Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Contacts en agence impeccables, comptes et cartes gratuits, taux d'épargne dans la moyenne (pour la Belgique) Malheureusement, si la banque online est simple à utiliser, on peut aussi dire simplis... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Excellente institution financière et spécialisé avec des taux d'intérêt bas et une gestion transparente. Qu'il s'agisse d'un prêt personnel à réaliser, à racheter un crédit ou à regrouper, vo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ne jamais travailler avec Europabank. C’est une banque dangereuse qui ne respecte pas ses clients.

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios
  2. Institución financiera
  3. Servicio financiero no bancario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lenen, Rekeningen & Kaarten, Sparen & Beleggen, Verzekeren en Ondernemen. Ontdek ons uitgebreid online aanbod.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting door Duits Zwitserse groep. Op 2 Visa kaarten EB. Eb weigert onderzoek. …

ik ben opgelicht door een groep uit Duitsland en Zwitserland. Tweemaal. Met mijn eerste Visa kaart . Deze stopgzet en andere Visa kaart gevraagd. Opnieuw is er geld afgehaald door de oplichters. Nu heb ik geen EB Visa kaart meer. Eb weigert de zaak te onderzoeken. Met een smoesje. Ik lees nu op internet dat Europabank de minst veilige bank is van Belgie. Omdat het niet gereguleerd is door een toezichthouder van goede kwaliteit. Wat een risico is voor je geld. Als je opgelicht wordt krijg je je geld nooit terug ( dat weet ik nu ).EB heeeft geen strenge regels , er zijn verborgen kosten en ze spelen vals ( info Brooker Chooser. )Vermijd deze bank ook als is ze een dochter van het solide Crelan. Ik ga mijn geld afhalen. Vriendelijk zijn ze ook al niet in eb roeselare . Op uitzondering van de twee vrouwelijke loketbedienden . Die doen hun best maar zijn gebonden .

1 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Une banque à votre écoute.

Qu'il s'agisse d'un prêt personnel à réaliser, à racheter un crédit ou à regrouper, voire même à recevoir des conseils, Europabank est une banque privée dynamique et sérieuse. Son équipe à Liège est disponible et compétente.

Possibilité d'avoir une Visa sur mesure (sans TVA ni intérêt à payer) et de négocier la ligne de crédit que vous voulez. Pratique dans le quotidien ou en voyage, d'affaires ou privé, Visa c'est 57% des transactions financières mondiales.

4 étoiles seulement en raison de l'application à laquelle j'adhère difficilement.

Europabank est membre du groupe Crelan, non côté en bourse, c'est belge, ils sont fiables surtout !

27 de noviembre de 2025

De bank die niets durft

Al jaren klant bij Europabank. De slogan dat ze hebben "Bank die durft" vergeet het. Al ben je jaren klant bij Europabank wordt je leningaanvraag zomaar geweigerd. Geen bkr melding of iets en toch geweigerd? Hoezo zelfs? Dan ga ik naar een andere bank en krijg ik na 2 dagen een akkoord voor mijn persoonlijke lening. Zelfs da 1 sterretje is teveel voor zo'n bank. Tegenover vroeger strengere maatregelen terecht, maar weigeren voor saus is ook niet nodig.

8 de octubre de 2025

Très satisfait

Je suis client à Liège depuis quelques années comme banque secondaire. Je n'ai jamais eu de soucis chez eux et j'en ai fait ma banque principale car ils sont bien plus serviables et réactifs beaucoup d'autres. Un peu dommage pour les applications basiques mais elles font le job et gratuitement !

24 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Excellent accueil et écoute en agence mais online limité et rudimentaire

Malheureusement, si la banque online est simple à utiliser, on peut aussi dire simpliste, limitée et d'un autre temps aussi bien dans l'interface que dans les fonctionnalités. Pas d'app réelle sur Androïd playstore, juste un accès au site... Et aucun accès sur Apple Store.
Pour beaucoup, ça sera rédhibitoire.

18 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

nadeel geen app.

nadeel geen app.
je moet op je gsm via google gaan de helft van de tijd lukt het gewoon niet met iphone verplicht via safari en dan zonder wifi enkel 4g is het hopeloos om te verbinden .. voor de rest vriendelijk en behulpzaam .

24 de abril de 2025

Toegankelijk

Niets voor nietsnut baseline: toegankelijk. Bij welke bank mag je nog gewoon binnenstappen en een vraag stellen. Duidelijke info, vriendelijk toegelicht.

16 de enero de 2025

De bank die NIET durft

De bank die durft? Durft juist niks. Veelbelovende reclame, maar puur tijdverlies. Als je dan met je dossier naar een andere bank gaat waarvan je denkt: dit gaat weer wat worden, weken heen en weer mailen voor nog wat informatie en gedoe, is het op een paar dagen geregeld. Dit intussen 2 keer voor gehad op 2 jaar tijd en 2 verschillende filialen.

19 de agosto de 2024

Onbeschofte medewerkster in Halle

Onbeschofte medewerkster in Halle, die de regels van Europabank niet naleeft, en weigert om loon studentenjob over te hevelen naar externe spaarboek, ondanks dat de regels voor een minderjarige ter plaatse kunnen aangepast worden, weigert Kimberly dit toch nog. Nu moeten we dit doen aan 100 euro per week. Tja dat duurt dan wel ff. Ook regels rond bedragen opname en afname kunnen aangepast worden bij een jongerenrekening, maar weigert dit ook. Maakte ook al eerder fouten, waardoor wel al tot 2 x extra terug moesten gaan. Mevrouw is ook nogal kort richting blafferig.

5 de agosto de 2024

Très satisfait

J ai fait une demande de carte visa gratuite pour mes paiements sur internet et en même pas 1 semaine tout est réglé avec en premier lieu un entretien téléphonique puis tout s est fait par courrier e-mail,je recommande !

7 de agosto de 2024

Lening aangegaan vorige maand

Lening aangegaan vorige maand. Tot heder heb ik deze nog niet mogen ontvangen.
Reden: foutief overgeschreven naar mijn werkgever in plaats van naar mij en nu moet ik maar blijven wachten..
Ongehoord

1 de mayo de 2024

Ik ben reeds 50 jaar klant

Ik ben reeds 50 jaar klant bij de Europapark en nog steeds zeer tevreden over de service. Menselijk contact wordt nog hoog in het vaandel gevoerd. Steeds duidelijke uitleg gekregen en zeker een duidelijke elektronische bestand. En nooit opdringende beleggingsadviseurs.

20 de mayo de 2024

Refusé par "ma" banque

J'ai souscrit un compte gratuit afin de pouvoir obtenir une carte de crédit (vu que "ma" banque me l'avait refusé). Si besoin vous pouvez parler à un interlocuteur, les virements "instantanés" gratuits, des retraits gratuits et aucun souci. Je recommande fortement. Très bonne banque pour ma part.

14 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.