Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Smagsløs mad og nedladende tjener og menukort der ikke stemmer overens med det de kan præsterer. Spørger ind til menu inden vi siger ja tak til bord og eneste krav er at der kan købes pomfritter og bearnaise. De kan ikke levere oksemørbrad som kortet anviser men andet oksekød anbefales. Vi accepterer. Da vi får menukort bliver vi spurgt til et glas vand og det er en varm dag så vi siger ja tak til et med og et uden brus. Der kommer to kander og på regningen efterfølgere ses det at vi betaler for vand ad libitum for 70,- pr person. Vi kan alligevel ikke få bearnaise men en anden slags der minder om og det fortæller tjeneren at han også har gjort os opmærksom på tidligere, men det gjorde han ikke. Bestiller tatar til begge ved bordet og en sodavand til hver. Tataren er smagløs og salaten der er vedlagt bæger præg af at være mere stilk end blad. Må sige ikke en god oplevelse. Dog fik vi 20 % på tatar anretningen. Ikke et sted jeg kommer igen. Ærgerlig. Jeg oplever ikke at I lever op til at være i den dyre ende af Risskovs restauranter.

Respuesta de Essensrisskov