BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Serdecznie polecam. Przenosiliśmy się do Polski po 13 latach mieszkania w Szwecji. Transport dotarł dzień wcześniej więc udało się właściwie spakować szybciej. bardzo sympatyczny i pomocny kierowca. B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję serdecznie. Chciałem podziękować za szybki i bezproblemowy transport Klubu Bokserskiego z Londynu do Polski. Bardzo fajnii ludzie znający sie na swoich obowiązkach. Zero problemów z konta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma godna polecenia. Przeprowadzka przeszla szybko i sprawnie. Droga meilowa badz przez WhatsApp otrzymalam wszelkie potrzebne informacje. Sporzadzona umowa byla przejrzysta /cena uslugi, sposob... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna firma, dobra cena, profesjonalny kontakt, umowa i wykonanie. Przeprowadzka była z UK do Polski. Wszystko poszło gładko i bezproblemowo. Profesjonalnie i bezpiecznie - była lista rzeczy i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas

Escrito por la empresa

Przeprowadzki Międzynarodowe na terenie całej Europy.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Załadunek i transport na najwyższym…

Załadunek i transport na najwyższym poziomie , wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie i w super atmosferze. Bardzo polecam

27 de agosto de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i współpracę.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Przeprowadzka UK Polska wszystko w…

Przeprowadzka UK Polska wszystko w porzadku solidna firma

1 de agosto de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Marcinie, dziękujemy za opinię i życzymy wszystkiego dobrego w nowym miejscu.

Przeprowadzka międzynarodowa

Ekspresowa wycena, elastyczne warunki współpracy, dobry kontakt z właścicielem i z kierowcą na trasie, rzetelnie wykonane zlecenie, jednym słowem: solidna firma! Serdecznie polecam współpracę.

1 de junio de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinię.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zero profesjonalizmu

Zero profesjonalizmu. Bolam umówiona na przeprowadzkę do Rumunii. W dzień załadowania-niema kierowcy.. dodzwonić się było problemowo. Inny pan nicz niewie.
Na kolejny dzień zwrócili zaliczkę(Jedna gwiazdka toľko za szybko zwrócone pieniądze).Byłyśmy umówione na rozmowę telefonicznie -totalny ignor ze strony firmy.
Znaleść innego kierowcy w parę godzin-spory problem. Nie polecam. Aż na trzeci dzień dostałam maila z przeprosinami( i to myślę że to było dlatego że zaczęłam pisać recenzje negatywne)

Edit: bariera językowa nie przeszkadzała pisać że mną i omówiąc szczegóły 10 dni wcześniej(od 17.06). 01.06 Pisać mi i umówisz się na godzinę załadowania💁🏼‍♀️. Ale jak kierowca nie przyjechał(02.07) i nie odbierać telefonów na następny dzien(03.07) to odrazu bariera językowa.

2 de julio de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Dziękujemy za opinię. Niestety bariera językowa przeszkodziła w dobrej komunikacji. Zrezygnowaliśmy z transportu i zwróciliśmy natychmiast zaliczkę. Powodzenia.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie. Wszystko wykonane terminowo, zgodnie z umową, bardzo dobry kontakt z firmą, super podejście do Klienta. Jestem bardzo zadowolony

29 de mayo de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Szymonie, bardzo dziękujemy za opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firma nie wywiązała się z zawartej…

Firma nie wywiązała się z zawartej umowy ! Wpłacona zaliczka została mi oddana na konto na pół godziny przed załadunkiem towaru ! Bez słowa wyjaśnienia i podania przyczyny! Telefon nie odpowiada , zero kontaktu! Zostałam przed magazynem Self storage z rzeczami ! Gdzie jechałam specjalnie z Niderlandow na sam załadunek ! Zero profesjonalizmu i iście gowniarskie podejście do klienta !

3 de julio de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Nagła choroba pracownika (o czym została Pani już poinformowana) i niestety musieliśmy anulować zlecenie oraz pilnie zwrócić zaliczkę, przepraszamy za problemi i zyczymy wszystkiego dobrego.

Dziękuję.

Po koniec kwietnia przeprowadziłam się z Niemiec do Polski .
Firma Basmar pomogła mi sprawnie przewieźć moje rzeczy .
Szczególnie chciałam podziękować kierowcy .Solidny ,punktualny,miły ,pomocny . Dziękuję.

30 de abril de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za miłą opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Profesjonalna firma polecam

Profesjonalna firma polecam. Wszystko na czas kierowca bardzo pomocny. Nie mam żadnych zastrzeżeń

24 de febrero de 2024

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Piotrze, bardzo dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Portugalia-Polska

Przewóz rzeczy Portugalia - Polska. Moja opinia : Solidna i godna zaufania firma. Skorzystam ponownie i będę polecać znajomym.

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesjonalna pomoc w przeprowadzce do…

Profesjonalna pomoc w przeprowadzce do Hiszpanii, świetny kontakt, bardzo miły kierowca, doskonała cena w porównaniu z konkurencją, zasłużony mega pozytyw.

3 de noviembre de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Firma Basmar

Firma Basmar, z którą niedawno współpracowałem, zasługuje na najwyższe uznanie i jestem bardzo zadowolony! Od momentu kontaktu, przez planowanie, aż po realizację - wszystko przebiegło bez zarzutu. Ekipa była nie tylko punktualna, ale również wyjątkowo dbała o moje mienie. Profesjonalizm w każdym calu, a przy tym bardzo miła atmosfera. Dzięki nim przeprowadzka stała się prostym i przyjemnym procesem. Zdecydowanie polecam!"

30 de agosto de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Dariuszu, bardzo dziękujemy za miłą opinię.

Firma profesjonalna.Przeprowadzka…

Firma profesjonalna.Przeprowadzka świetnie zorganizowana(Francja-Polska),bardzo miły i przede wszystkim punktualny kierowca. Polecam wszystkim, którzy wahają się w wyborze firmy.Dziekuję serdecznie Basmar!

5 de agosto de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Za miesiąc minie 7 lat odkąd…

Za miesiąc minie 7 lat odkąd korzystałam z usług firmy Basmar. Wszystko przebiegło bez problemów. Wszystkie rzeczy dojechały w całości. Szczerze polecam.

31 de julio de 2022

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Pani Ewlino bardzo dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy ponownie :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dobry kontakt,fachowe doradztwo…

Bardzo dobry kontakt,fachowe doradztwo przy wyborze gabarytów auta.Profesjonalne podejście do klienta. Super kierowca, bardzo pomocny.
Firma godna polecenia.
Pozdrawiam całą ekipę.

5 de mayo de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Solidny partner.

Solidna i godna zaufania firma. Uslugi na najwyzszym poziomie. Goraco polecam.

28 de abril de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo sprawnie i profesjonalnie…

Bardzo sprawnie i profesjonalnie zorganizowana przeprowadzka z Belgii do Danii. Polecam

24 de febrero de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Bardzo dobra obsługa

Bardzo dobra obsługa między Francją a Polską. Harmonogram był doskonale przestrzegany, a zespół był przyjazny.

3 de febrero de 2023

Respuesta de BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Thank you for opinion. Dziękujemy za opinię.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.