Det var et virkelig fedt kursus. Jeg gik ind til det med forventninger om at det ville være et super kedeligt kursus hvor man bare skulle sidde stille på en stol i 8 timer og hører på en lærer snakke.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kunne godt lide at vores lærer virkede entusiastisk og han gjorde det sjovt og spændene. Jeg har hørt fra mange at førstehjælp skulle være kedeligt, men brian gjorde det til en sjov og spændene o... Ver más
Jeg har været på en del førstehjælps kurser, og det her er det bedste af dem jeg har været på. Engageret underviser, gode forklaringer og jeg føler mig godt rustet til at stå i en situation hvor jeg f... Ver más
Brian did a very nice first aid course for drivers. We covered many different aspects of first aid, learnt life saving techniques and got to practice with training mannequins and AED test units.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ekstraliv gør førstehjælpskurser til en leg
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var en god måde først at lære noget…
Det var en god måde først at lære noget og så prøve det i virkeligheden.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, med gode informationer samt godt selvskab! ⭐️
Syntes det var nemt at gå til og…
Syntes det var nemt at gå til og lærerigt
Grundigt men effektivt
Det var en god oplevelse, hvor man følte at man kom grundigt men effektivt gennem alt væsentlig træning.
Klar anbefaling
Har fået et virkelig lærerigt og mega godt førstehjælpskursus hvor jeg er gået derfra med en masse ny og nyttig viden. Klar anbefaling
Nok det fedeste førstehjælpskursus jeg…
Nok det fedeste førstehjælpskursus jeg har været på i løbet af mit liv og kan varmt anbefale Ekstraliv.
Rigtig god oplevelse
Brian var en mega god lærer, han gjorde de mange timer sjove og interessante for os der en del af kurset. Klar anbefaling her fra
Mega godt forløb
Mega godt forløb, med en masse aktiviteter der hjalp med læringen.
Mega anbefaling
Hver krone værd
Uddannelse af høf kvalitet med virkelige scenarier - super praktisk og hjælpsom. Venlight personale, gode materialer og bestemt investeringen værd.
Rigtig godt kursus det var nemt at…
Rigtig godt kursus det var nemt at forstå og lære og alt var som det skulle være
Perfektion
Meget lærerigt og har fået en meget bedre forståelse for hvad jeg skal gøre hvis der er nogle der komme til skade, og kan ihvertfald anbefales👌
Brian gav liv for kurset og tiden gik…
Brian gav liv for kurset og tiden gik okay hurtigt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg synes det har været en meget…
Jeg synes det har været en meget produktiv dag med god viden. Det føltes slet ikke som om man var her i 8 timer.
Rigtig fint
Meget engagementet lærer og ejer af stedet. God og nyttig undervisning👌tog et færdselsrelateret førstehjælpskursus.
God oplevelse
God oplevelse, læreren forklarede alt tydeligt.
Rigtig god oplevelse timerne gik…
Rigtig god oplevelse timerne gik hurtigt med en god lære
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, fordi læreren var dygtig og det var en spændende time. Og tiden fløj afsted
Perfekt førstehjælpskursus-…
Rigtig godt sted med god undervisning- billigt og effektivt!
Jeg lærte meget nyt
Jeg lærte meget nyt. Godt kursus. Venlig instruktør og meget lærerigt information
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.