Vi holdt 18års fødselsdag/fest. Musikken fungerede bare og der var pænt og rent. Simon svarer hurtigt og er en rigtig flink fyr. Skønt med gårdhave. Topkarakterer herfra 😎
Consulta las opiniones de los clientes
Super godt festlokale! Lokalet er meget velegnet til at holde fest, med alt fra lys, musik anlæg, service og kroge til pynt. Inden leje af lokalet, fik jeg en grundig gennemgang af lokalets features,... Ver más
Información sobre la empresa
- Salón de actos
- Sala de juntas
- Servicio de alquiler de locales para conferencias y reuniones
- Recinto para eventos
- Salón de bodas
Escrito por la empresa
Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til møder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.
Información de contacto
Virkelig pænt og rent.
Simon svarer hurtigt og er en rigtig flink fyr.
Skønt med gårdhave.
Topkarakterer herfra 😎
Perfekt lokale
Vi lejede lokalet til en 18-års fødselsdag, og det var helt perfekt! Der var god plads til både dans og hygge og det var nemt at komme til og fra. Musikanlægget var virkelig i top! Alt i alt en rigtig god oplevelse – klart et sted vi vil anbefale til festlige arrangementer!
Super godt festlokale!
Super godt festlokale!
Lokalet er meget velegnet til at holde fest, med alt fra lys, musik anlæg, service og kroge til pynt. Inden leje af lokalet, fik jeg en grundig gennemgang af lokalets features, samt forklaring af de forventninger der var til brug og oprydning.
100%
Nemt, ukompliceret, reelt, super imødekommende og venligt.. kan 100% anbefale dette sted!
Super lokale
Rigtig fint lokale med alt tilhørende elektronik, musik, lysanlæg, overhead. Lette borde at flytte rundt på og rigtig gode stole at sidde på. Ok køkken, men ikke så meget bordplads. God kaffemaskine. Udlejer er virkelig behagelig og hurtig til kontakt👍🏻 kan varmt anbefale det😊
Super fint lokale til fest
Super fint lokale til fest
Meget professional personale og nemt at bruge de forskellige faciliteter i lokalet med gode vejledninger. Fedt at der er alt man skal bruge fra lyd til lys.
Gennemført forlovelse
Jeg holdte min forlovelse hos Frie Selskabslokaler. Først og fremmest stor tak til Simon, som virkelig er et rart menneske.
Dernæst spillede lokalet bare tip top, med lys og lydanlæg, plads til dansegulv mm. Alle gæsterne var så tilfredse med det hele!
Super fint lokale til 18 års…
Super fint lokale til 18 års ungdomsfest og fin reservation og udlejning fra Simons side :-). Alt klappede perfekt - tak!
Super fint lokale
Super fint lokale til min 30-års fødselsdag. Vi var omkring 35 mennesker da vi var flest, og det var der fin plads til. Venlig og hjælpsom udlejer, kunne jeg sagtens finde på at bruge igen.
Fint lokal lige ved Åmarken Station
Fint lokal lige ved Åmarken Station
Lokalet har alt det udstyr, man har brug for i forhold til service, lys, musikanlæg mm.
Meget godt og nemt samarbejde med Simon, der har lokalet i forhold til at komme ud og se stedet mm.
Kan helt sikkert anbefales
Hurtig respons
Giver depositum tilbage hvis lokalet er fint
Det er ikke første gang vi benytter os…
Det er ikke første gang vi benytter os af lokalet ved Åmarken. Det passer perfekt til de fester vi har holdt. Udlejer er utrolig nem at samarbejde med og servicemindet.
Fedt lille sted at holde fest.
Fedt lille sted at holde fest.
Ligger meget nemt tilgængeligt med p-pladser og tog lige til døren.
Der er tænkt på alt man kunne have brug for til sin fest: Musik, lys, bar, oppyntningsmuligheder, fuldt(!!!) udstyret køkken.
Der er aircondition men effekten er ikke stor. Der kan blive godt lunt tænker jeg.
Godt lokale
Godt lyd anlæg, godt lys anlæg.
Køkkenet virket fint. Mulighed for at sidde ude. Dejligt nemt at gøre rent.
Studentergilde
Et virkelig dejligt lokale med masser af stemning. Vi holdt studentergilde for 35-40 spisende gæster, hvorefter der var lidt udskiftning i selskabet, og alle de unge mennesker var vilde med baren, lyset, anlægget og ikke mindst med den hyggelige gård, hvor de kunne trække sig lidt afsides.
Køkkenet havde alt, hvad der var brug for, og vi vil ikke tøve med at anbefale stedet til andre.
Vi havde en god oplevelse
God kommunikation med virksomheden og god overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Fedt lydanlæg og dejligt med gårdhaven i sommervarmen.
Vi har været 100 % tilfredse
Vi har været 100 % tilfredse – både med kommunikationen omkring udlejningen og med selve lokalet, som var helt fantastisk til at fejre en 18-års fødselsdag med en masse unge mennesker. Min datter og hendes venner havde en pragtfuld aften, hvor de kunne feste med høj musik hele natten og nemt tage toget hjem bagefter. 😃
godt festlokale
Super lækkert festlokale med gode faciliteter. Vi brugte det til bryllupsfest.
Der er en lille gårdhave hvor rygerne kan være. Gode P forhold og lige under Åmarken st.
Super 18 års fest
Havde en super 18 års fest. Alt fungerede super godt og alle var glade 😊😊
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.