Jeg er meget utilfreds med leveringen af reklamer fra FK. De bliver modtaget meget sjældent, og flere gange oplever jeg, at ruten bliver markeret som afsluttet, uden at der rent faktisk er ble... Ver más
La empresa ha respondido
Opdatering: Det er nu 10/4 8. uge i træk reklamer og aviser ikke er leveret fredag formiddag. På hjemmesiden står at de skal leveres inden torsdag kl. 20. Firmaet tager åbenbart ikke klager alvorl... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan se en del klager over de ikke får reklamer. Jeg har et nej tak mærke på postkassen, og har været tilmeldt ordningen i mindst 10 år. Og alligevel får jeg ugeavis hver uge, og knudrede breve om... Ver más
La empresa ha respondido
FK har pr 1/1 overtager udbringning af Ridehesten et margasin der udkommer hver måned. Det er nu for 3 gang i træk, ikke lykkes FK at levere, de første to blade blev leveret 14 dage efter klage blev... Ver más
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi fik så sød og venlig personlig hjælp over telefonen

Respuesta de FK Distribution A/S
Det burde simpelthen være ulovligt At smide reklamer i folks postkasser uden
At der er blev givet samtykke til at starte med, føj.
I og jeres omdelere er nogle små usle rotter.

Respuesta de FK Distribution A/S
Har været avisbud her i 9 mdr som jeg har været fint tilfreds med.
Men midt i denne uge hoppede kæden helt af...
Igennem længere tid har jeg manglet 3 aviser på min rute til trods for at jeg havde fulgt oversigts sedlerne til punkt og prikke.
Jeg fik fra FK at vide at det var min skyld de 3 aviser manglede.
Det kunne jeg ikke lægge navn til så jeg valgte at afbryde samarbejdet.
Det er godt nok at gå i meget små sko at man ikke kunne give mig mine 3 manglende aviser, så det har jeg bestemt ikke meget ros til overs for....

Respuesta de FK Distribution A/S
- 5 stjerner😡 igen igen igen igen ingen post og hvad gør de så INTET!!!!!!!!!!!!!!

Respuesta de FK Distribution A/S
Det er meget svært at se forskel på 1 og 2 åbenbart, har igen fået reklamer trods et nej tak på postkassen

Respuesta de FK Distribution A/S
Efter at have skrevet en klage over at jeg får ugeaviser på trods af NEJ TAK, som jeg har haft på i 5 år, bliver jeg ringet op af en dame, der begynder at udspørge mig om der er adresse på postkassen m.m. da jeg bliver ret irriteret over det spørgsmål, beder hun mig om at slappe af og synes ikke jeg virker som om jeg vil løse problemet ?????
Nu er det jo FK der skal løse problemet og ikke mig.
Vorherre bevares for en dårlig kundeservice.
Næste gang sender jeg deres avis retur til dem selv.

Respuesta de FK Distribution A/S
Jeres hjemmeside virker ikke pt. Ved I det??
Det gør den NU!!!

Respuesta de FK Distribution A/S
Jeg ved godt, at det ikke hjælper at klage, så derfor spørger jeg:
“Hvad bliver der af de ugeaviser og reklamer, vi gang på gang ikke modtager?”

Respuesta de FK Distribution A/S
Har for guderne må vide hvilken gang modtaget reklamer til en lejlighed på en anden vej (Heimdalsgade, Kbh N), et andet husnummer og en anden etage. Og selvom jeg har et nej tak-skilt.
Det er imponerende ugideligt arbejde af jeres omdelere, at de bare dumper deres ting i random folks postkasser, så de kan komme tidligere hjem fra arbejde.

Respuesta de FK Distribution A/S
Igen har vi ikke fået reklamer på Drosselvænget, 4070 Kirke Hyllinge og når man skriver til dem, får man en auto replay som tak for klagen! De vender ALDRIG tilbage og det er rent til grin at rette henvendelse til dem.

Respuesta de FK Distribution A/S
Jeg har haft Nej Tak til reklamer i mange år, og det har ikke været et problem, før for ca. 6 uger siden. Der begyndte jeg sporadisk at få reklamer. To gange har jeg stoppet omdeler i at give mig reklamer, men de har begge gange sagt at jeg står hos dem til at skulle have reklamer. Jeg påpegede at "Nej Tak til Reklamer" klistermærket er synligt på min postkasse og at det skal respektere.
I dag ringede jeg ind til FK Distribution og fik fat i en flink dame, der sagde at jeg ikke var registreret. Så jeg påpegede at det har været i et år på denne adresse og at det har fungeret og at klistermærkerne skal respekteres.
Jeg er nu registreret igen, men det kan da ikke være rigtigt at de ikke respektere Nej Tak til Reklamer.
Højst uprofessionelt.
Det der er noget bæ er at man ikke kan fravælge firmaet. Hvis de smider reklamer i postkassen så er det jo bare det. Man kan klage, men det er jo ikke sikkert at det hjælper.

