Ik zocht een verloop van 380v 16a naar 32a, deze was hier snel gevonden voor een redelijke prijs. Vlotte afhandeling en levering binnen 2 dagen.
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb de spullen net voor onze bedrijfssluiting besteld. Met in de opmerkingen vermeld dat er pas vanaf 5-1-26 geleverd kon worden. Helaas hebben ze hier overheen gelezen. Spullen zijn bij een a... Ver más
Uitstekende service. Er wordt snel gereageerd. Probleem werd meteen opgelost. Zonder dat ik erom gevraagd had kreeg ik een deel van mijn geld terug!
Prima product. Op tijd geleverd. Zoals het hoort te zijn. Beschrijving product kan beter. Lastig te bepalen aan welke kant nu de steker zit. Omschrijving klopt niet met afbeeldingen. Toch de g... Ver más
Información sobre la empresa
- Mayorista de dispositivos electrónicos
- Proveedor de materiales para la construcción
- Proveedor de equipos para la construcción
- Proveedor de piezas electrónicas
- Tienda de iluminación
- Proveedor de tornillos
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Elektroshop.nl is een webwinkel die sinds 1997 online elektromaterialen en verlichtingsproducten aanbiedt aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in 1985. Door de combinatie van het in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, weet Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen aan te bieden en positioneert Elektroshop.nl zich als een sterke speler in de markt van de online elektrotechnische detailhandel.
Elektroshop.nl - Kennis van licht & techniek
Escrito por la empresa

- Professioneel advies door 50 jaar elektra ervaring
- Jarenlang heeft elektroshop.nl praktijkopdrachten uitgevoerd voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor weet Elektroshop.nl exact hoe producten werken en geïnstalleerd dienen te worden. Sinds 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan focussen op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten via internet. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.
- Ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten
- Elektroshop.nl heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten. Is een product niet vindbaar op onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wellicht is het product wel beschikbaar maar is de vraag dermate klein dat wij het product niet in ons assortiment hebben opgenomen.
- 1-2 werkdagen levertijd
- Door beheer van eigen magazijn beschikt Elektroshop.nl over een grote voorraad elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is Elektroshop.nl in staat om bestellingen binnen 1-2 werkdagen te bezorgen.
Información de contacto
Kievitsven 98, 5249 JK, Rosmalen, Holanda
- +31(0)73 523 00 20
- info@elektroshop.nl
- www.elektroshop.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
verloop van 380v 16a naar 32a
Vlotte afhandeling en levering binnen 2 dagen.
snel geregeld en verstuurd!
.......helemaal top

Respuesta de Elektroshop.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd
Geld snel teruggestort
Ik had een verkeerd product besteld maar na terugsturen is heel snel geld teruggestort. Bravo
Uitstekende service
Bleek dat ik zelf verkeerde kleur…
Bleek dat ik zelf verkeerde kleur artikelen had besteld, maar werd keurig en goed hersteld, super bedrijf
Goede oplettendheid
Goede oplettendheid en service na een door mij verkeerde bestelling te hebben gezet en een snelle levering
Snelle levering van de producten.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf. Prettig telefonisch contact.Problemen snel opgelost.
Snelle levering tegen een goede prijs.
Más información sobre otros tipos de reseñas.