Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med min fillerbehandling – jeg følte mig tryg hele vejen. Super god opfølgning bagefter, og dejligt at man altid kan skrive, hvis man er i tvivl om noget. Kan klart anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var virkelig en 10/10 oplevelse. Jeg skulle ha laver lipfiller for første gang ✨ Mit primære “problem” var min overlæbe, men Anja fik til at se mere naturlig og symmetrisk ud. Jeg er SÅ glad fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til klinikken Erase i Næstved 🌟 Jeg har 2 gange fået behandlet karsprængninger hos Anja, og hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk. F... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet filler, i både læber og under øjnene af den søde Anja. Forud for behandlingen var jeg til en forundersøgelse, hvor jeg fik indtrykket af at hun virkelig var interesseret i hvad der vill... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de belleza
  2. Spa facial
  3. Servicio de depilación por láser
  4. Auxiliar técnico sanitario
  5. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Klinik Erase – Din Kosmetiske Klinik i Næstved Kosmetisk special læge klinik. specialiseret i injektionsbehandlinger med Botox og filler, herunder blandt andet behandling af pandelinjer, bekymringsrynker, læber behandling med filler samt tear trough (området under øjnene). Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, herunder Botox, fillers, skinbooster, laserbehandlinger og hudforbedring. Derudover tilbyder vi skinbooster, laserbehandlinger og hudforbedrende behandlinger, hvor kvalitet og sikkerhed altid er i centrum. Hos Klinik Erase tilbyder vi professionelle og skræddersyede kosmetiske behandlinger, der fokuserer på naturlige og harmoniske resultater. Tilpasset dig og dine ansigtstræk. Hos Klinik Erase lægger vi stor vægt på tryghed, grundig vejledning og realistiske forventninger. Alle behandlinger foregår i rolige og komfortable omgivelser, og der bliver taget god tid til dialog, så du føler dig velinformeret før, under og efter dit behandlingsforløb. Vores mål er at skabe smukke, harmoniske og naturlige resultater – med respekt for det enkelte menneske. Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder og arbejder altid ud fra en individuel vurdering og faglig ansvarlighed. De Bedste hilsner Klinik Erase - Kosmetisk Klinik i Næstved

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man er i trygge hænder hos Klinik Erase…

Man er i trygge hænder hos Klinik Erase og har haft flere konsultationer hos Melike de sidste 9 mdr. Hun er rigtig dygtig indenfor faget, og vil aldrig bruge nogle andre end hende igen.
Hun kan sit kram, og guider dig hele vejen igennem så du ved hvad der kommer til at ske. Jeg elsker at besøge klinikken, det er et af mit absolutte yndlingssteder og det er ikke kun pga. Melike, men også de smukke omgivelser, renligheden, og omhyggeligheden for perfektion.

30 de enero de 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft trygge og positive oplevelser hos os – og at Melike har leveret den høje kvalitet og professionalisme, vi sætter en stor ære i. Det betyder også meget for mig, at du nyder klinikkens atmosfære og vores fokus på renlighed og omhyggelighed. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

Customer focused clinic

Super good experiences going to Erase. Melike is super detailed oriented and always has taken good time for discussion to ensure I am feeling secure and ready for treatment. Love my results and the little confidence boost I get from treatments. I will absolutely return to Erase again in the future!

11 de febrero de 2025

Respuesta de Klinik Erase

Thank you so much for your wonderful review 💛
I’m thrilled to hear that you’ve had such positive experiences at Erase, and it means a lot that Melike has made you feel secure and well-informed throughout your treatments. We’re so happy you love your results and the confidence boost they bring! We look forward to welcoming you back again in the future 🌸

Best regards

Behagelig og faglig service

Smukke lokaler, god og faglig høj service og ikke mindst viden.

10 de febrero de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en behagelig oplevelse hos os og værdsætter både vores faglighed og klinikkens lokaler. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid godt at komme i klinikken

Altid godt at komme i klinikken. Søde og professionelle. 😊😊

8 de febrero de 2025

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det glæder mig virkelig at høre, at du altid har gode oplevelser hos os, og at du føler dig godt taget imod af vores team. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

Dejlig afslappet atmosfære

Jeg er kommet fast til laser hos Erase i et par måneder, og er meget tilfreds. Stemningen er rar og afslappet, og Melike er super dygtig.

