Valorada con 3 estrellas sobre 5

ik heb een product gekocht (fietsstuurslot) bij Fietsgoedkoper en deze kwam, met de overige producten die ik gekocht had, keurig op tijd geleverd. Echter er zit nergens een installatie instructie.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1. Ik heb een jaar geleden een mooie uitgebreide fietscomputer gekocht. Perfect ding! Voltano Voltano Fietscomputer Draadloos – Zwart / Oranje 2. Helaas werkt eea. niet meer naar wens. De cl... Ver más

La empresa ha respondido

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

product zonder handleiding

Echter er zit nergens een installatie instructie. En bij het stuurslot is dit echt onhandig! Ook op internet is het eigenlijk niet te vinden.
Ik vind het merkwaardig dat je een "technisch" product verkoopt en de koper het verder maar mag uitzoeken hoe het geplaatst moet worden! Vandaar maar 3 sterren.

3 de abril de 2026

Snelle en vlotte klantenservice

Enkele weken geleden had ik een fietstas van Voltano besteld op Fietsgoedkoper, maar helaas was er na een tijdje gebruik al een defect aan. Het contact met Fietsgoedkoper hieromtrent verliep zeer vlot en na twee dagen had ik al een nieuwe fietstas in huis. Heel fijne en snelle klantenservice!

26 de febrero de 2026

Aanrader!

Hoewel de naam Fietsgoedkoper doet vermoeden dat ze alleen artikelen voor fietsen verkopen. Is dat zeker niet het geval. Ik heb hier voor mijn motor een gecertificeerd slot gekocht in combinatie met een muuranker. De klantenservice was top en de levering snel. Zeker een aanrader!

18 de febrero de 2026

Beste Xander,

19 de febrero de 2026

Beste Dylan,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice heeft me goed geholpen…

Klantenservice heeft me goed geholpen met de vragen die ik had. De winkel heeft erg mooie producten voor een prima prijs!

12 de febrero de 2026

Beste Arton,

Top fietstassen …

Pakket is goed aangekomen geen schade niks en fietstas ja heel mooi en is precies de zelfde kleur zoals ik verwacht had de klantenservice is ook goed helpt snel en geeft goeie hulp

17 de febrero de 2026

Beste Jop,

Bedankt voor deze mooie review. Daar doen we het voor! Veel plezier met de fietstas.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

EAN komt niet overeen met geleverde…

EAN komt niet overeen met geleverde product. Ook nog eens ontzettend veel stof op product. Vermoedelijk oude partij smalle zadels die als normale zadels worden verkocht. Verkoper had nul begrip; eerste keer en meteen laatste keer bij deze webshop

11 de febrero de 2026

Respuesta de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. U heeft het product ontvangen zoals weergegeven op de foto’s op onze website; dit betreft onze eigen productfoto’s. Dat het product bij ontvangst niet volledig schoon was, is uiteraard niet zoals het hoort. Onze excuses hiervoor.

----

Tevens willen wij iedereen die dit leest informeren dat trustpilot webshops bijna dwingt om de reviews bij hen te af nemen door middel van een duur abonnement. Echter staan wij hier niet achter aangezien iedereen zonder bestelling te hebben gedaan hier een review mag schrijven en deze voor ons niet aan te vechten of te beoordelen is. Ook kunnen wij niet met de klant in contact komen om eventuele problemen op te lossen. Dit is zowel nadelig voor ons als voor de klant.

Het staat iedereen vrij om al onze reviews te bekijken op het gecertificeerde reviewplatform genaamd trustedshops. Waar u alleen een review kan plaatsen na een bestelling. Hier vindt u meer dan 7500 positieve reviews voor Fietsgoedkoper B.V.

Opgelicht

De eerdere negatieve reviews zijn niet gelogen.

Ik raad niemand aan om bij deze partij te bestellen. Zeer klantonvriendelijk. Ze sturen beschadigde producten op en zeggen dat je dit zelf hebt gedaan.

Ik voelde me als klein zeer gekleineerd door dit bedrijf. Zoals ik ook in de andere reviews lees ben ik niet de enige. De producten zijn tevens van zeer slechte kwaliteit.

1 de febrero de 2026

Respuesta de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Wij kunnen uw correspondentie momenteel niet terugvinden in onze e-mail of app. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons hierover te mailen via hallo@fietsgoedkoper.nl? Dan kijken wij graag samen met u of we dit alsnog kunnen oplossen.

Wij doen altijd ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen en versturen uiteraard geen producten waarvan wij weten dat deze beschadigd zijn. Aangezien wij uw situatie nog niet kennen, is het mogelijk dat de schade tijdens transport is ontstaan.

Wij helpen u graag verder en hopen samen tot een passende oplossing te komen.

Het staat iedereen vrij om al onze reviews te bekijken op het gecertificeerde reviewplatform genaamd trustedshops. Waar u alleen een review kan plaatsen na een bestelling. Hier vindt u meer dan 7000 positieve reviews voor Fietsgoedkoper B.V.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prijs is anders, voel me belazerd.

2 sloten gekocht die flink waren afgeprijsd. Blijken ze de prijs te hebben aangepast. Van 39,50 naar 69,50. Voor 40 euro de boot in gegaan, communicatie hierover ook teleurstellend.

