Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig meget lækker sushi. Bare duften da æskerne blev åbnet efter det var blevet leveret - ubeskrivelig. Utrolig meget smag, super friskt og virkeligt lækkert. Det er første gang vi prøver Flyin... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt sushi fra flying sushi mange gange. De har aldrig skuffet. Vi har spist sushi overalt i storkøbenhavn og vi har ikke fået bedre sushi noget andet sted. De fem stjerner er for den bedst... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglede halal-leverandør og tog 160 kr. for en kande vand…

Vi spiste i restauranten en hverdagsaften og var de eneste gæster. Fik virkelig god betjening af en ung pige. Sushien var udmærket, dog var rejerne i ikke varme, som de plejer, så måske var det ikke helt friskt.
Min kæreste ville gerne bestille noget andet end sushi, og vi havde hørt rigtig godt om noget af deres oksekød, men det kunne vi så desværre ikke få, da de ikke længere havde noget oksekød på menuen. Begrundelsen var, at de lige for tiden ikke havde en aftale med en halal-leverandør! Say what? Det er simpelthen sådan, det er blevet i Albertslund. Nu skal alt pludselig være halal, fordi hele byen så småt er ved at være blevet overtaget af indvandrere. Det er jo sindssygt.
Derudover fandt vi efterfølgende ud af, at de havde taget 160 kr. for en enkelt kande vand. Vi var fire, der spiste. Det vil sige, at det er 40 kr. pr. person for lidt vand. Hvad foregår der?
Vi kommer ALDRIG igen, og vi var som sagt de eneste gæster denne aften, så det kunne godt tyde på, at restauranten ikke ligger der i fremtiden.

11 de noviembre de 2025

Den bedste sushi

Vi har bestilt sushi fra flying sushi mange gange. De har aldrig skuffet. Vi har spist sushi overalt i storkøbenhavn og vi har ikke fået bedre sushi noget andet sted. De fem stjerner er for den bedste sushi.
Selve restauranten ligger i Albertslund centret og passer godt ind der. Hvis man skal være diplomatisk kan man sige at der er ægte vestegns stemning.

12 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunde måtte ikke bruge toilet 🫠

Bestilte takeaway for 619 kr, kæresten afhenter og vil låne toilettet. Det måtte han ikke, det var KUN for siddende kunder 🤣😅 OBS når man tilføjer mere til indkøbskurven pålæggen pose gebyr, trods jeg fjernede den op til 6 gange. Maden var kold ved afhentning, øv en oplevelse.

4 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg betalte online hvorefter min…

Jeg betalte online hvorefter min kæreste afhentede det i butikken, hvor de igen krævede betalingen. De tog altså imod betaling to gange og beklagede ikke og gav pengene tilbage kontant. Vildt at vi måtte gøre dem opmærksomme på at de krævede betaling to gange. Noget værre snyderi.

27 de julio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Venligt personale

Venligt personale, det tager omkring 20 minutter hver bestilling at komme, måske mere. Noget af sushien er varm, det er nok sidste gang jeg spiser her. Du skal ikke komme sulten herover for det tager lang tid før maden kommer.

17 de enero de 2024

Madforgiftning

Madforgiftning af den bestilte sushi.
Vi bestilte sushi til nytårsaften, men endte med kvalme og diarre få timer efter at have spist. Jeg er glad for jeg ikke havde inviteret gæster.
De besvarer ikke mail eller messenger.

31 de diciembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sushien er fin men uhøflig medarbejder

Sushien er god efter min vurdering, men personalet kan til tider være uhøflige. Man må åbenbart ikke låne deres toilet, selvom man køber noget, og de vil ikke fortælle hvorfor. Da en kunde som købte takeaway høfligt spurgte hvad grunden var til dette, svarede medarbejderen ganske enkelt ikke.

30 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig behandling og dårlig service

Jeg bestilte noget sushi, maden var forsinket. Jeg ringede og spurgte hvornår maden ville ankomme, fordi det tog længere end det plejer. De sagde at der kunne gå en hel halv time ekstra, der gik i alt over en time for og få leveret mad. Derudover får jeg også og vide at jeg også kan lade være med og bestille hvis jeg ikke gider og vente i så lang tid. Der står ikke nogen steder hvor lang tid der kan gå, men de mener at man skal vide at det kan tage op til en time. Når maden er ankommet, forsøger jeg og fortælle ham at det tog for lang tid og gøre ham opmærksom på at der ikke står nogen steder hvad leveringstiden er på og at det ville være en god ide og skrive det på deres hjemmeside. Han er flabet og begynder og grine af situationen og fortæller mig endda at de ikke gider have mig som deres kunde længere. Det skal siges at vi har bestilt hos dem meget og alligevel får man denne behandling. Alt i alt, lad vær og bestille hos dem.

