Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette sted kan desværre slet ikke anbefales, Personalet var meget lidt imødekommende. Den pony vi lejede ville ikke gå og ville hele tiden tilbage til stalden, så vi endte med at levere hesten tilb... Ver más

3,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ville længe prøve dette sted

Ville længe prøve dette sted. Da vi var deroppe blev vi hurtigt mødt op af personalet og fik 2 heste til vores børn men det føltes som om hestene hellere ville hjem end at gå en tur, og den ene af hestene vi fik ville slet slet ikke gå. Da vi snakkede med personalet nævnte de også at hesten ikke have "hestesko" på så det er nok derfor den ikke ville gå? Så kunne man idet mindste give en anden hest eller tilbyde penge retur, eftersom vi kun var ude i 10-12 minutter med den, og havde betalt for 30min. Da vi så aflevere den sidste hest tilbage efter cirkq 20-22min og nævnte de havde været lidt problematiske, sagde de bare "nåh okay", og ikke andet. Det er lidt en pengefælde synes jeg uden den store oplevelse.

2 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min søn på 4 år skulle ud og ride for…

Min søn på 4 år skulle ud og ride for første gang, det var en drøm for ham, da jeg (hans mor) er gammel ride pige. Desværre havde han en dårlig oplevelse hos fortunes pony ridning. Vi kom sidst på dagen, hestene var trætte og uoplagte. Den første hest vi fik smed næsten min søn af, den næste nægtede at gå. Der var intet hjælp at hente hos personalet, og de var rigtig sure faktisk. Synd for hestene, og rigtig ærgerligt min søn havde denne oplevelse.
Jeg har lovet ham vi finder et ordentligt sted næste gang.

11 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En uforglemmelig oplevelse på Fortunens Ponycenter: Hjertevarme ryttere hjalp os med at overvinde frygten for heste

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Fortunens Ponycenter, og jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der ønsker at komme ud og ride på smukke heste i et trygt og venligt miljø. Jeg havde booket en time til yde og ride, og min mor, der normalt er bange for heste, var også med på turen. Vi blev mødt af nogle af de mest dedikerede og professionelle unge ryttere, jeg nogensinde har mødt.

Fra det øjeblik vi ankom, gjorde personalet en ekstraordinær indsats for at hjælpe os med at føle os velkomne og trygge. De tog sig tid til at forklare os, hvordan man sidder korrekt på hesten, hvordan man styrer hesten og hvordan man giver hesten kommandoer. Selvom min mor var nervøs for at ride, var de unge ryttere meget tålmodige og støttende, og de hjalp hende med at overvinde sin frygt og nyde turen.

Hestene var smukke og velplejede, og de var alle meget rolige og lydhøre overfor rytternes kommandoer. Under vores tur fik vi mulighed for at nyde den smukke natur og udsigten omkring centeret, og det var en fantastisk måde at komme ud og opleve naturen på.

Alt i alt var vores oplevelse på Fortunens Ponycenter virkelig fantastisk. Personalet var utrolig venligt og professionelt, hestene var smukke og velplejede, og miljøet var trygt og venligt. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der ønsker at opleve glæden ved at ride på heste, og jeg vil helt sikkert vende tilbage igen. Tak til alle på Fortunens Ponycenter for en fantastisk oplevelse!

13 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en skøn tur med Fortunens heste!

Min datter og jeg rider ofte i skoven på Fortunens heste; vi nyder det i høj grad og får god hjælp og vejledning af de søde og kompetente medarbejdere. De er supergode til at vurdere hvilken hest, der passer til rytteren og til at afpasse om der skal galloperes eller traves. Vi føler os altid trygge og godt behandlet. Kan varmt anbefale Fortunen! Dejlig tur i dag med kik til en stor flok rådyr!

