Wij hadden voor 7 personen een voetbalreis geboekt naar Madrid inclusief accommodatie en vliegtickets voor de wedstrijd Real Madrid tegen Juventus. De terugvlucht werd vanwege slechte weersomstandighe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wedstrijd mee mogen maken Juventus-Benfica met m’n zoon. Top service, reageren super snel als je vragen hebt. Hotel was prima en we zaten top voor een meerprijs van 50 euro op de lange zijde in het st... Ver más
Wedstrijd Liverpool - Tottenham Hotspur geweest. Geweldige spannende pot. Reis prima geregeld, goede communicatie, prima hotel. Smetje op reis was de heenreis. UK accepteert geen ID kaart meer, waar... Ver más
La empresa ha respondido
Alle documenten waren op tijd, voldoende keuze in hotels. wij hadden een 4sterren hotel in Milaan, 20 minuten lopen van San Siro. Het centrum is per metro snel en goedkoop te bereiken. Mooie wedstrijd... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de viajes
- Vendedor de entradas para eventos
- Agencia de viajes deportivos
- Operador de excursiones
- Agregador de viajes
Escrito por la empresa
Bij voetbaltravel.nl stel je je voetbalreis helemaal zelf samen. Het wordt helemaal de trip zoals jij hebben het wilt. Je kiest je tickets, je vlucht, hotel en extra’s zoals stadiontours of verzekeringen bij wedstrijdwijzigingen. Bovendien zie je direct de totaalprijs van je reis. Geen boekingskosten, luchthavenbelasting of andere toeslagen achteraf dus! De voetbalwedstrijd is het hoogtepunt van je reis. Dat wil je natuurlijk meemaken met je voetbalmaten naast je. Daarom krijg je bij ons een unieke 100% zitplaatsgarantie. Tot 3 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Jouw voetbalreis moet perfect verlopen. Daarom mag je ons dag en nacht bellen voor alle zaken waarvoor je onze hulp nodig hebt. Via ons heb je live toegang tot de beste prijzen voor je vlucht, hotel en wedstrijdtickets. We hoeven ook geen dure reclamecampagnes door te berekenen, onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dat merk je wel aan de scherpe prijs van je voetbalreis!
Información de contacto
John M. Keynesplein 12-46, 1066EP, Amsterdam, Holanda
- info@seatchamp.com
- www.eventtrips.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Goede kaarten in het stadion!
Goede kaarten in het stadion. Goed hotel met super ontbijt. Vlucht via KLM dus ook gewoon goed. De reisbescheiden zelf wat laat gekregen nadat ik er achteraan had gebeld, dat is een beetje jammer. Verder een aanrader. Ik was bij de wedstrijd van Tottenham-Sheffield op 9-11-2019
Geldklopperij, onbehulpzaam en onbeschoft.
Bij het boeken ging het nog makkelijk, het betalen uiteraard ook. Dat is niet geheel verrassend.
Hoewel ik 100% zeker weet dat ik de vlucht, hotel etc. goed had ingevuld, is er toch een andere vlucht geselecteerd. Zeer curieus, ik heb het drie keer gecheckt.
Ik kwam er binnen twee dagen achter en ik heb Voetbaltravel gecontacteerd (Mw. Rebecca Plet). Zij was helaas bijzonder onbeschoft, was in de verste verte niet coulant, klantvriendelijk of behulpzaam en onderbrak mij te pas en te onpas.
De moraal van het verhaal: u kunt niet annuleren, het ligt niet aan onze site, het ligt aan u. en als u wil dat we er iets aan doen moet u bijbetalen. En verder doe ik niets voor u.
Voetbaltravel steekt zijn hand niet in eigen boezem. Misschien ging het daadwerkelijk wel mis op de site. Of is het systeem 100% onfeilbaar? Maar nee, laat mij vooral bijbetalen. Een stukje klantvriendelijkheid en behulpzaamheid is nergens te bekennen, bijbetalen is de enige taal die dit bedrijf kent.
Eerst en laatste keer dat ik met hen reis.
God fodbold ⚽️
Jeg havde den fornøjelse at bestille 2 billetter
Til fodboldskampen mellem Ajax og Emmen.
Det som virkelig var betrykkende var at Margit ordnede det på en sådan måde at man følte sig vel tryg ved det, samt når jeg havde nogle spørgsmål blev de besvaret hurtigt og med en smil.
Det var en utrolig dejlig oplevelse som vi havde. 👍😁
Næste gang vi skal på fodbold tur vil jeg kontakte dem igen. 🌹
Tak for en god tur Margit 🌹🌹🌹
Zorgeloos op voetbalreis met VoetbalTravel
Vlucht, hotel en tickets goed geregeld, zelf op maat kunnen maken. Was top en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt VoetbalTravel!
Svare ikke på deres mails...
Terrible experience.
Terrible experience. Purchased ticket flight and hotel package for Roma v Liverpool on the day of the draw to secure the best flights as we had very limited time off. 10 days after booking they informed me the flight was overbooked. The alternative offered was to go out a day earlier than planned and fly from Gatwick return to Stansted. We managed to get an additional day off work but asked for flights to and from the same airport and even gave them details of Easy Jet flights that worked. They refused the Easy Jet option with no explanation so I had no option but to cancel. The only thing I can say that is positive is the refund was processed without delay. Absolutely gutted I'm not going to this match.
F A N T A S T I S K 😊
Fedeste tur til Manchester EVER...!!!
Man. United - Huddersfield 3/2-18 (2-0)
Nemt at bestille. Meget overskuelig hjemmeside. Super fin service fra repræsentanterne fra FodboldTravel.dk
Flytider gode. Hotellet fint, rent, professionelt og i passende afstand fra Old Trafford. Siddepladser på stadion fantastiske (billetterne lå i receptionen da vi ankom). God information inden rejsestart.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller en tur med FodboldTravel.dk ⚽️👍😃
Helt fantastisk.
Helt fantastisk.
Jeg bestilte rejse for 2 personer til London inkl hotel og billetter til Tottenham kamp. Dejlig nem og overskuelig hjemmeside og nem bestilling. Margit var helt fantastisk til at få lavet nogle rettelser ved rejsen, og det har været en ren fornøjelse. Hotellet var ifølge de rejsende virkelig godt, og pladserne til kampen var rigtig gode. Nemt nemt nemt.
God service og hjemme side
Det har været fint at booke telefonisk …
Det har været fint at booke telefonisk via fodboldtravel, men det er en god ide at spørge efter den danske medarbejder (Margit) Hun er virkelig sød og hjælpsom.
Super service
Super service, de hjalp med at sammensætte vores tur som vi ville have den.
Fantastisk hjælp, dette kan varmt anbefales.
DÅRLIG DÅRLIG FODBOLDARRANGØR
Gør jeg selv den tjeneste at vælg en anden arrangør af jeres fodboldrejse.
Her er en punktform for hvor meget der gik galt på min fodboldrejse med én overnatning inklusiv morgenmad:
1) afrejseflyet var overbooket så vi var ikke sikker på at komme med (vi kom med men i sidste øjeblik så nervøsiteten var stor)
2) vi ankom til hotellet og så var billetterne der ikke - i 4 timer rendte vi rundt som høns ude hoveder for at få fat i fodboldtravel (som har lukket om lørdagen) efter 4 timer fik vi en besked fra et udenlandsk nummer om at billetterne var på vej
3) billetterne kom men vi sad 2 sammen og 1 alene på en anden tribune (til trods for at vi havde betalt 2.000 ekstra for opgradering PR. BILLET) så en stor oplevelse som vi havde glædet os til alle 3 blev knap så positiv for den ene af os
4) morgen efter kampen skulle vi have morgenmad og så hjemad - problemet var bare at vi skulle rejse kl 6.30 og morgenmaden var først klar kl 7.30 selv om de havde booket alt!
Mange kritiske punkter på en rejse på én dag
VÆLG EN ANDEN

