Glostrup Fritidscenter & svømmehal Opiniones 26

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg elsker de mange foreskelige udvalg af børn inde i omklædnings rummet at kigge på 😍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bade/omklædningsrum (herreafdelingen) er uhumske. Fliserne i brusekabiner er tilkalkede og fyldt med rød og gule alger. Sæbe dispenserne i brusekabinerne mangler at blive fyldt op og ikke mindst reng... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mange gode faciliteter. Indendørs legeplads til de mindste. Fitnesscenter. Vandrutchebane. I øjeblikket står der en hoppeborg (gætter på det er midlertidigt). 4 bassiner ialt: baby-, børne-, st... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de recreación
  2. Escuela de natación para bebés
  3. Complejo de bádminton
  4. Cancha de balonmano
  5. Pileta
  6. Área habilitada para nadar

Escrito por la empresa

Glostrup Idrætsanlæg byder på meget sjov, sport og fritid. Lej haller, gå en tur i svømmehallen, benyt dig af vores motionscenter, kom med til holdtræning, deltag i BabySvømning, prøv vores golfsimulator, lej lokaler til festlige lejligheder og meget meget mere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

jeg elsker glostrup svømmehal

jeg elsker glostrup svømmehal , hvor jeg kommer ca. 3 gange om ugen i varmvandsbassin. MEN jeg vil så gerne gi 5 stjerner, men det kan jeg ikke, og det kan jeg ikke fordi= vi har klaget over alle de damer der tillader sig at åbne mobiltelefonen i omklædningen, vi siger det HVER DAG !!! folk er ligeglade, der er ikke tydelige skilte osv osv...SÆT nu de skilte op midt på spejlene , det er jo der de står og ordner hår og lægger makeup, Det er IKKE ok, at vi andre ikke kan klæde om uden at være nervøse for at ende i en eller andens telefon. Igen idag var der en der skulle tale i telefon, mens hun ordnede hår. Personale er ligeglade og Kommune lige så.!

10 de noviembre de 2025

Åbningstider!!

Åbningstider!!
Jeg ville gerne i Glostrup svømmehal i dag og gik derfor ind på hjemmesiden og kiggede under “Normale åbningstider” for at være sikker på at jeg ikke kom uden for åbningstiden. Jeg kiggede derefter under “Særlige åbningstider v/arrangementer, ferier og helligdage”, da jeg nødig ville ramme en lukkedag og dermed køre forgæves. Der stod intet om d. 27/6-25.
Stor var overraskelsen derfor også da det viste sig, at jeg ankom til en lukket svømmehal!!! Jeg fik oplyst, af en anden gæst der også var gået forgæves, at personalet havde temadag og at svømmehallen derfor var lukket!
Efter søgen efter info på Svømmehallens hjemmeside, fandt jeg ud af at SÆRLIGE særlige åbningstider tilsyneladende står i bunden af hjemmesidens forside, og IKKE hverken under “Normale åbningstider” eller “Særlige åbningstider”. Hvor mange steder skal man tjekke for at finde ud af om svømmehallen har åben?? Det kan I godt nok gøre bedre!!
Mens jeg befandt mig udenfor svømmehallen og tjekkede hjemmeside og forsøgte at finde en anden svømmehal i nærheden, der havde åben, så jeg 3 andre der også gik forgæves. Efter deres adfærd at bedømme (gik først til en dør, derefter til en anden og derefter videre rundt om hjørnet), så må jeg konstatere at der ikke var sat info op på dørene, i hvert fald ikke på dem alle. Kom nu, der skal så lidt til at give kunderne en bedre oplevelse!!

27 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er 1 times svømning for børn (4-12)…

Er 1 times svømning for børn (4-12) nok. Svaret vil sikkert være nej for de fleste børn. Og ja her får du altså kun 1 time i familie afdelingen. Deres grund er at det er fordi de har travlt og at der skal være plads for alle. De små børn kan ikke svømme og hav det sjovt i den dybe hvor man derefter bliver smidt ud til, vandet er koldt der og for dybt. Så man går hjem efter den times svømning. Ikke anbefalelsesværdig

19 de abril de 2025

Når det ikke virker

6 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke sjov uden børn

Denne uges #svømmehaltest tur gik til Glostrup Svømmehal. Det var en reel skuffelse og vi var helt nede at overveje 2 badebolde, men ender på 3 slunkne bolde 🏀🏀🏀🚫🚫🚫
På trods af de nye skabe og smart armbåndsystem var omklædningsrummet virkelig nedslående. Der var brusere der var helt spærret af, og mange forskellige aflejringer af kalk, rust, skidt og skimmel. Det er heller ikke fedt at man skal op/ned af trappen for at komme til og fra omklædningsrummet. Selve svømmebassinet var i sig selv fint, men omdannes kl 10 søndag til legeområde. Vi var færdige med banerne kl 10.05 og de sidste fem minutter var med fare for liv og helbred.
Varmvandsbassinet var i det mindste ikke et babybassin, men bød så til gengæld heller ikke på meget wellness i form af dyser, strøm eller bobler. Kun et enkelt bobleområde midt i bassinet.
Prisen var ok (50 kr) men langt fra den laveste vi har set. Så der var simpelthen ikke sammenhæng mellem pris og kvalitet. Der var godt gang i børnebassinerne og en del børn i begge omklædningsrum. Som en oplevelse med børn havde den måske scoret højere, men den er ikke velegnet til #sjovudenbørn

