle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Distribuidor de acero
  2. también en la categoría
  3. Fabricante de estructuras de acero
  4. Planta de acero inoxidable
  5. Proveedores de la insdustria del metal
  6. Tienda de hágalo usted mismo

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nordens største forhandler af rustfrie fittings med verdens største klassisk smedejerns sortiment Alt i rustfrie fittings til gelændersystemer og glasgelændere, smedejern, galvaniserede fittings, dørbeslag og fittings til bademiljøer og indendørs brug.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

👍👍👍👍👍

Har købt herfra et par gange. Lever i den grad op til forventningerne, det er nogle gode produkter samt hurtig levering.
Kan kun anbefales.

24 de septiembre de 2025

Sådan en lidt-af-hver oplevelse

Sådan en lidt-af-hver oplevelse.
Først blev varen sendt til den forkerte adresse og det blev løst rigtig fint. Da mureren kom og skulle mure mine nye støbejerns grif gelændere fast påpegede han at “de var da helt rustne”, og det gjorde jeg så butikken opmærksom på, hvortil de svarede at det åbentbart var sådan en jeg havde bestilt, selvom billedet på websitet bare var almindeligt sort støbejern og der ikke stod beskrevet noget sted at det de solgte var enormt rusten. Og det synes jeg jo var en ikke så fed tilbagemelding. Men så ved i alle sammen det. Hvis I gerne vil have støbejerns vare UDEN rust, så skal man simpelthen bede om det. For det er helt normalt at levere piv rustne vare hos Easysteel.

10 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

glemte at fortælle om varen var i restordre

jeg havde bestilt nogle glasholdere, der stod 3-5 dages levering, efter 8 dage valgte jeg at kontakte dem pr telefon, det viste sig at de glasholdere var i restordre og der ville mellem 10 og 15 dage før jeg havde dem, og de undskyldte jeg ikke havde fået besked på at de var i restordre, så jeg valgt at annullere min bestilling og derfor købte jeg ikke noget.

10 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.