FoodCo Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har boet i Spanien i 11 år og er vant til at købe mine varer hos lokale landmænd og høj kvalitet. Fik et chok da jeg i april 2015 flyttede til Danmark. Vand i kylling for at det skulle se større u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik leveret nogle suveræne prime rib-eyes til ingen penge. Syndt at i lukker for levering med post, men kan godt forstå jeres valg ikke at samarbejde med PostNord mere. Hvis i får en anden god leverin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service, hurtig og rettidig levering, og ikke mindst en fantastisk kvalitet af kød

Información sobre la empresa

1. Carnicería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos FoodCo går vi op i at sælge kvalitetskød til favorable priser. På vores adresse i Tune tæt ved Roskilde har vi egen opskærring og topmoderne køle- og frysefaciliteter. Vi køber stort ind og har gode aftaler med de bedste leverandører og gårde i Danmark. Så hvis du også er villig til at købe stort ind, så lover vi dig favorable priser hele tiden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sikker levering

Jeg var lidt skeptisk ved at skulle have leveret kølevarer via post Danmark, men mine varer ankom i flamingo kasse med frost elementer og alt var koldt og lige til at pakke ud.. Jeg har ikke smagt på varerne endnu, men har pakket ud og lagt i fryseren og der var kun frisk duft af kød... Kan varmt anbefales og jeg vil helt sikkert handle igen når jeg skal holde fest..

16 de junio de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let, overskueligt og lækkert kød.

God side med et stort og overskueligt udvalg af lækkert kød. Prismæssigt på linie med andre leverandører, men stadigvæk billigt. Det bestilte kød, var af en rigtig god kvalitet og smagte herligt - Så hjælper det også at de ligger lige rundt hjørnet, så man kan afhente, når man er sent ude. Ikke sidste gang der bestilles der, når der skal festes.

14 de junio de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt tilfreds

Jeg syntes det har været en god oplevelse at handle hos Foodco. Hurtig levering. Lækkert, friskt og smagfuldt kød. Eneste minus var, at kødet ikke er pakket klar til fryser i poser.

9 de junio de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Madvarer modtaget på sidste anvendelsesdato

Jeg ville egentlig foretrække, at nøjes med den mail, som jeg sendte til jer da jeg modtog mine tolv frosne kyllinger - men nu får I den så også lige her.
OK forsendelse og levering! Kyllingerne var produceret i sommeren 2015 og var mærket med sidste anvendelsesdato den 3. juni 2016, som netop var den dag jeg modtog dem. Jeg synes ikke det er OK, og det har betydning for hvordan jeg vælger at bruge dem. Jeg havde forventet mere friske varer, frosne men friske. Næste gang jeg handler hos jer vil jeg forhøre mig om holdbarheden inden jeg afgiver ordren. Men ellers er det et godt koncept, som jeg ønsker jer held og lykke med!

7 de junio de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super kvalitet og levering

Vi har nu handlet hos Foodco adskillige gange og hver gang er både kødkvalitet og levering bare i orden. Det eneste man kan bemærke er, at betalingen trækkes før varerne er afsendt, hvilket ikke er tilladt ved nethandel i Danmark. Foodco bør forbedre dette, men i forhold til det produkt man køber betyder det jo intet, det er blot en juridisk og forbrugermæssig detalje.

12 de mayo de 2016

Gode priser..

..Og god leveringstid.
Varerne er pakket godt, med fryselementer, så kødet holder sig koldt, hvis man ikke er hjemme når pakken kommer

12 de abril de 2016

Perfekt.

Jeg er meget tilfreds med Foodco, blev informeret hele tiden hvor lang min bestilling var, varene kom hurtig.

17 de marzo de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.