Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op zondag 12 oktober een bestelling van een senseo reducer gedaan deze ook betaald via ideal. We zijn inmiddels 22 oktober en nog steeds niet binnen afgelopen maandag 20 oktober contact gezocht via co... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Order geplaatst om 14:00. De betaling via Ideal kwam wel door bij mijn bank, echter niet bevestigd. Meteen mail gestuurd naar het adres op de website. Aangezien het al betaald was, en graag de volgend... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

elektronicaOnline is een zeer slechte zaak met een zeer slechte "service". Onderdeel besteld, bleek kapot. Zeer onbeschofte mail van erik (de zogenaamde eigenaar) gekregen. Onderdeel terug gestuurd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  2. Tienda de baterías
  3. Tienda de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!

1,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede en snelle levering gewoon per post.
1 onderdeel vergeten op te sturen maar na een mailtje werd het onderdeel direct nagestuurd.

17 de septiembre de 2015

Prima service

Vier knoopcellen besteld, er werd er maar 1 geleverd. Direct mail gestuurd naar de klantenservice en vrijwel direct antwoord. De volgende dag lagen de drie ontbrekende in de bus. Bij nadere inspectie hadden de knoopcellen een best before datum van 5 maanden terug, weer een mail gestuurd en weer vrijwel direct antwoord. Een dag later lagen er vier nieuwe knoopcellen in de bus met de wel gemeende excuses.
Scherpe prijzen, goede producten en prima service. Ik koop er zo weer!

25 de junio de 2015

Perfect!

Na lang zoeken kwam ik via, via, op elektronica-online.nl. Wat mij direct opviel was het ruime aanbod en eerlijk gezegd wat meer op viel was de prijs.
Persoonlijk vindt ik de prijs kwaliteit verhouden erg goed en ben zeer tevreden over de snelle levering.

Ik weet dat ik een vaste plek heb gevonden voor mijn elektronica.

23 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede site en goede service

Ik heb hier wat snaren besteld, die zij als enige nog konden leveren.
De prijs is goed, de levering supersnel. De website is wat ouderwets, maar werkt verder uitstekend. Ik zou hier weer bestellen en het ook zeker aanraden.

23 de abril de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

correcte levering

De bestelde artikelen, die overigens zeer gunstig geprijst zijn, zijn de volgende dag, goed verpakt dus in goede staat, ontvangen.
Als iedereen zo werkte was de wereld een stuk prettiger

15 de abril de 2015

gewoon goed

met regelmaat bestel ik iets bij dit bedrijf en nog nooit een klacht gehad. Ze hebben een goede, overzichtelijke website en zijn gewoon goedkoop. kwaliteit is goed, en de bestelling werd iedere keer verstuurd in een stevige verpakking, kwam dus zonder schade aan. (meestal de dag er na al!)

14 de abril de 2015

uitgebreid en goedkoop!

Ik heb een aantal keren wat besteld via deze site en heb nog geen echte klacht. Het fijnste is het uitgebreide assortiment en de goedkope prijs. Een keer wat langer moeten wachten op een bestelling, maar toen ik een mail stuurde kreeg ik een vriendelijke mail terug dat het atrikel net onderweg was.
Kortom een echte aanrader!

6 de abril de 2015

!! Slechte service en support

Verkeerd geleverde onderdeel. Het bedrijf neemt geen verantwoording en laat de klant er gewoon mee zitten. Communicatie per email is erg kort en met een erg onvriendelijk toon. het is te veel gevraagd om een persoonlijk naam onder de mail te krijgen. LEVEREN TOTAAL GEEN SERVICE, kopen vinden ze prima maar..

31 de enero de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels regelmatige klant bij deze webwinkel

Ik rommel en knutsel regelmatig met elektronica voor allerlei projecten. Vroeger bestelde ik regelmatig bij Conrad, maar de prijzen bij electronica-online zijn gewoon beter.

Ik vind de eenvoudige en overzichtelijke webinterface ook een plus tov al die drukke pagina;s waar ik het lastiger vindt om te navigeren.

Met wat kernwoorden vind ik meestal snel een produkt wat ik zoek op dat moment.

Gus
Wat helpt is ook dat mijn zus in Landgraaf woont1 ;-)

28 de octubre de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.