3 de febrero de 2026

Respuesta de Fietsgoedkoper

Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Wij betreuren deze situatie ten zeerste. Door een tijdelijke technische fout in onze productfeed zijn voor een aantal producten gedurende enkele uren onjuiste verkoopprijzen weergegeven. Hierdoor waren wij helaas genoodzaakt de betreffende bestelling te annuleren.

Wij hebben u daarbij de keuze gegeven om het volledig betaalde bedrag terug te ontvangen, of de producten alsnog te laten leveren tegen de oorspronkelijke correcte prijs, met gratis verzendkosten als compensatie voor het ongemak.

Onze excuses dat dit is gebeurd. Dit is uiteraard niet netjes verlopen en er is absoluut geen sprake geweest van opzet. Wij erkennen dat dit volledig onze verantwoordelijkheid is en hopen op uw begrip.

----

Een dikke tien

Ik had de turn signal besteld maar deze deed het niet zoals het zou moeten. Na contact te hebben gehad hebben ze een nieuwe gestuurd, ook deze deed het niet naar behoren. Ik krijg nu weer een nieuwe nadat ze het zelf gecontroleerd hebben of deze wel naar behoren werkt. Jullie klantvriendelijkheid is een verademing en krijgt daarom van mij een dikke tien.

13 de enero de 2026

Beste Jannet,

Bedankt voor uw lieve review. Gelukkig is alles opgelost. We gaan altijd door totdat de klant tevreden is. Wij wensen u veel plezier met de richtingaanwijzer.

Slot vervangen

Wij hebben in juni een slot gekocht, deze gaat niet meer open. Via de whatsapp een berichtje gestuurd en er wordt een nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens service! Wij zijn een tevreden klant!

9 de diciembre de 2025

Beste Karin,

Bedankt voor uw lieve review. Gelukkig is alles opgelost. We gaan altijd door totdat de klant tevreden is. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe slot.

Overschoenen Voltano

Ik kocht de overschoenen Voltano. Bij het aantrekken van de overschoenen kwam het elastiek van 1 van de schoenen los. Ik heb ze tijdens mijn verplaatsing aangehouden en kwam gelukkig met nette en droge schoenen op mijn bestemming. Ik stuurde de verkopers een mail en voegde foto's toe. Een begripvolle,snelle en klantvriendelijke reactie gekregen. Ze boden mij onmiddellijk een nieuw paar onder garantie. Amper 1 dag later heb ik een nieuw paar ontvangen. Geweldige service, ik ben héél tevreden!!

9 de diciembre de 2025

Beste Ils,

Bedankt voor uw lieve review. Gelukkig is alles opgelost. We gaan altijd door totdat de klant tevreden is. Wij wensen u veel plezier met de overschoenen.

Echt verschrikkelijke website

Echt verschrikkelijke website, zou dit niemand aanraden!!

Nadat de helft van een product bezorgd was heb ik vaker contact moeten opnemen om bevestiging onderdelen te ontvangen, deze kwamen uiteindelijk beschadigd binnen en kreeg ik er 1 Ipv 2 die nodig waren. Daarnaast was deze de verkeerde maat. Nu ben ik al ruim een maand verder is er nog steeds niks opgelost. Echt verschrikkelijk zou dit niemand aanraden!

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Vervelend dat u dit zo ziet.

Ik wil dit graag aan u uitleggen. De bevestigingsonderdelen zijn inderdaad niet goed meegeleverd, dit is een fout geweest vanuit ons magazijn. Onze oprechte excuses hiervoor, dat is natuurlijk niet netjes. We hebben u gelijk de optie voor gratis retourneren aangeboden. U gaf echter aan de bevestigingsmaterialen toch graag te willen ontvangen.

Vervolgens hebben we het gelijk proberen op te lossen door de bevestigingsonderdelen na te sturen. Echter is dit volgens u beschadigd binnengekomen, wat nogmaals zeer vervelend is. Hierna hebben we het nog een keer nagestuurd.

Wij doen hier echt alles om het op te lossen maar hier is ook echt sprake van enorme pech. Als het goed is, is het nu opgelost. Anders mag u het product alsnog altijd kosteloos terugsturen en dan krijgt u het volle aankoopbedrag terug.

We hopen dat u uiteindelijk toch blij bent met het product. Mochten wij nog wat voor u kunnen doen dan mag u altijd mailen naar hallo@fietsgoedkoper.nl.

Prima service

We hebben een fietstastrolley besteld. Hiervan bleek het handvat niet goed uit te trekken. Na WhatsApp contact hadden we de volgende dag al een nieuwe die het wel goed deed. Prima klantenservice, kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review, gelukkig is alles goed bevallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie en goedgeprijsde artikelen. EN klasse klanten-service!

Voltano Voltano Fietscomputer Draadloos – Zwart / Oranje

2. Helaas werkt eea. niet meer naar wens. De clientenservice stelde voor het apparaatje te vervangen, ondanks dat ik (net) buiten de garantie-periode viel!!

Waauw! Goeie service! Echt!

Dus: aanrader!

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Fietsgoedkoper

Hi Paul, super bedankt voor deze lovende woorden. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze, goede prijs/kwaliteit, snel geleverd

Super mooie fietstassen voor een goede prijs. Binnen 2 dagen (incl. zondag) bezorgd.
2 sets dubbele fietstassen omdat de prints erop zo leuk zijn. Ik vind het aanbod ruim. Goede prijs kwaliteit.

8 de noviembre de 2025

Beste Jannine,

Super bedankt voor je leuke review. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.