Fitnesskoerier.nl Opiniones 369

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke en eerlijke uitleg bij de aankoop. Er werd meegedacht over transport en plaatsing, wat bij ons niet zo makkelijk was. Vriendelijke monteur die na montage de belangrijkste instructies met on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn home gym kwam ik per toeval bij fitnesskoerier terecht na alle verschillende sites te hebben bekeken. Al mijn vragen werden beantwoord en hoewel ik als gierige Hollander oorspronkelijk voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de showroom staan helaas geen hometrainers maar de website gaf voldoende informatie en keus. De informatie via de telefoon was vriendelijk en helpend. Ook de communicatie over de levering die prima... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mayorista de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training, functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, wij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jou behoeftes. Fitnesskoerier levert zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, studio's en instellingen zoals de brandweer en fysiopraktijken)

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Werd snel gereageerd op mijn mails. En kwamen met een goede oplossing.

28 de enero de 2026
Opinión espontánea

TOP!

Kunnen profiteren van de nieuwjaarskorting. Even wat communicatie gehad via mail, maar snel geholpen geweest. Order was ook zeer vlug thuis geleverd.

2 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

hele goede support, bestelling nog niet binnen, die staat gepland voor half januari maar advies en hulp bij aankoop was goed.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

4 sterren, omdat ik een volledige squat set heb gekocht (rek, stang, gewichten) in losse onderdelen. De ''pakket versie'' was uitverkocht, maar na een telefoontje bleek dat de losse onderdelen ook niet voorradig waren. Ze hebben het verschil (de meerprijs) die ik had betaald terug geboekt. Netjes! Ik ben ondanks het langere wachten tevreden en zou de website aanbevelen.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten over datum…

Ik kreeg producten die al ruim 2 maanden over de datum waren. Vond ik bijzonder, proces hierna gelukkig zonder klachten verlopen.

23 de noviembre de 2025

Respuesta de Fitnesskoerier.nl

Hallo, allereerst heel erg bedankt voor de feedback. Het liefst zouden we alleen maar 5 sterren willen scoren, maar er kan altijd iets verkeerd gaan en dat horen we ook graag. Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. Dat had zeker niet mogen gebeuren. We zijn blij dat het verdere proces zonder problemen is verlopen, maar we begrijpen heel goed dat dit niet de eerste indruk is die u had moeten krijgen. We nemen uw feedback serieus en gaan intern direct bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Team Fitnesskoerier

Valorada con 5 estrellas sobre 5

binnen 24 uur de functional trainer…

binnen 24 uur de functional trainer bezorgd , voldoet aan de beschrijving en goede montage handleiding erbij

5 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Fitnesskoerier.nl

Hallo Henry, wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de functional trainer! We wensen je er ontzettend veel plezier mee, maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goed komen!

Geweldige service

Geweldige service. Snelle levering. Geweldig apparaat. Loopband gekocht en gewoon weg super

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Fitnesskoerier.nl

Trienke, we worden helemaal vrolijk van je recensie. Deze reacties zijn waar we het uiteindelijk voor doen. Veel loopplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product was niet hetzelfde maar geld terug

Product was niet hetzelfde als de afbeeldingen. Dit heb ik aangegeven en heb het volledige aankoopbedrag teruggekregen en product mogen houden.
Topservice! Nemen verantwoordelijkheid.
Zou zo weer bestellen.

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Fitnesskoerier.nl

Super om te lezen dat alles netjes is opgelost. We hopen dat je alsnog veel plezier zult hebben van het ontvangen product. Mocht er in de toekomst iets zijn waar we bij kunnen helpen, dan staan we graag voor je klaar.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.