Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fit4fight är inte endast en träningsanläggning utan det blir som ens andra hem då det är en väldigt bekväm miljö med goa människor. Rekommenderas till samtliga då det mer eller mindre är en garanti på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse at komme ind i butikken. 2 besøg indenfor en måned fra Silkeborg hvor vi møder den samme kvindelig ekspedient, som tager sig tid og grundig ift. til at giv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig et skønt besøg i deres butik. Super flot og overskuelig butik, med rigtig meget godt udstyr og gode produkter. Vi blev guidet godt ift. køb af boksehandsker, pletter og håndbind. Meget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte træningshandsker, men fik dem leveret i forkert farve. Ved e-mail henvendelse fik jeg hurtigt svar fra Brita, som undskyldte mange gange, det var hende selv, som havde pakket. Hun lovede stra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para artes marciales
  2. Servicio de fitness y nutrición

Sobre Fit4Fight.dk

Escrito por la empresa

Vi sælger udstyr til kampsport og fitness, samt kosttilskud og fitnesswear.

Du kan besøge os online på www.fit4fight.dk eller i vores butik på Hasselager Stationsvej 2. i Hasselager

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sublim!

Kan varmt anbefale Fit4Fight.
De købte varer modtog jeg 2 arbejdsdage efter bestillingen og korrekt leveret mht størrelser.
Mailede til Fit4Fight da jeg havde brug for info, ang. størrelse på en vare jeg skulle have byttet og der var brugbar respons med samme.
Pt. har jeg afsendt varerne til "byt", og stoler på at den gode service fortsætter og jeg har de nye varer snarest.

10 de junio de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

fungerer fint

Jeg har kun handlet der en gang indtil videre, men det fungerede fint. Og de tager også telefonen når man ringer, god service

hilsen Helene.

9 de junio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig Kvalitet

Den levede ikke op til forventningerne. Virkelig dårlig kvalitet og vil ikke købe derfra igen, desværre.

4 de junio de 2015
Logotipo de Fit4Fight.dk

Respuesta de Fit4Fight.dk

Hej Marco.

Vi beklager dybt den dårlige oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb på vores webshop.

Du har købt en GASP Pro Rib Tank i farven rød - hvis denne vare ikke lever op til dine forventninger, bytter vi den selvfølgelig med et smil ;-) Husk på at vi har 30 dages fuld returret!

Hvis vi kan være behjælpelige på nogen måde, må du meget gerne kontakte os på 32121812 eller info@fit4fight.dk

Med venlig hilsen
Fit4Fight.dk

God hjemmeside

Er rigtig glad for hjemmesiden, dejlig overskuelig. Bestilte i weekenden og havde tingene tirsdag og mail under forløbet med track and trace. Vil klart anbefale at handle hos Fit4Fight :)

4 de junio de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fremragende kundeservice

Jeg fik angivet et forkert postnummer ved bestilling og opdagede det først efter pakken var sendt. Ikke alene tilbød fit4fight at kontakte PostDanmark, hvis jeg ikke havde held med at ændre det - de ville også selv køre forbi mig med pakken, hvis den skulle komme retur :-)

21 de mayo de 2015
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Om igen!

Bestilte varer den ene dag og fik varen næste hverdag, men i en forkert farve :-( Har nu sendt firmaet en mail omkring dette, så må vi se hvordan de tackler at få den rigtige farve frem. Samtidig har jeg bedt om en frankeret svarkuvert for returnering af forkerte fremsendte. Venter spændt på Deres service vedr. omgørelse af egne fejl.

18 de mayo de 2015
Logotipo de Fit4Fight.dk

Respuesta de Fit4Fight.dk

Hej Jan.

Der er desværre sket i fejl i forbindelse med pakningen af din vare, vi sender dig selvfølgelig den korrekte vare og en retur pose med label.

Af og til sker der fejl - vi retter altid vores fejl med et smil ;-)

Med venlig hilsen
Fit4Fight.dk

god oplevelse

Fra bestilling til modtagelse gik der 2 døgn.
Og med orientering undervejs, så god oplevelse.

9 de mayo de 2015

God pris

God pris, på brand som jeg har haft svært ved at få fat i.
Varerne kom hurtigt med posten.

3 de mayo de 2015

Super hurtig levering

Shoppen er såmænd ikke så anderledes fra andre i samme kategori, nem at navigere og hurtig let checkout så det som det skal være. Der hvor jeg tilgengæld for alvor er imponeret er leveringen.
Bestilt torsdag d.30 april - det slår mig at dagen efter er storebede dag og ærgerlig indstiller jeg mig på pakken først kommer ugen efter.
Bing lørdag morgen kl 08.30 dukker hr. Postmand op med min bestilling. Se det kunne virkelig mange andre shops lære noget af!

2 de mayo de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.