6 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastik oplevelse og dygtig…

Fantastik oplevelse og dygtig personale! Min veninder og jeg fik fornøjelsen af instruktøren Patrick, som var professionel og gav os en god oplevelse, helt klart noget vil anbefale til andre. 10/10

5 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har været på Fortunens heste center…

Har været på Fortunens heste center mange gange, er seæv proff stutteriejer, ig gar arbejdet med heste i mange år.
Troede det ville blive bedre efter Larsen ikke havde det mere, der var de så udsultede, og blev brugt derude ,istedet for st blive kørt til slagteren, det var rent dyrplageri.
Rideturene endte tit medxat folk faldt af.
Men ikke den store forskel i dag, desværre.
Mange af Hestene er så ringe at de burde være slagtet for længst, de bider, vil ikke gå, eller trækker afsted med folk, de er så livstrætte.
Til deres forsvar skal der siges, at det er uproff familier der skal håndtere dem, og det er ikke muligt, da mange af hestene ikke lader sig håndtere, hvis du ikke ved noget om heste
Der sidder en flok piger, der heller ikke har meget styr på det.
Stedet kunne blive godt, hvis man købte ordentlige heste, skiftede dem ud regelmæssigt, når man kunne fornemme de var trætte, og alle fik en lang sommerferie.
Stedet burde tilses af veterinærene, og køres af en proff voksen.
Lidt underligt at stedet har så dårlige anmeldelser her, men gode på Face Book.
Ser man på FB ser det hele jo fantastisk idyllisk ud, men virkeligheden tegner et noget andet billede

8 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Personale slet ikke forstående eller servicemindet!!

Det var den mest kaotiske og stressende oplevelse jeg nogensinde har været med til!
Det er levende dyr vi står med og personalet havde kun travlt med at få betaling og få os afsted ud på hesten

Og trods jeg oplyste flere gange, at min veninde var meget nervøs, så fik jeg ikke lov til at hjælpe hende.
På hjemmesiden skriver de at man får "tips og tricks" hvis man er ny..
DET GØR MAN IKKE!!! min veninde blev sat op på hesten og fik afvide hun skulle hive i tøjlerne hvis den gik..

Derudover så overhørte jeg en ansat sige ordret til en pige på 9-10 år "du skal ikke kalde på din mor, om lidt er vi ude i skoven og så kan din mor ikke hjælpe dig" og efterfølgende " du holder også helt forkert på tøjlerne, selvom jeg lige har vist dig hvordan du skal gøre" (i en meget tarvelig tone og fuldstændig uforstående overfor denne her pige var meget nervøs)

Heldigvis kom der en meget sød dame der havde sin hest på stedet og skridtede en tur med os i skoven og vejledte os hele vejen. "Tak til Mette" :)

Vi kommer ikke tilbage hertil!!!!!!

23 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og ærgerlig pony

Dette sted kan desværre slet ikke anbefales,
Personalet var meget lidt imødekommende. Den pony vi lejede ville ikke gå og ville hele tiden tilbage til stalden, så vi endte med at levere hesten tilbage længe før tid. Ponyen bed desuden min datter.
Der var ingen hjælp at hente personalet.

13 de abril de 2022

Dårlig oplevelse

Min veninde og jeg ville bare have en hyggelig tur og får så uddelt heste, hesten jeg får hoster som en sindssyg og da vi kommer afsted på tur, bliver den ved med at hoste og bukker og virker som om den har ubehag! Den smider mig af og får så afvide jeg bare skal holde hovedet oppe på den, hvilket jeg gjorde, men jeg har heller ikke lyst til at hive i den når den hoster, så den smider mig af igen, krævede en tur med ambulance.. jeg er super skuffet ift at det virkede som om hesten faktisk havde ondt og havde spændinger osv, så klart ik en anbefaling her fra

28 de febrero de 2022

Ufattelig surt personale

Ufattelig surt personale. Man får ingen hjælp af nogen art. Kan man ikke klare sig selv og har man ingen erfaring med heste så skal man bestemt ikke ta derud.
Hestene virker fuldstændig udbrændte, gad ikke gå, en var halt og en anden havde en stor byld i hovedet.
Utroligt at ejeren af ponycentret ikke griber ind med alle de dårlige anmeldelser. Det er virkelig synd for ponyerne.

6 de agosto de 2019

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse!
Vi var til ølstafet på hesteryg for knap 2 uger siden. Vi fik 3 heste hvilket var helt ok.
Vi skulle ned på en ridebane, hvor alt var helt sumpet og vi blev våde til anklerne..
Hestene var ikke oplagte og virkede meget trætte efter at have været i gang en hel dag..
Det der var mest skuffende!!!
Den ene hest lagde jeg ned med rytteren på ryggen! Det kunne have gået så roligt galt, hvis hun ikke nåede at komme af. Til dyb skuffelse siger medarbejderen, at det var noget den gjorde tit!! Tilmed var den halt på det ene bagben.
Den anden hest var så udmattet og træt at man ikke en gang kunne få den i trav. Selv jeg kunne næsten ikke, og har redet i 20 år. Den var gammel og havde ingen tænder i munden.
Den tredje hest havde et kæmpe dybt sår lige ved pandebåndet, som jeg kun opdagede fordi at pandebåndet sad alt for langt nede. Det var ca 0,5-1 cm dybt og det var ikke blevet renset!

