Naar aanleiding van diverse vragen en een duidelijk antwoord hebben we de nodige materiaal aangeschaft.en later hebben we de montage handleiding uit geprint om stap voor stap de montage te gaan doen.m... Ver más
Glazenwand snel geleverd en zoals verwacht heel mooi. Netjes geleverd door 2 personen en veilig weggezet. Wij zijn heel blij met onze glazen schuifwand!
Sehr freundliche und informative Beratung, telefonisch wie per Email , immer mit dem Ziel, dem Kunden optimal zu unterstützen. Die Abholung vor Ort im Lager Oostrum war sehr einfach, mir wurde der G... Ver más
Información sobre la empresa
- Constructor de porches y pérgolas
- Proveedor de toldos y carpas
- Constructor de plataformas y terrazas
- Tienda de puertas
- Proveedor de cabañas y edificaciones de jardín
- Tienda para la reforma del hogar
Acerca de ForaVida®
Escrito por la empresa
Bij ForaVida draait alles om tevreden klanten. We hebben al heel wat mensen blij gemaakt met onze producten en services. We zijn er trots op dat we keer op keer goede beoordelingen ontvangen en daar doen we dan ook alles voor!
Het is ons doel om jou nóg meer te laten genieten van het comfort van je tuin. Dat doen we door altijd voor je klaar te staan en door topkwaliteit terrasoverkappingen en glazen schuifwanden te leveren tegen een betaalbare prijs. Zo omarmen we samen het buitenleven.
- Topkwaliteit voor de laagst mogelijke prijs
- Klantenservice bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
- Showroom voor gratis advies
- Showroom 7 dagen per week geopend
Je kunt bij ons terecht om al onze terrasoverkappingen en glazen schuifwanden rustig te bekijken. Kom je er niet helemaal uit? Onze verkoopmedewerkers voorzien je op afspraak van gratis advies en helpen je met het kiezen van de perfecte buitenruimte.
Nijmeegseweg 2D, 5916 PT, Venlo, Holanda
- 085-1306419
- info@foravida.com
- www.foravida.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
netjes geleverd ,mooi materiaal en…
netjes geleverd ,mooi materiaal en aardige mensen.
hulpvaardige mensen
hulpvaardige mensen, een mooi product, alleen de aflevering van het glas kan beter, meer beschermt afleveren.
Snelle en keurige aflevering
Fijn dat j zelf de bezorgdag kan…
Fijn dat je zelf de bezorgdag kan selecteren. Bezorgers dachten heel goed mee en waren bereid om de onderdelen op de beste plaats weg te zetten. Schuifpui ziet er mooi uit.
Goeie prijs, goeie service
Goeie prijs, goeie levering , ziet er goed uit, moet het nog wel monteren
Je krijgt eerlijk en heldere adviezen.
Je krijgt eerlijk en heldere adviezen.
Levering van glasplaten zonder speciale pallet is niet veilig.
Bij ForaVida is klant Koning
Goed advies tijdens aankoop. En bij een retour heeft ForaVida zeer klantgericht gehandeld. Waarvoor dank!
Glazenwand snel geleverd en zoals…
Wij zijn heel blij met onze glazen schuifwand!
Duidelijke website
Duidelijke website
Prijs kwaliteit verhouding goed
Duidelijk in wanneer levering plaatsvindt
Totaalplaatje klopt
Goed advies in de showroom, snelle levering en eenvoudig te plaatsen.
Kortom alles was top!
Een zeer goede webshop ervaring
Een zeer goede webshop ervaring. Bij iedere vraag uitgebreid antwoord van Vera, de robot. We vonden dat er bijna een echt mens de vragen beantwoorde, maar daar was ze veel te snel en uitgebreid voor. Ook gaf ze tips.
In de winkel goed geholpen. En de chauffeur en chauffeur waren zeer behulpzaam en correct. We moeten de overkapping nog plaatsen, maar daar hebben we inmiddels een goed gevoel over.
Juiste levering mooi op tijd…
Juiste levering mooi op tijd ,vriendelijk personeel,
Goede communicatie over de bezorging.
Goede communicatie over de bezorging.
Artikelen netjes verpakt.
Goede prijs kwaliteit.
Más información sobre otros tipos de reseñas.