Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte ooit wat k heb gezien nooit word je geholpen op de juiste manier maar jullie willen wel geld 😡

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Echt slechte organisatie, doen gewoon niets aan overlast maar wel de huur verhogen. Je zit nog rustiger in de gevangenis of tbs kliniek waar deze portiek steeds meer en meer op begint te lijken m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik woon in een seniorenwoning van wb Eigenhaard. de benedendeur is al 3 weken stuk. De deur staat wageweid open en een ieder kan in en uit lopen. Verschillende bewoners hebben het al doorgegeven. Als... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de apartamentos
  2. Compañía de administración de propiedades
  3. Agencia inmobiliaria
  4. Agencia de alquiler de inmuebles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben.

1,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,4

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 years of Flooding 2 years no central…

2 years of Flooding 2 years no central heat and Xmas - Jan 4 2024 until I had to evacuate .. and everything was ruined.. Then had to stay in hotel on my own expense… and no compensation/ no service.. Constant service charges.. And recently a neighbors cat almost killed me and continues to stalk me … I have sent message for help.. I maintain as much as I can do myself ..
If something better comes up i am definitely looking.. I lost 3 weeks work and needed surgery from this animal attacking me.. crickets from housing

27 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigen Haard reageert niet op ernstige klachten en laat huurders in de steek

Ruim twee weken geleden heb ik een uitgebreide brief gestuurd naar Eigen Haard over onveilige woonsituaties en structurele overlast in mijn woning. Tot op heden heb ik totaal geen reactie ontvangen. Niet per e-mail, niet per brief, en ook niet telefonisch.

Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, maar word tijdens de doorschakeling telkens in de wacht gezet zonder dat iemand opneemt. Telkens krijg ik als reactie dat de afdeling niet bereikbaar is. Ondanks dat ik meerdere keren berichten heb achtergelaten, heeft nog steeds niemand contact met mij opgenomen.

Dit gaat niet om een kleine klacht, maar om structurele onveiligheid, geluidsoverlast en een ernstig verstoorde woonsituatie die grote impact heeft op mijn gezondheid en dagelijks leven. Ik heb alles netjes en respectvol onderbouwd, maar word volledig genegeerd.

Een woningcorporatie hoort haar huurders serieus te nemen, vooral als het gaat om veiligheid en welzijn. Helaas blijkt Eigen Haard totaal onbereikbaar, ongeïnteresseerd en niet bereid om verantwoordelijkheid te nemen.

Ik ben diep teleurgesteld in hoe deze organisatie omgaat met haar huurders. Voor mij voelt dit als in de steek gelaten worden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare woningcorporatie die naar je luistert, dan raad ik Eigen Haard absoluut niet aan.

24 de julio de 2025

Slecht slecht slecht

Slecht slecht slecht
Brutale mensen aan de lijn.
Ik wacht nu 2 weken om terug gebeld te worden door de aannemer. I.p.v dat ze me helpen krijg ik een brutale mensen aan de lijn schandalig . Ze zitten daar te niksen en mensen moet wachten. Je betaal je al bond en blauw aan huurkosten.

3 de julio de 2025

Arrogant en achterbakse…Eigen Haard

Arrogant en achterbakse woningbouwvereniging. Reageren niet op klachten van huurders. Doen alsof je als klant niet bestaat. Steken veel energie in “ window dressing” hun imago oppoetsen in hun blad door sociaal over te komen.
In werkelijkheid zijn ze daar alleen bezig om hun salaris veilig te houden.
Het regent klachten bij Eigen Haard maar er is niemand thuis.
Hallo Eigen Haard hoe lang ga je nog door met misbruik maken van je machtspositie tegenover de zwakke sociale huurder?
Mensen meld niet je klacht online of telefonisch maar direct per mail dan heb je bewijs en kan je dat bij de huurcommissie aanhangig maken. Als ze je klacht niet verhelpen dan krijg je korting op je huur tot het probleem is opgelost. Is het enige manier wat werkt bij hun.

