Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na bestelling wordt je op de hoogte gehouden via mails. mails over dat ingepakt en verstuurd is. Binnen paar dagen in huis. 4 euro goedkoper dan bol.com Veel negatieve reviews hier, ter... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wilt u ecologisch bouwen met ecologische bouwmaterialen? Wij zijn specialist en bieden u een complete webwinkel met producten voor in en rond het huis

2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Slechtste service ooit!

Slechtste service ooit van een Nederlandse webshop! Bestelling 4 november geplaatst en werd pas 13 januari geleverd. Vijf keer een mail ontvangen dat mijn bestelling binnen de x werkdagen bezorgd ging worden. De timing werd nooit gerespecteerd. Ze krijgen nog een ster voor hun ecologisch aanbod, maar ik ga er nooit meer een bestelling plaatsen!

13 de enero de 2026

Mooie producten

Duurde wat langer dan ik gewend ben. Ook de reactie op mijn vraag waar mijn spullen bleven was wat laat. Daar tegenover staat dat alles keurig geleverd is, met een kleine attentie als excuses voor de vertraging. Bestelling tot levering duurde 24 dagen. Het is natuurlijk wel een drukke periode met Sinterklaas en Kerst.

3 de diciembre de 2025

Bestelling 4 november

Op 4 november heb ik een bestelling geplaatst, op 7 november heb ik een email ontvangen waarin ze vermeldden dat er een reorganisatie gaande was in hun magazijn, en dat er dus een vertraging opgelopen was bij het verwerken en versturen van de bestellingen, en dat ze verwachtten om mijn bestelling uiterlijk einde de week erop te versturen, wat helemaal prima was voor mij. Ik hoef nl. niet snel mijn bestellingen te ontvangen. Ik vind dat we veel te verwend zijn met oa volgendedag-leveringen.

Ik heb op 19 november wel even gemaild en gevraagd naar een update. Een paar dagen later (24 november) kreeg ik een vriendelijk email met verontschuldigingen wegens de vertraging en achteroplopen, en de boodschap dat ze mijn bestelling nog dezelfde dag of de volgende dag zouden versturen. Dat is ook gebeurd, want ik heb mijn bestelling op 25 november ontvangen.

Ik begrijp de boosheid bij andere klanten, echter kan ik me indenken dat wegens de reorganisatie van een magazijn, vertragingen kunnen oplopen. We denken te weinig na over wat er komt bij kijken als we een bestelling plaatsen en we verwachten snelle levering. We zijn allemaal mensen, en we mogen geen perfectie eisen/verwachten, vind ik. Laten we allen wat meer begripvol zijn..

Omstandigheden zoals reorganisaties kunnen nu eenmaal voorvallen, en een bedrijf zelf gaat niet opzettelijk traag bestellingen leveren, en wensen zelf ook geen vertraging op te lopen.

Ik heb er dan ook vertrouwen in dat dit in de toekomst niet snel meer zal voorvallen.

25 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en geen verzending

2 november heb ik een bestelling geplaatst. De dag erna zou het bezorgd worden, alle producten. 7 november ontvang ik een mail dat ze vertraging hebben opgelopen met het verwerken van mijn order. Pas nadat ik zelf had gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Eind deze week zou het verstuurd worden. Ik heb vorige week er gelijk achteraan gemaild omdat ik had besteld met een specifieke reden voor een bepaalde datum. Geen gehoor. Tot op heden ook nog geen verzendinformatie ontvangen. Zeer teleurgesteld in deze webshop.

14 de noviembre de 2025

Unterirdischer "Service"

Ich habe meine Bestellung widerrufen.
Ich erhielt angeblich ein Rücksendeetikett eines Kollegen. Nach mehrmaliger Nachfrage wurde mir eine zweite Mail geschickt, weil ich die erste nicht erhalten habe.
Das Rücksendekabel war so erstellt worden, dass ich mir die Lieferung selbst zugestellt habe.
Seitdem gibt es Diskussionen über die Richtigkeit der Rücksendung.
Ich hoffe, dass ich wenigstens über den Antrag bei PayPal mein Geld zurückerstattet bekomme.
NIE WIEDER!