5 de febrero de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du trives hos os, og at du føler dig tryg med både atmosfæren i klinikken og Melikes dygtighed. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De sødeste og mest kompetente mennesker

5 de febrero de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever vores team som søde og kompetente. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er altid nemme at komme i kontakt…

De er altid nemme at komme i kontakt med, og utrolig hjælpsomme ift. ting som bekymringer, og bookinger. Super fine resultater også:))

2 de febrero de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du føler dig tryg og godt hjulpet – både når det handler om bookinger og spørgsmål. Jeg bliver så glad for, at du også er tilfreds med dine resultater! Vi glæder os til at se dig igen snart 🌸

Professionel behandling

Virkelig professionel,meget sød og
omsorgsfuld behandler (fik laser behandling )kommer helt sikkert igen
Hilsen Anja

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede behandlingen som professionel og omsorgsfuld. Vi bliver glade for at vide, at du har lyst til at komme igen – vi ser frem til at byde dig velkommen snart 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En skøn klinik med god stemning

Når du træder ind hos Erase så mærker du allerede, at du er et sted med fuld fokus på skønhed og dig. Stedet emmer af god stil og selvom man måske kan være lidt nervøs over den behandling man skal have, så er Anja og hendes kollega bare utrolig professionelle og tålmodige. Man føler man bliver lyttet til og de tager sig tid til at snakke om alt det man har brug for - og mere til.
Jeg elsker de resultater jeg får af, at komme hos Klinik Erase og jeg anbefaler klinikken til alle som er på udkig efter noget seriøst selvforkælelse.

15 de agosto de 2024

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os – og at du nyder både stemningen og resultaterne af dine behandlinger. Vi sætter stor pris på, at du anbefaler Klinik Erase, og vi glæder os altid til at byde dig velkommen til lidt selvforkælelse igen 🌸

10/10 Erase er et sted i trygt kan komme og besøge🍀

Har været hos Clinic Erase I et år nu og kan helt klart anbefale dem🩷 Melike er en fantastisk sygeplejerske og giver virkelig den bedste service🌷Jeg har personligt haft gode resultater af hår reduction og deres Lazer gør heller ikke ondt, hvilket var en af mine bekymringer før jeg startede. 10/10 Erase er et sted i trygt kan komme og besøge🍀

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Det gør mig så glad at høre, at du har haft et trygt og positivt forløb hos os det sidste år – og at Melike har givet dig den bedste service. Som ejer betyder det virkelig meget for mig at have en medarbejder, jeg kan stole på, og som jeg ved leverer behandlinger af højeste kvalitet med tryghed og omsorg. Det glæder mig, at du er tilfreds med både resultaterne og oplevelsen med laserbehandlingen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

ALTID rigtig god service

ALTID rigtig god service. Der er altid tid til en og man føler sig altid taget godt imod. Meget professionelt personale med meget høj faglighed og professionalisme.

29 de enero de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du altid føler dig godt modtaget og oplever vores service som professionel og fagligt kompetent. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Behandlings resultat er fantastisk

Behandlings resultat er fantastisk. Meget kompetent personale. Omgivelser er trygge og der er god tid.

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du er tilfreds med dit behandlingsresultat, og at du oplever både personalet og omgivelserne som trygge. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Kompetent

Kompetent, imødekommende, sød og venlig medarbejder.
Dygtig til at rådfører og vejlede.
God kommunikation både før, under og efter proceduren.
Konkurrence dygtige priser.

25 de enero de 2025

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du oplever vores medarbejdere som kompetente, imødekommende og dygtige til at vejlede. Vi lægger stor vægt på god kommunikation og trygge rammer, og det glæder mig, at du har mærket det før, under og efter din behandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mest fantastiske service og atmosfære ☀️

Klink Erase byder på den bedste service og skønneste atmosfære til sine behandlinger. Jeg har efterhånden været hos Anja 8-9 gange, og hun gør virkelig sit arbejde rigtigt godt.
Min største anbefaling til alle som skulle have tanker om at besøge klinikken 🙏

27 de enero de 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟
Det glæder mig utrolig meget at høre, at du oplever både service og atmosfære som skønne, og at du føler dig godt taget imod hver gang. Det betyder meget for mig at kunne give dig trygge og gode behandlinger, og det er altid dejligt at høre, at du anbefaler Klinik Erase til andre. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Klinik Erase virkede min Botox med…

