Frederiksbjerg El Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag haft besøg af Hans Foged - en ubetinget fornøjelse. Hans fiksede naturligvis vandtilførsels problemet med vores Miele opvaskemadkine, skarpt og hurtigt. Derudover var Hans bare top godt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hans er jo bare helt fantastisk. Han kæmpede virkeligt med min opvaskemaskine, og han fik den reddet og samtidigt er han bare super behagelig og fuld af gode råd til at forlænge holdbarheden på den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik besøg af Hans fra Frederiksberg EL service og det tog ikke Hans mange minutter at nå ind til sagens kerne. Fik gode råd om hvordan jeg skal holde min opvaske- og vaskemaskine fri for kalk. Så rin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og stor hjælp med at identificere fejlen på mit køleskab og fryser. Hans gik en ekstra mile for at finde en midlertidig løsning, nu når varmemesteren er ude af kontoret. Sætter stor pris p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electricista
  2. Servicio de instalaciones eléctricas
  3. Servicio de reparación de lavadoras y secadoras

Escrito por la empresa

Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for el og reparation af den gamle boligmasse. Installation af datainstallationer, teleinstallationer og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

114 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Frederiksbjerg El / Hans fiksede

Havde besøg af Hans der kom og fiksede en kondenstørretumbler. Pumpen var stoppet, og det blev klaret lynhurtigt. Han kom morgenen efter vi havde ringet.
Oven i den service, fik vi en masse nyttige råd og tips til vedligeholdelse af pleje af vaskemaskine og opvasker.
Meget behageligt besøg, og varmeste anbefalinger herfra.

13 de enero de 2026

Rigtig god service

Rigtig god oplevelse med aarhushvidevareservice.dk (Frederiksbjerg El). Det var nemt at booke online, og jeg fik endda opfølgning dagen efter besøget.

Servicen var virkelig god: imødekommende, professionel og effektiv. Teknikeren (Hans) fandt hurtigt problemet med min opvaskemaskine og fik det løst. Derudover tog han sig tid til at give nogle virkelig gode og brugbare råd til vedligeholdelse – ikke kun af opvaskemaskinen, men også af min vaskemaskine.

Det er anden gang, jeg bruger denne virksomhed (sidste gang for ca. 1,5 år siden), og begge gange har servicen været på samme høje niveau. Kan klart anbefales.

13 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og gode råd fra Hans

Vi havde besøg af Hans, som hurtigt identificerede og afhjælp problemet med vores opvaskemaskine. Samtidig fik vi også nogle råd med vejen og en hyggelig snak om løst og fast. De varmeste anbefalinger herfra til Frederiksberg El og ikke mindst Hans 👍

12 de enero de 2026

Frederiksbjerg El - fantastisk service

Hans fra Frederiksbjerg El leverede en fantastisk service da min vaskemaskine pludselig lækkede vand. Ud over at spare mig for en dyr reparation fik jeg guide til hvordan jeg skal vedligeholde både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, hvilket er virkelig værdsat. Hans får 5 stjerner herfra

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Ved første øjekast så opvaskemaskinen ud til at være “død”, men Hans gav ikke op og lykkedes i sidste ende med at reparere den👌 Han kom også med en masse gode råd til at få maskinen til at holde længere. Super god service, vi vender bestemt tilbage.

6 de enero de 2026

Ærlige Hans

Vi har lige haft besøg af Hans fra Frederiksbjerg El.
Det var ikke blot redningsmanden for vores vaskemaskine, det var også et hudløst ærligt og lærerigt besøg, som gerne skulle forlænge levetiden på vores maskine.
Derudover nåede vi også nogle hurtige og gode råd ift. vedligeholdelse og rengøring af vores opvaskemaskine.

Vi siger tak for god og professionel hjælp af Hans.

2 de enero de 2026

Fantastisk service

Min vaskemaskine ville ikke pumpe vand ud og så lige op til jul. Fik hurtigt en aftale og Hans kom ud og fik den fikset og gav en masse tips både til vaskemaskine og opvaskemaskine. Virkelig god service og meget venlige og hjælpsomme, kæmpe anbefaling herfra. Ringer klart en anden gang.

22 de diciembre de 2025

Kære Hans fra Frederiksbjerg el

Kære Hans fra Frederiksbjerg el,
Utrolig god, effektiv og samtidig også personlig og hyggelig service! Gjorde det han skulle og kom med et fantastisk humør, som gjorde min dag en del bedre.
Vil anbefale Hans igen og igen - god jul!

19 de diciembre de 2025

Kompetent

Venlig, hurtig, kompetent.
Meget meget venlig.
Kan varmt anbefale Hans. Vær god ved ham så han bliver i jobbet

9 de diciembre de 2025

Kan varmt anbefales

Jeg blev hjulpet af Hans, som var både dygtig og utrolig venlig. Han reparerede min vaskemaskine hurtigt og grundigt og gav mig endda et par gode råd til, hvordan jeg kan passe på mine hvidevarer.

8 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke et hyggeligt besøg jeg havde af…

Sikke et hyggeligt besøg jeg havde af Hans. Han fandt hurtig fejlen på vores opvasker og kom med en masse gode og brugbare råd. Kan helt klar anbefale Frederiksberg el og Hans ikke mindst.

4 de diciembre de 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Vi havde besøg til montering af vores vaskemaskine, og det var en virkelig god oplevelse. Super venlig, punktlig og professionel – arbejdet blev udført hurtigt og grundigt, og der blev taget sig tid til at sikre, at alt fungerede perfekt, inden han gik.
Vi følte os i trygge hænder hele vejen og kan kun give de varmeste anbefalinger herfra. Tusind tak for hjælpen til Hans! 😊

1 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig, godt og til den aftalte pris!

Det har været en fornøjelse at have Frederiksbjerg el til at hjælpe os med at skifte vores 70 år gamle eltavle ud plus lidt andet.
De var meget behjælpelige i forbindelse med afklaringen af hvad der skulle laves, og udførelsen skete som aftalt.
Elektrikeren der kom ud var dygtig og imødekommende og sammen fandt vi løsningen på vores udfordring.
En “fejl” som skyldes manglende besked fra vores side af var alt der skete.
Prisen matchede overslaget, og det endte billigere end forventet.
Så en klar anbefaling her fra.

27 de octubre de 2025

Hurtig og professionel

Tekniker Hans fandt hurtigt ud af hvad min vaskemaskine fejlede og fandt en løsning på det. Hurtig, erfaren og professionelt hjælp. Kan anbefales 👍🏽

14 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.