100% trustworth and first rate comms. I have purchased 4 high end items from this guy and it has been a pleasure. Great advice prior and enough passing in the packaging to fill my kitchen! Lol... Ver más

Warning ! Do not buy from these cowboys, checked stock of item said 24 in stock, paid for next day delivery, waited two days nothing, then emailed to say they will take two weeks! They then refund wit... Ver más

Recommended to me by a Professor of astrology at Oxford university I was lucky to have ENS on my doorstep. new to the hobby I found Steve passionate and enthusiastic about astronomy. Steve is straigh... Ver más

Steve has a overall unprofessional vulgar manner. Steve has no personal space boundaries what so ever, I visited with my wife and he made ugly comments: that I was punching, or she was above my pay gr... Ver más

1. Tienda de telescopios
  2. Tienda de binoculares
  3. Tienda de fotografía

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Astronomy and telescope retailers in Birmingham - Meade, Celestron, Skywatcher are some of the used items we supply

2,7

Malo