Vi stoppede en halv time før tid, fordi ingen af hestene kunne rides mere - vi betalte 2400 kr for under en halv time..

En utrolig dårlig oplevelse og jeg vil fraråde ALLE at tage herned. Det er slet ikke på dyrenes præmisser og det første kvinden snakkede om da vi mødte hende, var hvordan vi ville betale.
Kan ikke siges med ord den skuffelse det var

16 de julio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt dårlig og uprofessionel…

Ekstremt dårlig og uprofessionel service! Min lillebror på 12 år skulle ride for første gang, men der var intet hjælp at hente fra personalet, hverken til at finde hjelm eller den rette hest til en ny begynder. Det var en varm dag, og hesten havde været igang i flere timer, den virkede træt, uoplagt og havde fået et sår ved mulen der generede. Det endte med at hesten satte i trav og forsøgte at smide min lillebror af, mens jeg af alt kraft forsøgte at holde den og fik slidsår i hånden, (ellers var han blevet smidt af!). Hesten virkede dehydreret og udmattet, og vi måtte tilkalde personalet. Da jeg påpegede over for personalet (som skulle til at give hesten skylden) at det er deres ansvar at hestene har det godt, er oplagte, får pauser og vand og passer til rytteren, blev vi overfuset og skældt ud på en meget flabet og primitiv facon. Selv om turen mildest talt var mislykket og stoppede efter 5 min, fik vi ikke tilbudt at få vores penge retur eller nogen form for kompensation eller beklagelser.

10 de julio de 2019

Gik, inden vi fik redet

Vi var to voksne, der ikke havde prøvet at ride før. Havde bestilt tid og forventede lidt service og vejledning. Der var imidlertid ingen, der tog imod os, alt personalet stod på et tidspunkt og snakkede sammen, og henvendelser blev nedladende besvaret. Vi endte med at gå uden at have prøvet at ride, da arrogancen fra personalets side blev for voldsom. I øvrigt kunne jeg fristes til at stille spørgsmålstegn ved sikkerheden; vi blev bare peget i retning af et sted, hvor der skulle være ridehjelme, og da jeg bad om yderligere hjælp, fik jeg et flabet svar om, at det var det samme som cykelhjelme og alle andre slags hjelme. Er det ikke vigtigt, at hjelmen passer - især når man aldrig har redet før?
Meget skuffende oplevelse.

6 de agosto de 2018
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God tur, kedeligt personale

Var heldig med hestene, min kæreste og jeg fik en god ridetur. Personalet er dog noget uoplagt og virker opgivende. Kommer man som en der aldrig har redet skal man selv spørge hvordan man gør da der ikke rigtig bliver givet en ordentlig instruktion.

28 de julio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg rider ofte på Fortunen Ponycenter …

Jeg rider ofte på Fortunen Ponycenter og elsker mine rideture. Stedet ligger fantastisk lige ud til Dyrehaven, hvilket betyder, at man straks er i skoven, når man starter på sin ridetur. Hestene er meget forskellige, nogle meget energiske, nogle mere rolige og også nogle noget stædige. De forskellige guide er søde og hjælpsomme. Ser frem til den næste tur :)

19 de julio de 2017

Hyggelig og God ridetur

Jeg var på ridetur i oktober eller novmber i 2015. Jeg havde en god oplevelse. Jeg var ude at ride med en rigtig sød guide, to andre erfarne rytter og 5-6 mænd, som aldrig havde siddet på en hest før. Guiden var meget hjælpsom og havde styr på alt. Efter lidt skridt og trav, fik vi, der var erfarne, lov til at galoppere op og ned ad bakker, mens guiden og de andre skridtede. Efter vi havde galopperet mødtes vi med de andre ved det mødested vi havde aftalt. Det var en fantastisk oplevelse og jeg skal helt klart prøve det igen.

15 de enero de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.