2 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kom ikke engang ind og spise

Kom ikke engang ind og spise. Adlibitum er åbenbart først fra kl 16. Står dog bare ikke på deres hjemmeside. Så blev afvist ved indgangen sammen med min datter som havde kørt hele vejen herhen. God stil...

11 de julio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik leveret ud til Sengeløse og maden…

Fik leveret ud til Sengeløse og maden kom som aftalt. Men øj hvor var det krydderet så overdrevet at man ikke kunne smage fisken. Stykkerne var kastet sammen så fisken kun dækkede halvdelen af hvert stykke. Dvs. dobbelt så meget ris som normalt pr. stykke. Kan ikke anbefales.

4 de julio de 2023

Bedste sushi til dato

Jeg er temmelig chokeret over de anmeldelser jeg ser her, efter besøget på Flying Sushi ved Stationstorvet i Albertslund.
Vi var to voksne og et barn (5 år) og kom af med 600,-

Det er den BEDSTE sushi jeg længe, hvis ikke nogensinde, har fået (og jeg har fået en del sushi de sidste 20 år, bla også i Sydkorea)
Man skulle måske ikke umiddelbart tro, at den lille restaurant, der ligger midt i et stationscenter kunne levere så god en oplevelse, men verdens bedste sushibar ligger jo også i en metro : ) Til forskel er denne dog for helt almindelige mennesker, der kommer ind fra gaden.

Servicen er måske ikke fem stjerner værd, men det var da både hurtig og smilende betjening, intet at udsætte på det.

De kører med sushi ad libitum til den favorable pris af 218,- pr. Person (ikke weekend)
Jeg valgte dog en menu, da jeg ikke kunne overskue det store udvalg.

Det var så velanrettet og indbydende og samtidig var der kælet for smagssammensætninger og æstetik. Til forskel fra mange andre sushi oplevelser, hvor jeg ofte går hjem og ender med at spise en rugbrødsmad, fordi priserne ikke har gjort det muligt at spise mig helt mæt, måtte jeg kapitulere halvvejs og bede om at få resten med hjem.

Det er en kæmpe anbefaling herfra, om at man som sushielsker ikke dømmer “bogen på sit omslag”, og går ind på den lille minimalistiske bistrolignende sushibar i Albertslund.

29 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget…

Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så grotesk som idag, jeg står med et lille barn på 7år der virkelig skal på toilettet, jeg går pænt og høfligt ind og spørger om det iorden vi lige låner deres toilet da lille manden er ved at tisse i bukserne. NEJ jeg kunne gå over i Føtex! som ligger et godt stykke væk der fra. Det resultere at min søn tisser i bukserne, og fuldstændig grædefærdig!.

Jeg fuldstændig målløs over at man kan behandle mennesker sådan!!

Jeg kommer aldrig nogensinde igen til at købe eller anbefale jer til nogen andre. Dette var simpelthen under alt kritik og noget af det værste lavpunkt man kan komme til

10 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spiste på stedet, super trist oplevelse

Trækker mine stjerner retur fra sidste år, hvor de trods alt fik 4 (google anmeldelse).

Vi har tidligere hente hos dem men også spist på stedet.
Men idag (9.4.23), var det en super trist oplevelse med den service der var til stede, eller retter manglende på det.

Ventede lang tid i mellem bestillingerne.

Derudover kræver de 42kr for et lille glas sodavand, mod 40kr for 1/2L. kildevand, og 48 kr. for et lille glas øl.
En i selskabet ønskede ikke noget at drikke, dette blev vi opkrævet 20kr ekstra for, uden at de kunne forklare hvorfor, dette er ikke oplyst hverken på hjememsiden eller brochuren, kun da vi bestilte.
Den såkaldte tjener, udstålede negativitet, man blev ikke særlig positiv ved at se/høre hende.

Maden var god. Bliver dømt ned på dyrere drikkevarer, samt servicen.

Vi alle 4 har mistet lysten til at støtte flying sushi.

kan IKKE anbefale at spise hos dem, man skal lede længe efter en så dårlig service.

9 de abril de 2023

Ikke et sted jeg vil komme igen med den opførelse

Det var godt for Ca et år siden, men nu har jeg ikke lyst til at komme tilbage.
Den dårligste service jeg nogensinde har været vidne til... Man bliver ikke budt velkommen, der bliver taget 20 kr for at man IKKE vil have noget at drikke uden en begrundelse, udover "at man skal have noget at drikke" selvom man spiser der. Desuden koster 33cl sodavand 40 kr. Vi sad og ventede i over 30 min på vores mad og der var 2 andre i restauranten. Der toiletter stank af cigaret røg hvilket ikke gjorde oplevelse bedre. Da vi skal betale og jeg spørger indtil hvorfor de tager 20 kr for at man ikke køber noget alt drikke kan hun ikke give mig et svar og taster blot beløbet ind og vender dankort automaten sur hen til mig.

Ikke et sted jeg vil komme igen med den opførelse

9 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.