Flinke og meget behjælpelige
Flinke og meget behjælpelige, jeg havde et spørgsmål angående min enkeltmandsvirksomhed, som de hurtigt fandt en løsning på :D
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ærlig og troværdig revisor. De står altid klar til at hjælpe, og priserne er yderst gunstige. Du risikerer heller ikke at få en efterregning, hvis du lige ringer med et spørgsmål eller for at få hjælp.
Derudover er de kompetente og meget servicemindede og gæstfrie. Man får næsten ikke lyst til at tage hjem.
Jeg kontaktede dem angående lejeindtægt og de gav mig en super god vejledning samt en masse nyttige informationer mht. indberetning af indkomst til skat.
Jeg vil kontakte dem helt sikkert igen når jeg skal indberette min forskudsopgørelse.
De er professionelle og kan stærk anbefales.
Fantastisk revisor med betragtelig bogføring, udarbejdelse af løn og revision.
Servicen er altid i top.
Den bedste revisor jeg nogensinde har haft i gennem mine 20 års selvstændige virksomhed. De har hjulpet mig rigtig meget uden problemer og ekstra regninger.
Jeg anbefaler dem 100%
Anbefaler ikke denne revisor virksomhed til nogen- De lavet godt og grundig rod i den med vores ansøgning til Erhvervsstyrelsen som i sidste ende har kostet os dyrt- De fik 12500 kr for 1 min arbejde uden at gennemgå bilag og dokumenter
0 stjerner herfra
Højt fagligt niveau og virkelig god service. Kan klart anbefales.
God service og altid venlige revisorer - kan klart anbefales.