31 de mayo de 2025

Kies niet voor Eigen Haard

Ik woon nu een paar jaar via Eigen Haard, en verbaas me er nog wekelijks over hoe slecht deze organisatie fungeert. Er was wekenlang een lekkage in het pand waar ik woon, waardoor er een ongelofelijk groot gat in mijn badkamer is achtergelaten. Hier meerdere keren over gebeld en gemaild, en nul reactie terug. Bij Eigen Haard moet je werkelijk smeken om geholpen te worden. Ik zou deze organisatie ten zeerste afraden als je geen extra zorgen in je leven wilt.

27 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigenhaard is een zeer slechte…

Eigenhaard is een zeer slechte wooncorporatie. Dit heeft onder andere te maken met een probleem die ik heb. Ik had een gebroken sleutel van de hoofdingang. Ik heb toen meerdere malen een nieuwe aanvraag gedaan naar een nieuwe sleutel maar tot nu toe nog steeds niks ontvangen. Dit is al meer dan 6 maanden zo. Ik heb ook meerdere malen een kracht melding gedaan maar niks helpt helaas.
Eigenhaard heeft simpelweg gewoon geen zin om hun huurders te helpen met een probleem.
Ik heb tot nu toe nogsteeds geen sleutel. En dat gaat heel erg moeilijk in mijn dagelijkse routine.

16 de agosto de 2024

Een zeer onbetrouwbare verhuurder

Drama. Betalen te veel afgeschreven huur niet zomaar terug. Verhogen servicekosten, tot 8x het oorspronkelijke bedrag, zonder goede onderbouwing. Doen beloften geen gestand en komen afspraken niet na. Nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten. Op klachten reageren ze zelden.

22 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigen Haard is een A sociale…

Eigen Haard is een A sociale verhuurder.
Arrogant, ontwijkend en geen excuus bij fouten.
Heb een creditnota met betrekking tot servicekosten 5 maanden te laat gekregen. schriftelijke informatie duiden personeel tekort. Dit verhaal hoor ik al tien jaar bij een tekortkoming. Betaal bewust wat meer voorschot servicekosten om niet achteraf bij hoeven te betalen. Nu loopt ook de creditering één maand achter! Zal media een gemeenteraad informeren want de tekorten van deze verhuurder sijpelen tussen alle afdelingen.

18 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sinds een aantal jaar ben ik huurder…

Sinds een aantal jaar ben ik huurder bij Eigen Haard, en dat is een compleet drama. Inmiddels heb ik al meerdere keren de huurcommissie moeten inschakelen. Eigen Haard reageert structureel niet op meldingen en/of klachten. Onderhoud wordt niet of niet binnen de wettelijke termijn van zes weken uitgevoerd, of het wordt slecht uitgevoerd. Contact verloopt vaak uitsluitend via onderaannemers, die regelmatig onvolledige informatie hebben of totaal geen inhoudelijke melding hebben ontvangen. Al drie jaar lang heb ik te maken met lekkage en heb ik inmiddels vijf verschillende aannemers gesproken. Elke keer moet ik het verhaal opnieuw uitleggen. Er is geen terugkoppeling over het onderhoud. De wijkbeheerder, waarvoor ik betaal, zou volgens Eigen Haard elke week langskomen, maar dat blijkt complete onzin te zijn, gezien de reparaties die al drie jaar niet worden opgepakt.

17 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende ondersteuning bij een complexe situatie

Na een intensief en emotioneel proces om mijn dochter te laten bijschrijven als medehuurder, ben ik enorm opgelucht en dankbaar voor de geweldige ondersteuning en begeleiding van de medewerkers van Bijzondere Verhuur bij Woningstichting Eigen Haard.