Hos Klinik Erase virkede min Botox med det samme. Jeg har smidt mange penge ud af vinduet, og der har aldrig rigtigt virket før jeg prøvede hos Klinik Erase.
Personalet er så venlig, søde og tager meget hensyn til at jeg er bange for nåle. De tager sig godt tid til at tale før og efter behandling med en, og det betyder ret meget. Ingen andre end Klinik Erase får lov til at lave noget på mig❤️❤️❤️

17 de octubre de 2024

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ❤️
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du endelig har fået et resultat, der virker, og at du føler dig tryg hos os – især når nåle kan være skræmmende. Vi lægger stor vægt på at tage os tid til at forklare og vejlede både før og efter behandling, så det glæder mig at høre, at det har gjort en forskel for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen ❤️

Fantastisk oplevelse med laserbehandling

Jeg har gennemgået laserbehandling og er utrolig glad for resultaterne! Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke og se en tydelig forbedring. Melike var professionel og meget imødekommende, hun tog sig tid til at forklare hele processen, så jeg følte mig tryg og godt informeret.

Behandlingen var smertefri og effektiv, og jeg kunne se forbedringer allerede efter første behandling! Klinikken var både ren og moderne, og stemningen var afslappet, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Jeg vil helt klart anbefale denne behandling til alle, der overvejer det. Det har virkelig været en positiv oplevelse for mig og jeg kan varmt anbefale klinik Erase

5 de septiembre de 2024

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Det glæder mig utrolig meget at høre, at du er så tilfreds med dine resultater og at oplevelsen hos os har været positiv – både med behandlingen, informationen og den afslappede atmosfære. Det betyder meget for mig at have dygtige medarbejdere som Melike, som jeg trygt kan stole på leverer den bedste service og faglighed. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til din næste behandling 😊

Kæmpe anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hos Klinik Erase er man altid i trygge og professionelle hænder.
Personalet yder den bedste service og lytter altid til kundens ønsker og behov og tager sig altid god tid til hver enkelt behandling.
Kæmpe anbefaling herfra.

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐️
Det glæder mig virkelig at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os. Det betyder meget for mig at have et team, som jeg kan stole på leverer professionel service og altid sætter kundens behov først. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til din næste behandling 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En skøn klinik med professionelt og…

En skøn klinik med professionelt og sødt personale. Gennemsigtig behandling og gode resultater. Jeg har ikke haft brug for touch up fordi det har været som jeg ønskede det hver gang. Glæder mig til næste gang!

17 de septiembre de 2024

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med både behandling og resultater, og at du føler, at alt er som ønsket – det er altid vores mål! Det betyder meget for mig at have et team, jeg trygt kan stole på leverer den bedste service hver gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til din næste behandling 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har igennem noget tid fået botox…

Jeg har igennem noget tid fået botox behandling hos Erase.
Top professionel personale. Får en til at føle sig velkommen.
Jeg har førhen fået botox andre steder men synes ikke jeg har fået den resultat jeg havde forventet eller holdbarhed men hos Erase er jeg dybt imponeret over resultatet.
Kan klart anbefale Erase.

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Klinik Erase

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultat og holdbarhed – det er altid vores mål, at hver behandling skal give det bedste og mest naturlige resultat. Det betyder også meget for mig at have et team, jeg kan stole på, som altid leverer professionel og tryg behandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Benyt Klinik Erase - du vil ikke fortryde

Jeg kan varmt anbefale Klinik Erase hos begge dygtige og professionelle behandlere Anja og Melike.

Jeg har følt mig i trygge hænder fra konsultationen til alle mine behandlinger, jeg igennem tiden har modtaget.
Her har jeg bl.a. opnået nogle rigtig gode resultater med Cosmelan, Skinpen og nu permanent hårreduktion.

24 de noviembre de 2024

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du føler dig tryg og godt vejledt gennem alle dine behandlinger. Jeg er utrolig glad for at have et team, jeg kan stole på, som altid leverer professionelt arbejde og skaber gode resultater for vores kunder. Vi glæder os til at fortsætte med at byde dig velkommen hos Klinik Erase 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.