10 de septiembre de 2023

Mange gode faciliteter

4 bassiner ialt: baby-, børne-, stort bassin med baner inkl. 1m + 3m vipper og varmtvandsbassin. Der er svømmearme, svømmebælter mm og legetøj til børnene til brug i vandet.

De kedelige oplevelser for mig er når personer vader gennem barfodsområdet og videre ind i svømmehallen med udendørs-sko på. Der er mærkeret tydeligt på gulvet; bare fødder eller badesandaler på.
Det ville være dejligt hvis livredderne/personalet havde mulighed for at kunne komme bedre i gennem, med at håndhæve hygiejnen på stedet.

Meta:
I fht Trustpilot, er det generelt ikke rimeligt at en virksomhed skal have gamle dårlige anmeldelser hængende fra 2012-2019 med (i dag) irellevante oplysninger. Hvis en virksomhed fornyer sig, skifter "hænder", ny ledelse, nyt personale, ny faciliteter, nye retningslinjer mm - så er det svært at "trække sig op" fra alle de gamle dårlige irellevante anmeldelser! Man kunne fra Trustpilots side vælge at fx kun vise anmeldelser der er op til 3-5 år gamle - så må de "gamle" anmeldere besøge stederne igen og lige få opdateret deres oplevelse :-)

20 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej jeg hedder Abdi Jensen jeg ville…

Hej jeg hedder Abdi Jensen jeg ville gerne udtrykke mine følelser, jeg synes simpelthen at det er dråben at man skal have svømmepas for at komme ind i denne utyrenklige svømmehal. Jeg synes kraftædeme at det er ubegribeligt at man skal være fra 8-14 år for at kunne bade uden voksne. Randers svømmehal🍆🔛🔝.Venlig hilsen Abdi Jensen

20 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er SUPPER SUPPER dårlig kvalitet.

Hej
Jeg går tit til Glostrup svømmehallen og efterhånden kan jeg opleve, at kvaliteten i svømmehallen bliver ringe. Du kan se snavset i alle steder og speciel under bruseren. Nu er ca. 45 dage at vi ikke har sauna i herreafdeling og personalet kender intet om hvornår de vil rette fejlen.
Det er SUPPER SUPPER dårlig kvalitet.

28 de diciembre de 2021

Motionssvømming ikke en prioritet

Bad i billetlugen om “2 stk voksne til svømning” og betalte 80kr
Efter 20 min i vandet blev alle baner for motionister lukket for at gøre plads til vandaerobic og skolesvømning.
For dårligt ikke at blive informeret om dette ved billetkøb og for dårligt at ikke alle svømmehallens besøgende bliver prioriteret når der betales entre.
Første, eneste og sidste gang jeg besøger Glostrup svømmehal!
(Og ja aerobic er skolesvøm er annonceret på hjemmeside, men intet om at dette ekskluderer motionister)

24 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har forsøgt at få nogle penge tilbage

Har forsøgt at få nogle penge tilbage. Fra et Arrangement men ude hel har startet med at tage kontakt til personalet og fik at vide det kunne vedkommet ikke hjælpe med jeg skulle skrive det har jeg så gjordt men uden svar eller held virkelig trist at skal opleve det hos dem

27 de octubre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev verbalt overfuset og overvåget af…

Blev verbalt overfuset og overvåget af personalet, da jeg som enlig mor tillod mig at tage min søn over 7 år med i omklædningsrummet. Har aldrig oplevet noget lignende! Det er sidste gang vi kommer her.

Hvis det er så stort et problem at en lille dreng kommer ind i dame omklædningsrummet, burde svømmehallen indrette familie rum til netop dette.
Synes ikke det er rimeligt, at jeg skal sende så lille et barn ind alene.
Hvad sker der lige for krops forskrækkelse og uberettiget seksualisering af små børn?!

Hvad bliver det næste?

5 de octubre de 2019

Et besøg værd

Vandet var møg koldt. Luften var 26 grader, men børnene hyggede sig.
Rutschebanen var super sjov og stillezonen med det varme vand var lækkert.

Med i prisen var indgang til mindre legeland.
Børnene de elsker det

3 de enero de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.