Betjeningen var perfekt, kødet vi fik var tilpas stegt, dejligt mørt, har man ingen tænder, kan øjenvipperne bruges, så mørt er kødet. Alt i alt en god oplevelse.
La empresa ha respondido
Bestilte bord til tirsdag aften, hvor der blev taget godt imod os, og alle forholdsreglerne i forbindelsen med Covid-19 blev overholdt. Vi valgte flere forskellige forretter til deling som levede o... Ver más
La empresa ha respondido
Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er ganske vilde med Ferdinands take away , altid nemt og i orden. Vi har aldrig haft nogen problemer. Maden er i orden, bøfferne fantastiske og sovsen lækker. Dog savnes laksen, som alternativ til... Ver más
La empresa ha respondido
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med fantastisk mad og service.

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi fik en super god betjening, og noget rigtig lækkert mad😋🍽️🍹

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Lækker brunch, sød betjening og rigtig hyggelig.
Skal helt sikkert prøve andet der også

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Holdt fødselsdag i går. Blev en ydmygende og helt igennem pinlig oplevelse. Min mand fik lov til at smage på min salat, som for øvrigt var ret kedelig, hvorfor jeg ikke hentede mere. Pludselig kom tjeneren og irettesatte os. Salaten var personlig. Vi plejer altid at smage på hinandens mad, men det turde vi så næsten ikke resten af aftenen. Vi følte os som snydere og bedragere. Når man betaler næsten 1800 kr. for en middag for 5 så er det nok ikke 39 kr. man er ude på at snyde sig til. Dette var den oplevelse vi fik. HELT, HELT unødvendig og pinlig. Tror simpelthen ikke at vi kommer der igen. De sidder åbenbart og studere gæsterne i kameraerne som er hængt op. Heller ikke særlig rart.
Ja, det skulle have været en god oplevelse, som vi havde glædet os meget til og maden er da også helt i top (undtagen den kedelige og fantasiløse salat).

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Her kan du få en Burger der smager af rigtigt kød!

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God og ærlig mad tilberedt med kærlighed. Hyggelig stemning og rar betjening gør oplevelsen fuldendt. Og så det hele til en rimelig penge.

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Utrolig lækker mad og fantastisk god betjening. En upåklagelig oplevelse ❤️

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Et par år siden jeg var på Ferdinands sidst, og der var det også godt.
Dette besøg var simpelthen fremragende, perfekt stor steak virkelig gode håndskårne fritter med en super Bearnaise sauce til.
Alt i alt fremragende og min kæreste var ligeså imponeret som jeg
Hyggelige omgivelser og dygtige tjenere skal da også lige nævnes
Kommer snart igen ;-)

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad, veltillavet, velanrettet og behagelig betjening😊

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Første besøg her til aften med min kæreste. Bestilte 350 grams Entrecote og 200 grams plankebøf til fruen:
Afsindig lækre tilberedte bøffer - tjek!
Nøje udvalgt garniture og kartoffel hurlumhej der passede helt perfekt - tjek!
Whisky- og bearnaisesaucen der smagte helt fantastisk - tjek!
God og personlig betjening, gør det bare at man kommer tilbage - tjek! (og det gør jeg)
Alt i alt en lækkert besøg som jeg agter at gøre igen og igen og..

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Et rigtig godt og hyggelig spisested.
God betjening og mad. Absolut intet at klage over.

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God ærlig mad glimrende vin og rigtig fin betjening i hyggelige omgivelser

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Første besøg hos Ferdinands. Rigtig lækker mad og god betjening. Det er helt sikkert at vi vender tilbage 🍽️🍷👌

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Har aldrig fået andet end god mad, god betjening og god atmosfære når jeg har besøgt Ferdinands bøfhus. Jeg kan kun anbefale det, specielt hvis man en dag skulle få lyst til knaveben/spareribs de er virkelig gode!

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Jeg har lige fået aftensmad herfra, og det er noget af det lækreste kød og salat jeg har fået længe. Maden var velkrydret og mine spareribs havde ingen brusk.

Respuesta de Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super hyggeligt og lækket bøfhus! Maden var over al forventning, og betjeningen var helt i top!
De har lidt for en hver smag. Helt klart et besøg værd og så oven i købet til overkommelige priser!
⭐⭐⭐⭐⭐