Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Få nu styr på jeres parkeringshelvede.... Der bliver lovet kameraparkering og at man ikke skal tænke på andet så længe dette er sat op i easypark eller lign. men gang på gang på gang på gang så glipp... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Parkering så står det bliver tjekket ved ind og udkørsel. Dette står også på ladepladserne, men så længere nede på et skilt skjult, så står der Max 3 timer med korrekt pakeringskive. Fedt at med 90... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine butikker Field’s er mit favorit center- jeg må tilføje jeg tage metroen, så jeg parkerer ikke. Butikkerne er meget store, men udvalget er blevet bedre. Det har særligt hjulpet med Lagkage... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på eller du bliver flået! 10 kroners parkering er nu 410 kr.! Så længe der arbejdes med Parkzone kommer vi ikke igen, selv de opdateringer der bliver lavet med toilettet er gode. Vores afgi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Field's Shoppingcenter

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget dårlige biograf sæder :(

Meget dårlige biograf sæder :(
Vi var Idag i bio i fields hvor jeg måtte forlade stedet med hold i ryg og nakke.
Selve biografen er super fin. Både lyd og billede er godt og rigtig dejligt at man ikk skal betale parkering når man er i biffen hos jer.
Men de stole kan simpelthen ikke være rigtigt :O man spænder SÅ hårdt op for at kunne læne sædet tilbage. Stolen er indrettet sådan at nakkepuden stritter længere frem end ryglændet så man efterlades i en forfærdelig siddeposition 😢 Det ødelagde virkelig oplevelsen! Rigtig ærgeligt. I kunne Eventuelt smøre sæderne så man ikke skal bruge hele sin vægt i en anspændt position til at holde sædet tilbagelænet?

13 de octubre de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårligt indeklima og beskidte toiletter

Fields er absolut ikke en god ide på en varm sommerdag. Indeklimaet er forfærdeligt, der er ingen udluftning, så det føles som et stort drivhus. Toiletterne på samtlige etager (damer) var virkelige klamme og stank lang væk af urin. Synd for butikkerne, som ellers er af ret god standard.

1 de agosto de 2018

Bøfhuset

Bøfhuset - virkelig dårlig mad betale 500kr for en gennemstegt bøf sovs som smagte af ingenting- smagte mest af alt den kom fra en tube - isen var 3 farvet is - ved ikke om jeg skal grine eller græde , dog den som smagt bedst :)

24 de julio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

grunden til at Jeg klager over jeres…

grunden til at Jeg klager over jeres biograf ude i Fields det er fordi jeg er grafiker og lydtekniker Fields fordi at der er ikke god lyd i jeres biograf Og for det andet så læreres mærke til sidste gang jeg var der inde at der er lidt forsinkelse på jeres lyd kan jeg høre og se nu hvor jeg selv er lydtekniker og grafiker punkt nummer 2 det er jars projekter er ikke tilpasset korrekt dårlig belysning dårlig billede er ikke helt optimal . PS Jeg tror nok at jeg har tid til at komme forbi og lave en god lyd til jeres biograf

12 de mayo de 2018

Kan IKKE anbefales.

BØFHUS
(Kun engelsk talende personale)
Vender ALDRIG TILBAGE!!!

Så ringe mad og betjening.
Lang ventetid på maden.!

Colaen var flad,
huset pomftitter som består af kartoffel både m. skræl fra frys var dræbt i frituren,
Granituren var et salatblad med noget brocoliblanding som kun smagte af hvidvin,
Bearnaise sovsen var meget tydelig færdigkøbt, bøfferne var bestemt ikke på de 200g som lovet, jeg havde bestilt min bøf medium og min kæreste medium/rød men de begge var total gennemstegte!
De bliver sendt tilbage i køkkenet og igen efter langtid kom de tilbage, her var kæresten bøf igen helt gennemstegt, vi valgte dog bare at spise det men tjeneren fik det afvide og sagde han ville sige det til kokken.
Det fik vi intet ud af ikke engang et beklager!
Der skulle medfølge sovs til min datters menu men det så vi aldrig noget til.

Aldrig gå derhen!👎

6 de octubre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tør burgerbolle men det værste var dog …

Tør burgerbolle men det værste var dog bøffen - føj den var tør og grå!!! Kommer der aldrig igen! Find et andet sted - evt en af de andre restauranter på etagen, da de ikke kan undgå at være bedre.

6 de junio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisk personale

den nye biograf i fields er ikke bare superfin men har også fået hyret sig et virkelig godt hold unge mennesker. Vi en en familie på 3 som bor i nærheden og kommer derfor meget i biografen. Gerne en gang om ugen. Hver eneste gang har det meget unge personale været yderst hjælpsomt, smilende og givet os en rigtig god biograf oplevelse. Der er derudover også en del mere personale "end nødvendigt" det bidrager også til det generelle overskud der synes at være :) tak for det!

19 de marzo de 2016

G Star i Fields - Dårlig service

Jeg brugte det meste af en måned på, at modtage et par bukser jeg betalte for lige før jul.
Ved flere lejligheder blev jeg lovet, at de var lige på trapperne. Men hele tre gange blev de forsinket. forsinkelser jeg kun blev gjort bekendt med, fordi jeg selv henvendte mig til butikken. ikke noget med at ringe eller skrive til mig, når det måtte være gået op for butikken, at du ikke kunne holde hvad de havde lovet. Blot tavshed.
Ellers kan jeg ikke sige noget dårligt om Fields.

14 de enero de 2015

Bøfhuset på Fields

Sjældent har jeg haft så dårlig en oplevelse, som mit besøg hos Bøfhuset på Fields.
Virkelig dårlig mad og betjening!!!

11 de febrero de 2013
Logotipo de Field's Shopping Center

Respuesta de Field's Shopping Center

Hej Stella. Først og fremmest tak for din bedømmelse - og for at du tog dig tid til at bedømme en vore restauranter. Vi skal beklage, og sender omgående din besked videre til den ansvarlige restuarant-chef. Mvh. Field's.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.