ebuy24.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

Escrito por la empresa

Sikker E-handel
En af Danmarks største møbelwebshops. E-mærket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en sofa hos jer

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet.

På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirma på dag 2 efter bestillingen, kontaktede jeg kundeservice. Her fik jeg at vide, at sofaen først forventes leveret i næste uge – omkring fredag.

Det er efter min mening stærkt misvisende at markedsføre en leveringstid på 1-2 hverdage, når varen tilsyneladende først skal hentes hjem, før den overhovedet kan sendes. Det fremgår ingen steder tydeligt ved bestillingen, og derfor føler jeg mig vildledt.

Den forkerte information har desværre ødelagt min planlægning. Jeg holder ferie nu og havde regnet med at modtage sofaen i denne uge. Næste uge er jeg tilbage på arbejde, hvilket gør leveringen langt mere besværlig.

Jeg forventer, at I enten retter jeres oplysninger om leveringstid, så de afspejler virkeligheden, eller tydeligt informerer kunderne, hvis en vare ikke er klar til afsendelse. Som det er nu, lever det ikke op til de forventninger, I selv skaber.

6 de julio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har modtaget 2 forskellige varer

Har modtaget 2 forskellige varer, hvor der har været fejl på dem begge. Har fået hurtigt svar på mine reklamationer. Men irriterende at skal bruge tid på at vente på ombytning.

3 de junio de 2026

Hej HB,

Vi beklager meget, at du har modtaget fejlbehæftede varer, og vi forstår fuldt ud din frustration over at skulle bruge tid på reklamationer og vente på en løsning.

Vi er glade for, at du oplevede hurtig respons fra vores kundeservice, men det ændrer naturligvis ikke på, at varerne burde have været i orden fra starten.

Vi arbejder allerede på at løse sagen, og de nye dele er enten bestilt eller allerede på vej til dig. Vi gør vores bedste for at få problemet løst så hurtigt som muligt.

Endnu en gang beklager vi de gener, dette har medført, og vi takker for din tålmodighed.

God oplevelse

Købte et tæppe. Der var lidt problemer med at jeg ikke kunne være hjemme, da jeg fik besked i lidt dårlig tid. Dette blev dog afhjulpet hurtigt, venligt og nemt af deres kundeservice.
Så kundeservice i top, levering i top og varen i top

7 de mayo de 2026

Langsom levering

Langsom levering

13 de mayo de 2026

Hej Susanne,

Vi beklager meget den længere leveringstid. I den pågældende periode oplevede vi desværre forsinkelser på grund af en helligdag, hvilket påvirkede vores leveringstider mere end normalt.

Vi forstår godt, at det har været frustrerende at vente længere end forventet, og det er vi kede af.

Vi håber dog, at du trods den længere leveringstid er rigtig glad for din vare, og at den lever op til dine forventninger.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke godt kvalitet

Ikke godt kvalitet

7 de mayo de 2026

Hej Azimullah,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af produktet. Vi kan dog se, at du ikke har været i kontakt med vores kundeservice i forbindelse med din oplevelse.

Hvis der er problemer med varen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre og finde en løsning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os direkte med en beskrivelse og eventuelle billeder, så vi kan kigge nærmere på sagen.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke leveret imellem 12-16 men først kl…

Ikke leveret imellem 12-16 men først kl 1825 helt uacceptabelt!!!!

22 de abril de 2026

Hej Ronni,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med leveringen, hvor det lovede leveringstidspunkt ikke blev overholdt. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget den ulejlighed, det har medført.

Vi vil tage din feedback videre til vores transportør, så vi kan arbejde på at undgå lignende situationer fremover.

Vi håber, at du trods alt er glad for dine nye møbler.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.