Fort Resort Beemster Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn verblijf in Hotel en wellness. Mooie grote kamer met veel voorzieningen. Enige minpunt was de flinke kuil in het midden van het bed (kamer 4) matras is aan vervanging toe. Na gebruik van de dou... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de bienestar

Escrito por la empresa

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren. Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

390 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 44% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

219 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heerlijke sauna

Heerlijke sauna. Niet te groot en massaal. Mooi opgesteld en ingericht. Fijn restaurant met goede keuken. Wij hadden een overnachting vanwege ons huwelijk. We hebben genoten van een fantastisch arrangement. Sauna restaurant is goed. Maar diner arrangement bij poterne buiten het saunadeel was echt heerlijk.

1 de mayo de 2026

Een heerlijke ervaring

Een heerlijke ervaring zowel qua Welness, behandeling en culinair.
We hebben enorm genoten.
Hotelkamer al klaar bij aankomst in de ochtend. Dat was superfijn.
Vriendelijk en behulpzaam personeel

3 de julio de 2026

Een dikke 10!

Zowel de locatie als het eten was super! Wij hadden de kamer eiland Balie. Geweldige beleving en zeker een aanrader. Ze gaan nu bouwen om nog meer faciliteiten te kunnen bieden aan de gasten. Wat ons heel erg is opgevallen, was het personeel. Allemaal even vriendelijk. Zowel bij de receptie als het bedienend personeel. Vreemd eigenlijk dat je dit tegenwoordig opvalt.

Een dikke 10!!!
Ga zo door Fort Resort Beemster.

28 de junio de 2026

Ik kom heel graag bij Fort Beemster

Ik kom heel graag bij Fort Beemster. Het is een erg fijne wellness. Niet al te groot, er wordt rekening gehouden met een maximaal aantal bezoekers zodat het niet overvol is zoals bij veel andere spa's wel het geval is. De service is goed, de mensen ontzettend vriendelijk en van alle spa's waar ik tot nu toe ben geweest, hebben ze de beste behandelingen. De behandelaars stellen zich netjes voor en bespreken vooraf wat ze allemaal gaan doen, echt heel fijn. Ik kijk nu alweer uit naar het volgende bezoek

13 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne dag gehad met vriendinnen

Fijne dag gehad met vriendinnen, heerlijke spa, heerlijke massages. Communicatie is niet het sterkste punt van Fort Beemster, meerdere malen moeten mailen over tijden etc. Er was ons niet verteld dat we van te voren hadden moeten aangeven bij de receptie dat we de consumpties apart wilden afrekenen, waarom kregen we dan alledrie een bandje? Één dame in de bediening was niet heel vriendelijk, alsof we teveel waren voor haar.
Een van ons wilde een glaasje water bij de koffie, dit was niet mogelijk, wel mogelijk om een fles water te kopen, 1 schijfje sinaasappel in de gemberthee moest ook afgerekend worden, Toen we de uiteindelijke rekening kregen waren er drie flesjes water in rekening gebracht i.p.v. twee. Juist om deze kleine dingetjes zou ik niet meer terug gaan, er zijn genoeg andere plekken om naar toe te gaan.

15 de junio de 2026

Comfort en historisch

Prachtige locatie, bijzonder hotel waar het heerlijk toeven is en de Nederlandse historie levend is gehouden op een prachtige wijze.
Zo comfortabel : top geslapen , heerlijk ontbeten. Prima locatie voor gezellige feesten! Het wellness programma heb ik nog niet eens gevolgd maar dat moet geweldig zijn hoorde ik van vrienden.

13 de junio de 2026

Nachtje op Klein Bali

Wij verbleven een nachtje op Klein Bali in de bijhorende suite. Dit was een trouwcadeau. Het was geweldig. Wat een luxe! Prachtige plek met een heerlijke eigen buitenbad. Er was wel even onduidelijkheid over wat onder het arrangement viel, aangezien het om een cadeaubon van 3 jaar geleden ging (prijzen waren ondertussen verhoogd). Maar dit werd prima oplost. De ontspanningsmassage is ook heerlijk!

(Momenteel wordt er verbouwd. Dat is goed om te weten. Wij hebben er niks van gehoord, maar het buitenterrein ligt nu wel deels open en bevat hekken.)

12 de junio de 2026

Unieke sauna

Sauna complex is op een unieke locatie met een diversiteit aan sauna,s en baden. Ook de horeca is van prima kwaliteit.
De hotelkamer was erg goed en van lles voorzien.
Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen

10 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn verblijf in Hotel en wellness

Fijn verblijf in Hotel en wellness.
Mooie grote kamer met veel voorzieningen. Enige minpunt was de flinke kuil in het midden van het bed (kamer 4) matras is aan vervanging toe. Na gebruik van de douche blijft de afzuiging een paar uur draaien, wat de slaap verstoorde. Erg mooi wellness complex. Super aardig personeel en heerlijk eten. Heel uitgebreid ontbijt buffet met een extra gerecht dat je kunt kiezen dat ze voor je maken. Komen zeker snel een keer terug

7 de junio de 2026

Verblijf in resort

Het verblijf en ambiance was prima. Eten ook. Fort was ook erg leuk en geheel mooi gedaan.

Helaas was het een kado, voor iemand. Vooraf besproken, creditcardgegevens gegeven en toch krijgt de ontvanger van het kado de rekening. Niet goed gegaan, erg jammer. Meer alert zijn op dit soort dingen.

6 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voorlopig niet meer heen

Wij genieten altijd enorm bij Fort Beemster. Afgelopen keer toch wat minder. Het geforceerde kiezen van een fooi optie bij het afrekenen voelt voor ons niet oke. Het zit niet in de mens om snel Nee te zeggen op een fooi als je een fijne dag hebt gehad maar omdat ze EN een percentage rekenen over je eten/drinken (wat al niet goedkoop is!!! Smoothie voor bijna 8 euro), EN nog eens over de entree vind ik misselijkmakend. 5% fooi is nog steeds ruim een tientje en waar gaat dat geld heen dan? Naar de medewerkers? of naar die verbouwing die plaatsvind waardoor er veel minder ruimte is om te zonnen en overlast. Tevens vind ik het schandalig dat er mensen een hele dag een bedje claimen en vervolgens de hele dag alle saunas afgaan. Wij wilden heel graag even ontspannen maar bedjes waren de hele dag bezet door handdoeken. Ik keek er ontzettend naar uit om een weekendje te boeken daar zodra het vakantiegeld binnen was maar wij wijken toch uit naar een andere wellness en komen hier voorlopig niet meer helaas.

25 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je voelt je echt even speciaal ❤️

Omdat wij in Fort Beemster zijn getrouwd, komen wij hier elk jaar op onze trouwdag weer terug. Wij blijven dan een nachtje slapen en gaan naar de sauna. Het personeel gaat daar super attent mee om! Als we onze kamer binnenkomen staan er kaarsjes aan en liggen er rozenblaadjes op oa het bed. Ook staat het bad voor ons klaar samen met een fles bubbels en heerlijke bonbons. Wat het echt afmaakt is het handgeschreven kaartje speciaal voor ons op onze trouwdag. Het personeel van Fort Beemster legt ons altijd enorm in de watten vanaf onze aankomst tot aan ons vertrek! Alles is altijd tot in de puntjes geregeld van de kamer tot aan het eten en drinken en ook de sauna blijft bij Fort Beemster toch wel onze favoriet!

2 de junio de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.