Factoringgruppen Opiniones 551

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har varit kund hos Factoringgruppen i många år och det har alltid fungerat fint. Personalen är professionella och har högt service tänk gentemot mig som kund. Nu senast var det ett mindre prob... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har varit kund i många år nu och allt har funkat fantastiskt hela tiden. Detta har verkligen hjälpt vårt företag. Idag ringde jag in om ett ärende och pratade med Hesha Oveissi och allt löste sig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra kundtjänst men de gjorde två grundläggande fel i hanteringen av debiteringen och rot avdraget. - hanterade inte en original faktura och tillgod faktura rätt. Fick påminnelse att betala ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Factoringgruppen har jag jobbat med under flera år i olika former. Den personliga känslan och förmågan att se våra behov är oöverträffad bland den handfull aktörer jag jobbat med genom årens lopp.... Ver más

1. Servicio financiero no bancario
  2. Servicios financieros alternativos
  3. Agencia de préstamos

Acerca de Factoringgruppen

Escrito por la empresa

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Escrito por la empresa

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

4,6

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Bra service och bemötande

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med både service och bemötande. Varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Mycket bra

Mycket bra, tillmötesgående och snabb service. Kan varmt rekommendera FactoringGruppens tjänster. Vi är mer än nöjda.

10 de abril de 2026

Hej Anna,

Stort tack för ert fina omdöme och för er rekommendation!

Kul att ni är så nöjda och att ni upplever oss som både snabba och tillmötesgående. Vi är glada att ha er som kund och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag talade med en vänlig och mycket…

Jag talade med en vänlig och mycket trevlig serviceinriktad kvinna.
Det var en mycket bra upplevelse och kontakt.
Tack!
Bästa hälsningar

10 de abril de 2026

Tack för ert omdöme!
Vad roligt att höra att ni upplevde kontakten trevlig och att ni fick en riktigt bra upplevelse i ert samtal med oss.

Er feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera god service i varje kontakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ställer alltid upp och levererar när…

Ställer alltid upp och levererar när det behövs.

26 de marzo de 2026

Hej Oliver,

Tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att kunna leverera när det behövs. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så smidig hantering och bra bemötande…

Så smidig hantering och bra bemötande mot min kunder!

2 de abril de 2026

Hej Benny,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår smidiga hantering och vårt bemötande. Vi ser fram emot att fortsätta grymt samarbetet.

professionell service

23 de marzo de 2026

Respuesta de Factoringgruppen

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du upplever vår tjänst som professionell och ser fram emot ett gott samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är hemskt nöjd med denna tjänst - smidig och framförallt snabb hantering - Bra service och lätt att få snabb kontakt med kundtjänst - Priset på tjänsten upplever jag lågt - billig och bra tjänst......

Hej Petter,

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med tjänsten och upplever den som både smidig och effektiv, med snabb hantering och god tillgänglighet till kundtjänsten. Vi uppskattar att du lyfter fram prisvärdheten och ser fram emot ett fortsatt gott och långsiktigt samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är jättenöjd med lösningen och…

Jag är jättenöjd med lösningen och riktigt snabbt svar
Tack 🙏

Hej Fatjon,

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med lösningen och att du upplevde vår återkoppling som snabb. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gjorde två fel men bra kundtjänst

- hanterade inte en original faktura och tillgod faktura rätt. Fick påminnelse att betala tillgodo beloppet, vilket var fel förstås. Jag hade betalat rätt.

- att rot avdraget sattes på min hyresgäst och inte på mig som betalat fakturan. Detta till trots att jag angivit samtliga person uppgifter och att jag skulle ha rot avdraget till företaget jag anlitade.

Trots att detta hände så anser jag att, överlag, är jag åndå nöjd med tanke på hur de hanterade, åtminstone, punkt ett genom att vara mycket tillmötesgående och korrigerade felaktigheten på en gång. Vi kan alla göra fel!

20 de marzo de 2026

Respuesta de Factoringgruppen

Tack för ditt utförliga omdöme och för att du uppmärksammar detta. Vi beklagar de fel som uppstod i hanteringen av fakturering och ROT-avdrag. Samtidigt uppskattar vi din förståelse och är glada att vi kunde rätta till situationen snabbt. Vi tar med oss din feedback för att förbättra våra rutiner framåt och hoppas på ett fortsatt gott samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick snabb hjälp och svar...

Jag fick snabbt svar via mail, fick all den hjälp jag ville med mina faktura frågor.

30 de marzo de 2026

Hej Ante,

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du lyfter fram den snabba återkopplingen via mail samt att du fick den hjälp du behövde . Din feedback är värdefull för oss och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra team som behandlar våra kunder väl

Bra team som behandlar våra kunder väl. Smidigt portal att jobba med.

25 de marzo de 2026

Hej Mads,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både vårt team och hur vi tar hand om kunderna. Vi hoppas på ett fortsatt lyckat samarbete!

Mycket bra service

23 de marzo de 2026

Respuesta de Factoringgruppen

Tack så mycket för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Very fast payment

Very fast payment

13 de marzo de 2026

Hej John,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba betalningen och ditt fortsatta förtroende för oss. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Enkelt

Hela processen var snabb och enkel 😀

19 de marzo de 2026

Hej Niklas,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde hela processen som snabb och enkel. Det uppskattas!

Bra och trevlig personal

25 de marzo de 2025

Hej Benny,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår trevliga och hjälpsamma personal. Vi ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba och lätt att jobba med de

Snabba och lätt att jobba med de, svarar också när vi behöver det.
Bra jobbat
Mvh
Milos

13 de marzo de 2026

Hej Milos,

Stort tack för ditt omdöme.
Det gläder oss verkligen att höra att du upplever samarbetet som smidigt och att du är nöjd med vår tillgänglighet.

Vi strävar alltid efter att vara snabba, enkla att arbeta med och finnas där när det behövs, så din feedback betyder mycket för oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Factoringgruppen fortsätter skicka ut…

Factoringgruppen fortsätter skicka ut fakturor, trots att de fått information om att dessa är felaktiga av både mottagare och avsändare av fakturan.

12 de marzo de 2026

Hej Anna,

Vår ambition är alltid att hantera fakturor korrekt och i enlighet med den information vi får från våra uppdragsgivare. Om det har skett ett misstag i detta fall vill vi självklart utreda ärendet skyndsamt och säkerställa att inga felaktiga krav kvarstår.

Vi ber dig vänligen att kontakta oss på 031-719 99 20 eller mejla oss på kund@fg.se

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever oss som smidiga, enkla och kunniga. Det uppskattas verkligen!

Vi ser fram emot ett långt samarbete!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faktoringgruppen, lyhörd och kompetent.

Factoringgruppen är för mig en lyhörd och kompetent samarbetspartner med snabb och personlig respons till uppkomna ärenden eller frågeställningar.
Det känns tryggt att ha dem inkluderade i mitt företags framfart.
Tack för fint samarbete Factoringgruppen!

12 de marzo de 2026

Hej Gonzalo,

Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende!

Det gläder oss verkligen att du upplever oss som en lyhörd och kompetent samarbetspartner. Att kunna erbjuda snabb, personlig och trygg service är något vi värdesätter högt, så din feedback betyder mycket för oss.

Vi är tacksamma för samarbetet och ser fram emot att fortsätta vara en del av din företagsresa.

Factoringgruppen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.