De reis die we gemaakt hebben voldeed helemaal aan onze vraag. Geweldige reis, met uitstekende lokaties. Enotria denkt mee in oplossingen. Biedt goede alternatieven als aan bepaalde wensen niet ka... Ver más
La empresa ha respondido
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
Klaprozenweg 75 C, unit 2.06, 1032 LG, Amsterdam, Holanda
- +31 (0)20 7798338
- info@enotria.nl; info@reizeninitalie.nl
- www.enotria.nl
Invita a los clientes a opinar
Wederom prachtige locaties die wij zelf…
Wederom prachtige locaties die wij zelf nooit gevonden zouden hebben. Italië is nog steeds een geweldig land en nog veel om te ontdekken, super aardige zeer behulpzame mensen op onze vakantie dit jaar waar we op 3 fantastische locaties mochten verblijven. En in Italië is het onmogelijk om slecht te eten.
goede adviezen en reële inschattingen.
goede adviezen en reële inschattingen.
met deze club kun je zorgeloos op vakantie.
Altijd snelle reactie en positieve
Altijd snelle reactie en positieve, tevreden klanten op de plaatsen waar ze verblijven.
Zeer professioneel
Zeer professioneel. Luisteren heel goed naar de wensen en gaan door tot je écht tevreden bent!
Bella Italia…
Enotria denkt mee in oplossingen. Biedt goede alternatieven als aan bepaalde wensen niet kan worden voldaan.
Wij gaan al 20 jaar met Enotria op pad
Wij gaan al 20 jaar met Enotria op pad. Dit zegt dus al genoeg.
Wij geven aan wat we willen en zij maken er een prachtige reis van.
Top organisatie.
Was weer een fantastische reis door…
Was weer een fantastische reis door Italië. Met een paar zeer bijzondere locaties. Alles zeer goed geregeld door Enotria

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Top organisatie met hart voor de klant
Enotria luistert heel goed wat de klant wil en maakt een programma op maat en jouw wensen, met de mooiste accommodaties.

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Weer genoten van een perfect geregelde…
Weer genoten van een perfect geregelde reis in Italië!
Goede service met mooie locaties
Goede service. Altijd hele mooie locaties. Wel over het algemeen vrij prijzig. En de website werkt niet altijd lekker.

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Goede begeleiding en mooie route…
Goede begeleiding en mooie route geadviseerd met prachtige locaties en toffe activiteiten voor ons gezin!
Ter plekke fijn ontvangst door Francesca!

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Behulpzaam en goede service. Top reisbureau
Behulpzaam, denken goed mee wat je graag wilt. Mooie locaties en reizen. Zijn al 8 jaar de rondreizen aan het afvinken en nog geen 1 valt er tegen. Goede service, vriendelijk en zo kan ik nog even door gaan.

Wederom aangename ervaring
Na jaren weer contact opgenomen met Enotria en ze hebben ons wederom verrast met supermooie plekjes en een goed en verzorgd reisschema (inclusief vluchten en huurauto), volledig ontzorgde vakantie. Ik kom zeker weer terug!

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Wederom een heerlijke rondreis door Italië …
Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doen.
5 van de 7 accommodaties waren dit jaar van zeer goed niveau en Hotel Hanswirt was een hele prettige ervaring, hetgeen ook geldt voor de bij ons reeds bekende drie accommodaties op Sardinië.
De accommodatie Villa Lupis lijkt wat gedateerd en is mogelijk geschikter voor Duitse/ Oostenrijkse gasten.
De accommodatie Modernist was oké maar niet uitzonderlijk. Mogelijk meer geschikt voor een jonger publiek.
We hebben 4 weken van Italië genoten en de gekozen accommodaties en locaties droegen hier zeker aan bij.
René

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
In korte tijd een fantastische reis…
In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !

Mooi aanbod
Er wordt meegedacht wat betreft behoeftes klant, goede service en mooi aanbod.

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Via Enotria boeken is altijd goed
Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgesteld in de diensten van Enotria!

Rondreis Toscane
Voor de 4de keer met Enotria op reis, goed advies, goede accommodaties en goed georganiseerd.

Respuesta de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
We hebben een heerlijke tot aan de…
We hebben een heerlijke tot aan de puntjes verzorgde relaxte vakantie gehad
We hebben 100% genoten van de logeeradressen en prachtige omgeving
Wij kunnen deze reis ten zeerste aanbevelen

Fijne reisorganisatie!
Fijne reisorganisatie met goede voorstellen en snelle reactietijd. Elk jaar boeken wij via Enotria en ieder jaar is de vakantie weer een feestje.