Fik en super service og nye shampooer da dem jeg fik leveret ikke var optimale . Men efter mail korrespondence fik jeg en fantastisk service . Jeg vil til enhver tid anbefale dem .
Frisørlageret.dk
Consulta las opiniones de los clientes
Det var første gang jeg brugte denne hjemmeside, og var skeptisk som altid når det kommer til nye hjemmesider. Men varerne kom som bestilt, de er billigere end hvor jeg ellers plejer og købe mine prod... Ver más
La empresa ha respondido
Ringede - fik god service. Dog tog leveringen lang tid bestilte en tirsdag og fik først leveret om lørdagen . ( skyldes nok mest post nord) Skulle ha brugt varerne om torsdagen .
La empresa ha respondido
Har været kunde her i mange år og bliver ved med at vende tilbage❤️...dog var kundeservicen ikke helt i top denne gang ,da jeg ikke følte at jeg blev taget imod med glæde og åbenhed. Lidt ærgeligt,n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Frisørlageret.dk er en online webbutik der sælger billige, professionelle frisørartikler. Vi fører et stort udvalg indenfor kendte professionelle mærker som Panasonic, Parlux, Denman, RefectoCil osv. Har vi ikke lige den vare du søger, vil vi altid gerne prøve at se om vi kan bestille det hjem til dig. Vi importerer desuden selv vores hårfarver og hårprodukter, så vi kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Vi sælger både til private og frisører. Kig forbi og se vores spændende sortiment og skriv gerne hvis du har spørgsmål. Hos os er god service, hurtig levering og professionel vejledning en selvfølge. Vi håber at se dig i shoppen. Mvh. Frisørlageret.
Información de contacto
Bramsagervej 10, 9490, Pandrup, Dinamarca
- info@frisorlageret.dk
- www.frisorlageret.dk
Incumplimiento de directrices
Forkert vare afsendt med vilje
Levering gik hurtigt og uden problemer, men da jeg åbner pakken, er der blevet leveret en vare i forkert farve. Jeg ringer så for at fortælle dette, hvortil svaret er, at de ikke havde den rigtige farve på lager alligevel og derfor valgte at sende den, der var tættest på. Jeg synes ikke dette er i orden, da jeg så hellere ville have haft mulighed for at annullere min ordre og dermed ikke stå med en vare, som jeg ikke har behov for. Er blevet lovet pengene tilbage, men synes stadig beslutningen om at sende en forkert vare bevidst er uprofessionelt.
Godt produkt og rilmlig prise
Det er nemt og finde rundt på jeres…præcis
Det er nemt og finde rundt på jeres hjemmeside
Hurtig nemt og billig
En god oplevelse
En god oplevelse, hvor sælger gjorde ALT. For at hjælpe mig med ar finde det jeg manglede .
Super god kunde service
Super god kunde service, handlen gik hurtigt igennem, modtog varen 2 dage efter. Mange tak🙏🏼
Meget tilfreds varerne kom hurtigt
Hurtig levering og uden bøvl
Hurtig levering.
Varen kom hurtigt og er bare ok
Super hurtig levering
Super hurtig levering og produkterne helt som forventet tak
Hurtig levering :) :)
Hurtig og go’ service 👍
Nem og hurtigt
Fik hurtigt hvad jeg havde bestilt
Hurtig levering og super gode produkter…
Hurtig levering og super gode produkter - hårmasken er helt kanon
Turbo levering.
La experiencia Trustpilot