19 de mayo de 2025

Bestelling kwam na 10 dagen pas aan

Bestelling kwam na 10 dagen pas aan. Contact verliep stroef en er was geen enkel gehoor aan dat het later geleverd werd. Hele slechte service, de school lijm is niet sterk genoeg en slechte kwaliteit papier wordt hard en de lijm zie je erdoorheen niet doorzichtig. Niet hier kopen.

9 de noviembre de 2023

SLECHT, ONBETROUWBAAR!

SLECHT, ONBETROUWBAAR!
Ik belde van te voren of ze een potje Woca Exterior oil hadden. Antwoord, natuurlijk hoeveel wil je hebben, het is op voorraad en kom maar langs.
Kom ik langs, blijken ze het niet te hebben, ze hadden niet gechecked. Zelfs geen excuus! 1 uur kwijt voor niets!
SLECHT, NIET DAAR KOPEN!

15 de septiembre de 2023

Kan niet beter!!

Gisteren een product besteld. Gisteren binnen 30 min. een verzendbevestiging met track&trace ontvangen. En vandaag bezorgd door Post.nl. En ook lage verzendkosten.
Gewoon top dus!

20 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hadden een pakket besteld en dit…

Wij hadden een pakket besteld en dit werd niet bezorgd door Postnl dus het pakket werd retour gestuurd naar:
Eco-Logisch, Plimsollweg 4 - deur A,1042 AS, Amsterdam Tel: 020-6823707
Vervolgens werd mij als klant 7.5 euro in rekening gebracht en had ik nog steeds geen pakket. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik opnieuw kon bestellen via de voucher waar 7.5 euro in mindering op werd gebracht. Naar mijn mening volstrekt niet hoe het hoort en behoort deze firma net als ik een klacht in te dienen bij postnl en daar zijn geld te halen!! inmiddels klacht ingediend bij gemeente en regionaalenergieloket.nl daar het hier om subsidiegeld gaat. Deze firma is dus af te raden daar ze niet hun geld halen bij postnl maar bij de klant want dat is de makkelijkste manier

6 de mayo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor 15u besteld = overmorgen in huis

Op de website staat: "Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis".

Dit was in mijn geval niet waar. Om 14:00 uur besteld, maar pas 2 werkdagen later binnen.

Verder geen klachten, maar let er hier dus op als je spoed bij je bestelling hebt.

31 de enero de 2022

Afwikkeling Bestelling

Bestelling zou worden geleverd tussen 3 en 7 werkdagen niet op tijd,gemeld bij Eco.
Nabestelling door Eco zonder kosten.
Eerste en Nabestelling nu binnen dus prima service van Eco .

26 de enero de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet op vooraad

Product besteld stond op voorraad op dat moment en voor 15:00 besteld dezelfde dag verzonden.
Maar na 2 dagen nog geen track en trace, dus zelf contact met hun opgezocht en zeiden (verwacht) 5 tot 8 werkdagen.
Bestelling geannuleerd en verder netjes afgehandeld door hun.
Daarom betaal ik liever achteraf.

6 de enero de 2022

Zeer goed

Na bestelling wordt je op de hoogte gehouden via mails.
mails over dat ingepakt en verstuurd is.

Binnen paar dagen in huis.
4 euro goedkoper dan bol.com

Veel negatieve reviews hier, terwijl op ander revieuw platform lovend. Toch besteld en zeer tevreden.

Betreft groen druppel eco showertimer.

Of handleiding lezen of batterij vakje kwartslag draaien met muntje en even met punt van mes luswippen(niet met geweld doordraaien) en zuignap warm water gelegd en opgehangen.
Werkt uitstekend.

Denk dat ik met hoge gasprijs zo heb terugverdiend.

24 de diciembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.