Respuesta de FK Distribution A/S
Deres omddelere respekterer ikke reklamer NEJ TAK.... Sikken en amatørvirksomhed - se dog at tag noget ansvar, bare se på jeres anmeldelser!

Respuesta de FK Distribution A/S
Som de så fint skriver , man skal bare oprette en sag når man ikke får sine reklamer. Jeg har ikke fået reklamer siden nytår, jeg har oprettet sager og ringet og ringet. Ingenting sker der, man får en sludder for en sladder, men man får ingen reklamer. Så bilder de en ind at de har taget en alvorlig snak med buddet, de er fyldt med løgn. Jeg har skrevet til netto og Rema og informeret dem om at de ikke får noget for deres penge, så må jeg se om det virker.
Når FK svarer her på trustpilot, så får man bare et autosvar om at de vil finde ud af hvorfor levering udebliver. De finder jo ikke ud af noget, men kan anmelde og anmelde, der sker ingenting andet en god dag i telefonen og autosvar alle andre steder.

Respuesta de FK Distribution A/S
Uge efter uge skal jeg oprette en reklamation om manglende modtagelse af ugeavisen.
Så kommer der en ugeavis....og så starter møllen igen uden aviser.
Aldrig modtager man anden respons end vanlig mail kvittering.
Hvor er det ringe service.
Har selv haft børn som har været omdeler i mange år trods den lave løn...og derfor synes jeg også at det er på sin plads at opsige de omdelere som ikke udfører deres arbejde...5 uger uden avis og dette gang på gang.
De lokale butikker betaler for at vi forbrugere modtager Ugeavisen!

Respuesta de FK Distribution A/S
Hvis du vil styrke din robusthed i verden - så søg endelig job hos FK. Så skal du nok prøve at blive behandlet rigtigt dårligt

Respuesta de FK Distribution A/S
Jeg har flere gange været i kontakt med dem. Og helt umuligt og slippe for og få deres reklamer. Selvom der er et kæmpe skilt på postkassen hvor der står nej tak til reklamer. Så bliver men ved og ved med og modtage dem selvom de ryger direkte i skralde spanden som jeg har forklaret dem flere gange. Og når man kontakter dem ingen hjælp og hente. Elendigt firma

Respuesta de FK Distribution A/S
Største fupfirma. De udnytter børn på det groveste. Min datter startede i går og jeg var ud og hjælpe hende første gang. De kloge hoveder har sat 2 timer af på 7 bundter aviser og reklamer på gader og veje, der ligner labyrinter og smalle stier. Det tog os knap 2 timer med 2 bundter reklamer og aviser. Ja hun er ny og ja hun bliver hurtigere med tiden men 7 bundter kan ALDRIG nås på 2 timer for hendes rute. ALDRIG. Selv hvis hun løb ligeså hurtig som Usain Bolt kan det ikke nås. Grov udnyttelse af børn. Og jeg har sendt en mail til Ekstra Bladet.

Respuesta de FK Distribution A/S
Fuldstændig ligegyldighed, er det eneste man får fra FK Distribution når man klager over mangelfuld levering. Vi har ikke modtaget lokalavisen i snart 3 måneder, og der bliver ikke gjort noget for at afhjælpe det. Men de får selvfølgelig deres betaling, så hvorfor skulle de så bruge tid på os?
F***me den værste service jeg nogensinde har været ude for!

Respuesta de FK Distribution A/S
Vi har IGEN ikke modtaget omdeling (uge 7)
Har sendt en reklamation, men forventer ikke det hjælper en skid.
- Magen til arrogant foretagende skal man lede længe efter.

Respuesta de FK Distribution A/S
Jeg har skrevet 2 anmeldelser på e-mail og har ringet 2 gange og klaget. Men det er sendt videre til distributionen og har stadig intet hørt “ vi kan ikke gøre noget” har prøvet at få nummer på distributør men nej må ikke udleveres!!!
Så jeg venter på opringning men stadig intet.” Kan ikke finde din postkasse” har står ved vejen de sidste 16 år. Køb briller til knægten gør noget!!!!! Intet modtaget i 1 måned nu heller ikke naboerne. Sket mange gange over årene. FK burde ikke få deres egen post😡

Respuesta de FK Distribution A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.