Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er ikke alle produkter som vi har kjøpt som er like gode. En del ergonomiske produkter har ført til mer belastning i steden, men det er kanskje ikke Ergonomi.no sin feil.... Men Ergonomi.no... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte ei ergonomisk mus i nettbutikken. Leveringstida var det ikke noe å si på. Da jeg hadde fått musa og skulle prøve den viste det seg at den ikke passa hånda mi helt. Jeg forsøkte da å ta kontak... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det ble litt sen leveringstid, men det var ikke disse guttas feil. Det er egentlig 4 og en halv stjerne, men det kan jeg ikke gi. De hadde fått den siste stjerna hvis de hadde kontaktet meg selv og sa... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fikk fortløpende god tilbakemelding på når varen ble losset og skulle leveres. Det hadde bare vært bra dersom de hadde klart å sende korrekt vare.

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Utilgjengelig

Trengte hjelp i ettertid. Fikk ingen kontakt hverken pr. tlf el. mail.

21 de noviembre de 2011
Logotipo de Ergonomi.no

Respuesta de Ergonomi.no

Takk for din tilbakemelding.

Dette må vi bare beklage. Din henvendelse ble ikke registrert hos oss dessverre og det er for dårlig. Vi er igang med bedre løsning på telefon og eposthenvendelser, og våre kunder vil iløpet av denne og neste måned merke disse endringene. Mulig ble din epost også rammet av et problem rundt vår flytting av serverplass. Vi veit vi kan ha mistet noen eposter der, særlig dersom det ble sendt via kontakt oss skjemaet på vår nettsider. Dette ble løst samme dag.

Er glad for å høre, etter dagens telefonsamtale, at du løste problemet selv. Jeg har full forståelse for frustrasjonen over å ikke få tak i oss. Din tilbakemelding vil hjelpe oss til bedre kundeservice fremover :)

Godt tilbud

Men tungvint å finne telefonnr ved feil, men god kundebehandling.

21 de noviembre de 2011
Logotipo de Ergonomi.no

Respuesta de Ergonomi.no

Takk for tilbakemelding. Bedre tilgjengelighet på telefon er noe vi absolutt skal bedre utover vinteren ja :)

For andre som leser dette - kontakt til salgsjef direkte er: 913 10 672.

Bra kundeservice!!

Men Ergonomi.no har vært veldig behjelpelige med å finne andre produkter som vi har fått prøve en periode for å evaluere og bestille. Veldig bra! Det er kundeservice!!

18 de noviembre de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.