Het traject was voor ons persoonlijk zwaar, maar dankzij hun geduld, professionaliteit en heldere communicatie konden we stap voor stap tot een positief resultaat komen. Het besluit om mijn dochter te registreren als medehuurder geeft ons eindelijk rust en zekerheid. Dit betekent dat zij, mocht ik komen weg te vallen, op dit vertrouwde adres kan blijven wonen en haar leven verder kan opbouwen.

De duidelijke uitleg over de nieuwe rechtspositie en de efficiënte, soepele afhandeling maakten dit proces overzichtelijk en minder belastend. De medewerkers van Bijzondere Verhuur hebben met veel begrip en betrokkenheid gewerkt om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Nogmaals mijn oprechte dank voor de uitstekende service en het meedenken in deze complexe situatie. Dit is een enorme opluchting voor ons. Ik kan Eigen Haard, en met name de medewerkers van Bijzondere Verhuur, van harte aanbevelen!

Evert Lenos

12 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigen Haard heeft lak aan de klachten van zijn huurders

Steeds meer om mij heen hoor ik hoe laks Eigen haard optreedt bij het oplossen van klachten van huurders of helemaal niet reageert.
Ze zijn nooit thuis bij klachten en wijzen naar andere bedrijven die zij hebben ingeschakeld voor o.a. het onderhoud.
Deze bedrijven die ze hebben ingeschakeld geven de klanten van Eigen haard het laatste prioriteit bij klachten. Eigen haard heeft deze bedrijven voor een scherp tarief i.v.m. bezuinigingen op kosten op huurders uitgezocht! Deze bedrijven geven voorrang aan hun andere klanten die wel hogere tarieven betalen. Eigen haard fungeert alleen als doorgeefluik en houdt verder geen toezicht op of het op tijd en adequaat wordt aangepakt. Het interesseert hun ook niet.
Aangezien ze hun“ werk “hebben gedaan kunnen en ze daardoor niet aangeklaagd kunnen worden door de huurder bij de huurcommissie. Gezien de hoge woningnood in Amsterdam hebben mensen weinig keuze en moeten het, maar “slikken”.
Eigen haard speelt achterbakse speeltjes met de huurders door hun macht op deze manier te misbruiken.
Als oud gepensioneerde werknemer van Eigen haard weet ik wat er speelt.
Het is grote organisatie waar men snel achter kan schuilen.
Verouderde omslachtige informatiesystemen,
Klachten komen via 4a 5 kanalen binnen. Soms meerdere keren. Ze zien de boom door het bos niet meer.
Er heerst daar meer een vergadercultuur dan dat ze actief problemen willen aanpakken.
Veel mensen die daar werken zijn alleen bezig om hun salaris veilig te behouden.
De salarissen zijn ook veel hoger dan bij andere sectoren. Er is helemaal geen aandacht voor de problemen van de huurder.
De oude generatie die dat wel had die gaan allemaal met pensioen en de mensen die er nu werken missen de werkethiek.
Zo jammer….

25 de octubre de 2024

De huismeester c.q

De huismeester c.q. Wijkbeheerder beweerd sticker te plakken op spullen die op de galerij staan, maar heeft de verf strepen niet eens gezien. Wat een leugenaar. En die Eigen Haard magazine is niets meer dan een window dressing

14 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigen haard neemt je in de maling

Al 7 maanden met Eigen haard aan het bellen, u word teruggebeld. Nog nooit teruggebeld. Zitten met lekkage, al 3 verschillende bedrijven zijn er mee bezig geweest. Me balcon was een teringzooi, alle tegels weggehaald en daar lag het niet aan. Weer bellen om de tegels terug te leggen. Na 3 maanden heeft mijn zoon het gelukkig gedaan. Nu moet me balcon weer leeg, ben gebeld door Eigen haard. Ik heb al weer 5 keer gebeld, 2 klacht formulieren ingevuld en je hoort niks. Als je belt weten ze van niks ONGELOOFLIJK! Al me spullen staan nu weer binnen, in een heel klein huisje. Ik kijk het aan tot vrijdag anders zet ik alles weer buiten. Ik moest een ster geven maar ze zijn nog geen eens 1 ster waard!

