Zeer slechte zaak, ik zou hier geen zaken mee(r) mee doen. Willen niet meedenken in oplossingen bij problemen. Product is later dan afgesproken geleverd, daardoor buiten retourtermijn geleverd, en nu... Ver más
La empresa ha respondido
Na ontvangst van een aantal bestelde artikelen bleek een tafelcontactdoos lichte beschadigingen te hebben, genoeg om niet meer 'in het zicht' te kunnen gebruiken. Ik heb hiervan per mail melding gemaa... Ver más
La empresa ha respondido
Goed product en verpakt. Drama wanneer je iets wilt retourneren. De verpakking was beschadigd en daarom werd er niets terugbetaald van een bestelling t.w.v. €120. Belachelijk. Artikel was onbeschadi... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had een product besteld met onbekende levertijd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden tussentijds, wanneer zij verwachtten het product te kunnen verzenden. Ook als het iets langer duurde dan gepla... Ver más
Elektrobode.nl, koop hier al uw elektromaterialen zoals schakelmateriaal, kabelgoot, wandgoot, installatiemateriaal en groepenkasten. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Goedkoop - gemakkelijk en snel!
A.H.G. Fokkerstraat 18-N , 9403 AP, Assen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goed en snel geholpen bij een defect geleverde wandcontactdoos. Geen gedoe, kon snel weer door met installatie.
Na drie bestellingen is de service nog steeds onberispelijk. Een breed assortiment elektrotechnische artikelen is snel beschikbaar tegen concurrerende prijzen. De pakketten zijn geoptimaliseerd, wat zeldzaam is in deze sector. De zoekmachine moet verbeterd worden.

Respuesta de Elektrobode
Een fijne persoonlijke service. Goed geholpen om de juiste artikelen bij elkaar te zoeken.
Ruim aanbod van de verschillende elektrotechnische materialen!
Na onze verbouwing was het schakelmateriaal niet meer passend in ons interieur. Gekozen voor Mat Zwarte Busch Jaeger. Ondanks dat de levering iets langer duurde dan verwacht, werden we wel hiervan op de hoogte gehouden. Gewoon zoals het hoort.
Schakelmateriaal besteld bij Elektrobode, goede prijs en snel geleverd. Later bleek dat ik niet alles kon gebruiken, omdat wat ik had besteld niet in ons woning past. Elektrobode dacht goed mee en ik kon zonder problemen het schakelmateriaal wat ik niet kon gebruiken retourneren. Top service!
Recent kabelgoten besteld bij Elektrobode. Nette prijs en snel geleverd. Ook kreeg ik goed advies ivm koppelstukken en de breedte van de kabelgoten.
Voor een volgende keer zal ik zeker eerst even gluren bij Elektrobode. Bedankt!

Respuesta de Elektrobode
Product na 2 maanden nog niet ontvangen.. Ook geen response op de e-mails.

Respuesta de Elektrobode
Ik had een haspel besteld. Order was goed binnen gekomen en ik had al betaald. Ik zou bericht krijgen wanneer die verstuurd zou worden. Krijg opeens een e-mail dat ze hem niet gaan opsturen omdat de prijs waarvoor ze hem te koop hadden gezet niet klopte. Ze gaan hem pas versturen nadat ik het resterende bedrag heb betaald.
Zeer slecht van hun. Het was hun eigen fout.

Respuesta de Elektrobode
Al meerdere malen wat besteld, en altijd na volle tevredenheid.

Respuesta de Elektrobode
Verkopen door zonder zelf controle te hebben over de verkoop en levering. Ook als je vervolgens naar tijden vraagt krijg je geen reactie en geven ze geen enkel inzicht. Na zelf bellen met de leverancier (die een deel levering deed), kreeg ik een datum.
Makkelijke manier om geld te verdienen zonder zelf je handen vies te maken.
Coax koppeling gekocht die op voorraad was. Heeft 3 dagen geduurd voordat ze hem eindelijk opstuurde. Zijn andere sites toch een stuk sneller in (zelfde dag nog).
Geen aanrader als je je product snel wilt hebben. Ook stond er voor het product 1 - 3 werkdagen lever tijd, hebben ze zich dus niet aan gehouden omdat het pas op de 3e dag verstuurd werd en niet binnen was.
Reactie op Anna:
Hoi Anna, klopt niet helemaal wat je zegt. Product is inderdaad dag 1 in de avond besteld, maar pas op dag 4 verstuurd ipv de door jou aangegeven volgende dag (maw dag 2). Verder is te zien dat de PostNL het pakket niet af heeft kunnen leveren maar dat kwam niet door een mislukte poging, door uitloop van PostNL, hier kunnen jullie uiteraard niets aan doen.

Respuesta de Elektrobode
Via de website was ik in staat om 1 stuks van een artikel te bestellen. Ik kreeg geen bericht over verzendin, toen heb ik met ze gebeld en toen zeiden ze dat die dingen alleen per 4 verkocht werden en ze die ene niet konden opsturen.
Ik was teleurgesteld. Gelukkig boden ze aan dat ik de order kon cancellen. Dat heb ik gedaan en binnen 2 dagen had ik mijn geld terug. Dat is dan wel weer netjes, maar ik had liever gewoon mijn bestelling ontvangen.
Verschrikkelijke leverancier, levertermijn niet gerespecteerd, tot 3x toe beloven ze de dag zelf te leveren maar er komt niemand, ze schuilen achter allerlei uitvluchten terwijl andere leveranciers met soortgelijke producten de levertermijn perfect nakomen.
Gewoon vermijden en verder kijken naar een andere leverancier, het zijn knoeiers.
Op het moment van schrijven heb ik een geplaatste bestelling bij Elektrobode ontvangen. Na meer dan 3 weken wachten. Overigens was 10 dagen gemeld na bestelling (dus niet op het moment van bestellen). Uiteindelijk een pakketje ontvangen, maar het verkeerde. komt ook niet overeen met de pakbon. Het ontbreken van een simpele elementaire kwaliteitscontrole is niet echt vertrouwenwekkend. Het pakketje moet geretourneerd worden zonder uitzicht op een spoedige levering. Mocht er in de toekomst wat aangevuld moeten worden dan zal ik dit doen afhankelijk van de afhandeling.

Respuesta de Elektrobode
Goede communicatie en op tijd geleverd volgens afspraak

Respuesta de Elektrobode
Prima bedrijf. Groot assortiment, duidelijke en goed werkende website. Levertijden transparant. Ook nog eens scherpe prijzen.
Men reageert ook snel bij vragen of supportverzoeken en ook als kleine klant wordt je goed geholpen.
Uiteindelijke orders komen op tijd en alles is goed verpakt.
Al met al een meer dan prima winkel. Ik heb me dan ook voorgenomen hier meer en meer te gaan bestellen.
Snelle levering van de order. Ook reageert de klantenservice snel. Helaas bleek retouren van 80m kabel niet mogelijk omdat deze door elektrobode op maat was gemaakt. Vooraf meer duidelijkheid geven zou fijn zijn. Als ik een hele rol had gekocht was er geen probleem. Nu zit ik met onbruikbare kabel en naar het geld kan ik fluiten.
Snelle service en precies juist volgens aangegeven afbeelding
Snel geleverd, ruim assortiment, nette prijzen. Voor de volgende klus shop ik hier zeker weer.
Más información sobre otros tipos de reseñas.