Det er ikke alle produkter som vi har kjøpt som er like gode. En del ergonomiske produkter har ført til mer belastning i steden, men det er kanskje ikke Ergonomi.no sin feil.... Men Ergonomi.no... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte ei ergonomisk mus i nettbutikken. Leveringstida var det ikke noe å si på. Da jeg hadde fått musa og skulle prøve den viste det seg at den ikke passa hånda mi helt. Jeg forsøkte da å ta kontak... Ver más
Det ble litt sen leveringstid, men det var ikke disse guttas feil. Det er egentlig 4 og en halv stjerne, men det kan jeg ikke gi. De hadde fått den siste stjerna hvis de hadde kontaktet meg selv og sa... Ver más
Fikk fortløpende god tilbakemelding på når varen ble losset og skulle leveres. Det hadde bare vært bra dersom de hadde klart å sende korrekt vare.
Información sobre la empresa
Información de contacto
Moldegt. 9, 0468, OSLO
- 913 10 672
- kundeservice@ergonomi.no
- www.ergonomi.no
La gente también ha visto
God oppfølging/levering
Bra netside - grei å forholde seg til. Levering raskt og til fastsatt tid noe vi setter pris på. Så langt fornøyd med produktet vi har mottatt.
Utilgjengelig
Trengte hjelp i ettertid. Fikk ingen kontakt hverken pr. tlf el. mail.

Respuesta de Ergonomi.no
Bra tilbakemelding
Har ikke handlet mye her fra. Tilfreds med produktene og levering.
Rask levering og oppdatering av leveranse
Fikk oppdatering hvor leveransen var og varen ble levert raskt.
Godt tilbud
Men tungvint å finne telefonnr ved feil, men god kundebehandling.

Respuesta de Ergonomi.no
Meget bra og rask.
Veldig Bra
Riktig vare levert i rimelig tid. Bra informasjon om leveringens forløp.
Bra kundeservice!!
Men Ergonomi.no har vært veldig behjelpelige med å finne andre produkter som vi har fått prøve en periode for å evaluere og bestille. Veldig bra! Det er kundeservice!!
Mousetrapperen ga resultater på vondt i håndleddet umiddelbart.
Jeg hadde ikke trodd at det kom til å få så stor effekt på vondt i hånda. Jeg er veldig, veldig fornøyd!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.