10.000 kr for en tur til Liverpool og ingen fodbold billet
Det er åbenbart kundens egen skyld når fodboldbilletten mangler.
Kan det passe at kunden bruger 2 timer på at lede efter fodboldbilletten uden at finde den og så bag efter få at vide at det kan fodboldtravel ikke tage sig af !!!
De skriver at det aldrig er sket før ?? Nej men denne gang var bare en gang for meget!!! De vil overhoved ikke kompensere en eneste krone .
Er det det man kalder god service ???
Magen til arrogant holdning skal man lede længe efter. Er du ikke tilfreds er det bare en skam . Kan du ikke klare dig selv er det bare ærgerligt !!!

Perfekt
Vi havde bestilt en fodboldrjese til Manchester.
Alt klappede bare. Da vi ankom til hotellet i Manchester, lå der som lovet, en kuvert med tre billetter.
Kampen/stadion var en stor oplevelse.
Vi handler gerne hos fodboldtravel.dk en anden gang :-)
Na een matig begin, goed hersteld.
De reisbescheiden pas 4 dagen (ipv de toegezegde 14 dagen) voor vertrek ontvangen. Daarbij zat een voucher voor het verkeerde hotel gevoegd. Na een mail werd dit direct hersteld. Verder verliep de reis vlekkeloos. Goede vluchten gehad, een prima hotel (upgrade! plus voetbaltickets op vrijdag in hotel geleverd), een heerlijke wedstrijd met fijne sfeer gezien en uitgebreid de tijd gehad om Manchester te bekijken. Inclusief de stadions van die twee fantastische clubs. Kortom, na een matig begin (ook geen reactie op mailbericht waar reisbescheiden bleven), heeft voetbalgravel.nl zich ijzersterk herpakt.

prima
Keurig geregeld door voetbaltravel, tickets lagen klaar in het hotel.
Alleen het Le Ville hotel viel tegen, vriendelijk personeel, maar de kamers waren te klein, stoffig, en in een achterbuurt.
Er was ook geen mogelijkheid om er te ontbijten, dit was ook niet duidelijk op jullie site. zeker geen 3 sterren waard, maar de rest van de reis was geweldig!

Gewoon goed!
Goed hotel, prachtige plek in het stadion dus kortom perfect! Komt zeker een vervolg!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.