Super product om mee te werken
Super product om mee te werken . Prijzig maar dan heb je ook prachtig eind resultaat!!en dank aan Monique voor de goede zorgen achter de schermen!!
In september heb ik eindelijk het ultieme houtrotreparatiemiddel ontdekt: EAZYFIX. Na talloze teleurstellende pogingen met andere producten, was ik behoorlijk sceptisch. Maar EAZYFIX heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Het resultaat was werkelijk fantastisch. Dit product is absoluut een aanrader voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Het is eenvoudig in gebruik (1 koker), levert verbluffende resultaten op en heeft een zéér concurrerende prijs in vergelijking met andere houtrotreparatie producten. De reparatie ziet er weer als nieuw uit en voelt super stevig aan. Top product! Bedankt EAZYFIX, voor het redden van mijn houtwerk.
(En er zijn op Youtube veel filmpjes over dit product, handig).
What an extraordinary service and very helpful staff. I can only recommend to shop at Eazyfix👌👌👌👌