1 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze zien je liever vertrekken dan dat ze je helpen

Ga hier niet huren. Het is dat ik een ster moet geven ok dit te schrijven anders hadden ze die niet eens gehad. Door een vreselijk jaar waarbij ik 3 dierbare ij 2,5 maand verloren ben, mijn man en ik allebij onze baan verloren zijn en zo veel meer ben ik achter gekomen met de huur. Ik heb verschillende keren geprobeerd met ze in contact te komen om me te helpen, maar nee. En op een gegeven moment mijn worden verdraaid en de politie op me af gestuurd (nee ik had ze niet bedreigd) waardoor ik er nog een trauma bij heb (heb ptss). Continue mails gestuurd met verzoek voor hulp omdat de gemeente niet kan helpen en gevraagt voor eventueel tijdelijke huursverlaging tot we weer een baan hebben (huur is nu net boven de 1100 en zonder baan is dat niet te betalen naast andere vaste lasten). Daarnaast krijg ik soms een email met we hebben je geprobeerd te bellen wat niet zo is. Ik heb geen gemisde oproep en er is niks geblokkeerd door mijn telefoon zelf.
Ze liegen dus en zien je liever vertrekken dan dat ze je helpen.
Ga hier dus niet huren

14 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigen Haard is zeer slecht, reageren niet, klachten bestaat niet!

Er werken top mensen, zoals in elk bedrijf en/of instantie, maar helaas gaat mijn beklag puur over het volgende.

De ''Klachten''afdeling dient opgeschort te worden. Er is helemaal geen onpartijdige klachtenafdeling, ze reageren namelijk helemaal NIET op jouw klachten! Niks, geen inhoudelijk antwoord, noch een bevestiging.

Schande!

Daarnaast is de zogeheten ''geschillencommissie'' zéér corrupt, partijdig en hebben ze maling aan de huurders.

0% oplosgericht, 0% empathie, 0% reactie!

10 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden!

Het verbaast mij te zien dat Eigen Haard zo'n lage score heeft bij de reviews. Telkens als ik contact zoek voor reparatie word ik snel en adekwaat geholpen. Ik ben erg tevreden met Eigen Haard!!

4 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

**Onderwerp: Officiële klacht - Geen reactie op reparatieverzoek lekkende boiler**

Op 3 september heb ik een verzoek ingediend om een lekkende boiler in mijn woning te laten repareren. Tot op heden heb ik hierop geen reactie ontvangen.
13 september heb ik het probleem opnieuw gemeld, maar ook hierop heb ik nog steeds geen gehoor gekregen.

De lekkage veroorzaakt overlast en mogelijk verdere schade aan mijn woning, wat onacceptabel is. Ik verzoek u met spoed actie te ondernemen en een afspraak in te plannen voor de reparatie van de boiler.

Als er binnen 24 uur geen actie wordt ondernomen, ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, zoals het inschakelen van een juridische instantie of de huurcommissie.

Ik vertrouw erop dat dit probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

13 de septiembre de 2024

Zeer slechte organisatie

Zeer slechte organisatie, gaan erg onvriendelijk met hun huurders/klanten om en zijn absoluut niet bereid om je adequaat te helpen met je vragen aangaande je woning en de storingen. De medewerkers van Eigen Haard met wie ik te maken heb gehad zijn totaal niet professioneel en zeer onkundig/onbekwaam. Kortom, Eigen Haard is niet betrouwbaar, zeer onvriendelijk en totaal niet klantgericht. Mijn toegangstag werkt opeens niet meer vandaag (moet opnieuw worden geladen/geactiveerd) en de medewerkers van Eigen Haard hebben geen oplossing hiervoor. Als organisatie moet je je hiervoor diep schamen!

14 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.