Fick hjälp hela vägen till Spanien
Fick hjälp hela vägen till Spanien.
Väldigt smidigt och bra kommunikation hela vägen.

Respuesta de Flyttsmart
Flyttsmart är en kostnadsfri digital tjänst där du löser allt kring flytten och ditt nya hem – snabbt, enkelt och tryggt. Visste du att 1,3 miljoner svenskar flyttar varje år? Vi har själva upplevt hur jobbigt det kan vara att ordna allt kring flytten – och hur mycket tid och energi som krävs. Därför startade vi Flyttsmart. Med vår unika bakgrund från underhållnings-, service- och bostadsbranschen har vi tagit fram en unik tjänst, som skapar värde åt både användare och samarbetspartners.
Sankt Eriksterrassen 72B, 112 34 , Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Fick hjälp hela vägen till Spanien.
Väldigt smidigt och bra kommunikation hela vägen.

Respuesta de Flyttsmart
Använt Flyttsmart vid mina två senaste privata flyttar, samt en gång när företaget flyttade kontor.
Deras samarbetspartners känns seriösa och ordentliga. Bokade flytthjälp och städ, gick galant, trevlig personal båda gångerna.
De hjälpte även till med flytt av bredband/tv och adressändring.
Väldigt smidig tjänst!

Respuesta de Flyttsmart
Pålitliga, snabba med återkoppling och levererade ett väl utfört arbete. Rekommenderas varmt! 👍

Respuesta de Flyttsmart
Snabb och smidig lösning på alla mina problem vid flytt! Kan varmt rekommendera Flyttsmart !

Respuesta de Flyttsmart
Jag är otroligt nöjd med Flyttsmart! De hjälpte mig med både flyttstädning, själva flytten och dessutom flytten av elavtal och allt gick verkligen hur smidigt som helst.
Hela processen kändes enkel och välorganiserad från början till slut. Personalen var professionell, trevlig och väldigt hjälpsam.
Så nöjd! Tack!

Respuesta de Flyttsmart
Man vill inte få överraskande pris påslag efter att flytten är klar. Kan tyvärr inte rekommendera detta företag som inte ens gjorde ett försök att möta vår besvikelse. Mycket dålig kundvård.

Respuesta de Flyttsmart
Más información sobre otros tipos de reseñas.