Fungerade perfekt, köpte en diskmaskin som jag bytte själv fick den levererad direkt hem ,vad mer kan man önska har tidigare köpt frysskåp där ringde ni o beklagade transportskada men med rätt p... Ver más
Bra pris, väl förpackat och snabb leverans. Än har jag inte behövt skicka tillbaka något vilket är bra då villkoren inte är fördelaktiga, särskilt vid retur av produkter som inte har kostat så m... Ver más
Jag har fått ett otroligt fint bemötande hos Elfynd. Jag beställde fel vara o förstod detta först när den redan levererats. Trots att det var helt mitt fel erbjöd sig Elfynd ett enkelt byte - utan ex... Ver más
Köpte en ugn som tidigare varit uppackad till reducerat pris. När produkten levererats upptäckte jag att en detalj saknades. De svarade snabbt på telefon och detaljen skickades på posten redan dagen e... Ver más
Sobre Elfynd
Escrito por la empresa
Välkommen till Elfynd på Trustpilot!
Vi specialiserar oss på försäljning av kartongskadat gods, vilket innebär att vi erbjuder högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Varje vara genomgår en noggrann kvalitetssäkring för att säkerställa att den är i fint skick, trots eventuella yttre skönhetsfel på förpackningen.
Våra produkter
Vitvaror
Våra vitvaror kan ha skönhetsfel på höger, vänster eller baksida, men vi garanterar att dessa aldrig påverkar funktion eller garanti. Våra noggranna kontroller säkerställer att du alltid får en produkt som fungerar perfekt, trots ytliga skavanker.
Små varor
Alla mindre produkter såsom mobiler, datorer och annan hushållselektronik är alltid i perfekt skick.
Vår miljöpåverkan
Genom att sälja kartongskadade produkter bidrar vi till en hållbar framtid. Vi främjar cirkulär hantering och ger produkter en andra chans, vilket är både ekonomiskt fördelaktigt för våra kunder och bra för miljön. Att köpa från oss innebär att du gör ett miljövänligt val som bidrar till att minska onödigt spill och resursslöseri.
Varför välja oss?
Kvalitetssäkring
Vi kontrollerar alla varor noggrant för att säkerställa att de fungerar perfekt och självklart med full garanti.
Oslagbara priser
Tack vare vår affärsmodell kan vi erbjuda marknadens bästa priser på en mängd olika produkter, från vitvaror till mobiler och datorer.
Miljövänligt
Genom att köpa från oss hjälper du till att minska miljöpåverkan. Vår försäljning av kartongskadat gods bidrar till cirkulär hantering och främjar en mer hållbar konsumtion.
Hos Elfynd kan du handla tryggt och säkert, med vetskapen om att du får produkter som fungerar felfritt och att du samtidigt bidrar till en mer hållbar värld. Vi strävar efter att erbjuda en oslagbar kombination av kvalitet, pris och miljövänlighet, vilket gör oss till det självklara valet för dina inköp.
Fabriksgatan 3, 33135, Värnamo, Suecia
- 037012265
- butik@elfynd.se
- www.elfynd.se
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fungerade perfekt
Fungerade perfekt, köpte en diskmaskin som jag bytte själv
fick den levererad direkt hem ,vad mer kan man önska
har tidigare köpt frysskåp där ringde ni o beklagade
transportskada men med rätt pris blev de levererat
och ärligt jag såg ingen skada ..
Samma vara billigare
Köpte samma vara men till ett lägre pris, sparade 1000kr. Lite längre leveranstid, men inom vad man lovar, så inget att klaga på.
Bra kommunikation om leveransdag.
Bra produkt till marknadens bästa pris
Bra produkt till marknadens bästa pris! Dessutom snabb o trygg leverans. Tack från Eva, nöjd kund i Eskilstuna
Perfekt produkt med snabb leverans och…
Perfekt produkt med snabb leverans och de tog med sig emballage och gamla kyl/frys.
Att efter utlovad rabatt på 600 kr för…
Att efter utlovad rabatt på 600 kr för skadat gods är fortfarande fakturan på original belopp!!!!!

Respuesta de Elfynd
It was really good and convenient to…
It was really good and convenient to order and on top of that the price that offered me was lower than it's competitors
Fick min kaffemaskin
Fick min kaffemaskin, allt var toppen. Leverans tog mer än 4 arbetsdagar.
Snabb service
Jag beställde en dammsugare på söndag kväll redan på onsdag kunde jag hämta upp den, snabb service. Dessutom var den 900kr billigare här än i andra webbutiker.
Bra leverans
Bra leverans. Kom när jag ville. Bra hjälp bära in kyl o frys. Trevlig kille som levererade!!
Otroligt bra och snabb service
Otroligt bra och snabb service, precis som det ska vara!
Väldigt nöjd med mitt köp
Väldigt nöjd med mitt köp, Tvättmaskinen fungerar perfekt och Chaufför var trevlig och hjälpsam. Inga konstigheter alls. Sparade massa pengar och fick en fin produkt.
Bra o pålitlig butik MEN…
Bra o pålitlig butik MEN tyvärr brukar det vara väldigt seg leverans. Så kan rekommenderas om du inte behöver din vara snabbt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.